Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

2 ayda 10 kg veririsn eğer oruc da tutuyorsan ramazanda 5 kilo rahat verirsin en az. ben ilk önce bu haftasonu 2 gnlük detoks uyguluycam bakınıyorum netten. pazartesiden itibaren de cddi ciddi diyet havasına girmem lazım 4 haftam var 4 kilo vermem lazım

detoks tek tip bir besleme biçimi galiba nasıl sonuç alıyormusun bu arada kaç kilosun hedefin kaç olmak?

sonuç alınıyor 500 gram da olsa motive etmek açıcından iyi

ben 58 kiloyum 54 olmak istiyorum boyum 166

aslında herkes bana iyisin diyor ama daha bekarım doğum falan yapmadım biraz zayıf olmak istiyorum

ben de en az 2 lt su içerim her gün
ben suya karbonat yerine kaya tuzu atıorm alıştım artık normal su içemiyorum

bende en az 2 lt içiyorum bunun 500ml ınigiliz karbonatı onuda siteden duydum tabi her duyduğumu yapmıyorum araştırıyorum bende çok kolay içiyorum peki kaya tuzu hakkında neler biliyorsun bende bilmek isterim

güne yüksek başlıyorum açıyorum televizyonları büyük felakat başlıyorum ağlamaya sonra buruk geçiyor ne diyebilirim ki allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun somolı abilerimi amcalarımı kardeşlerimi geride kalanlara'da sabırlar diliyorum

bende en az 2 lt içiyorum bunun 500ml ınigiliz karbonatı onuda siteden duydum tabi her duyduğumu yapmıyorum araştırıyorum bende çok kolay içiyorum peki kaya tuzu hakkında neler biliyorsun bende bilmek isterim

valla canım ben de pek bir şey bilmiyorum aslında ahmet maranki den duydum. karbonattan daha iyiymiş daha alkali yapıyormuş suyu

harıka ya ;tesekkur ederım canım ;ck hosbuldum burdayız ınsallah ...bu motıvasyon nasıl bırsey ya adama dagları deldırır

Evet aksam yemegi faslim bugun erken bitti esimi beklemedim
2 yemek kasigi domotesli makarna
2 servis kasigi sebze turlusu
2 kasik yogurt

Yemek oncesi ictigim o igrenc yesil cay yuzunden tum istah sifira dustu bu kadar yedim ilerleyen dakikalarda aclik yasarsam elma yada yogurt yerim

Canim mrb oncelikle bende diger arkadasimin dedigi gibinkendimi tam veremedim paylasim yapmak istegim bile gitti o derec soru sorup cevap alamadikca bay geldi haftalar sonra tekrar geldim siteye hadi hayirlisi

Ne diyecektim ne dedimmm bende araniza katilmak isterim fena diyet yapiyorum bu ara uc ay verdim kendimew hayirlisiyla 75.8 dim pazartesiden ber sali persembe spor takviyesiyle diyetle bu sabah 73.2 idim

slm kızlar

bende yaklaşık 5 haftadır diyetteyim 72 ile başladım şu anda 67 kiloym ingiliz karbonatını denemedim ama ılık limonlu su çok iştah kesiyor ama bu aralar kilo vermem durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…