- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 128
- 39
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
kızlar şöyle yapalımmı doğru düzgün günü değerlendirmek için bugün yediğimiz içtiğimizi ya gün sonunda yani yeme içme spor işlemi bittiğinde ada ertesi gün sabah yazsak yani yenilmiş içilmiş yapılmış şeyleri tam liste olarak yazsak birde ben günde kaç lt su içtiğinizide merak ediyorum
sabah
öğlen
akşam
ara öğünler
spor
su tüketimi
yani böyle yazılan bir liste olsa ne dersiniz
kızlar şöyle yapalımmı doğru düzgün günü değerlendirmek için bugün yediğimiz içtiğimizi ya gün sonunda yani yeme içme spor işlemi bittiğinde ada ertesi gün sabah yazsak yani yenilmiş içilmiş yapılmış şeyleri tam liste olarak yazsak birde ben günde kaç lt su içtiğinizide merak ediyorum
sabah
öğlen
akşam
ara öğünler
spor
su tüketimi
yani böyle yazılan bir liste olsa ne dersiniz
sabah kahvaltı yok
öğle koca 1 kase çorba 1 tabak meyve
akşam koca 2 kase çorba yarım kase yoğurt
aralarda limonlu su
su şimdilik 1.5 lt
birazdan yürüyüş yaparım günü böyle kapatıyorum
Himmm bayildim ogunune guzel yemekler seciyorsunAkşam
Semzotu ymgi
1 kepçe tarhana küçük bi dilim ekmek normalde akşam yemem bugünde böyle
Sonra da nescafe 1 kuru ka ysyla
Selamlar herkese.. oncelikle butun yol arkadaslarimi tebrik ediyorum. gecen hafta 800 gr, bu hafta 900 gr. Benim icin oldukca iyi rakamlar ama haftaya insallah allahtan bir mani cikmazsa 1kg hedefliyorum. Umarim hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz ve verdigimiz kilolari geri almayiz.
Bugune gelince....
Bugun benim icin duzen biraz bozuldu cunku toplanti vardi ve 3 ders yaptik. Sabah 9 gibi evden ciktim haliyle kahvaltimi her zamanki gibi yapamadim. Evden cikmadan bir simit ve elma kromlu cay ictim. Okulda 11 gibi bir tost yedim. Ogleden sonra arkadaslara gittik. Bir tabak kisir ve bir porsiyon dondurma yedim. Aksam malesef bir dilim kek(
Su sanirim 2 lt'yi bulmustur. Dikkat etmedim ama bundan sonra dikkat edecem burada bildirim yapmak icin. Spor henuz yapamadim ama yarim saat plates yapmayi dusunuyorum.
Başligimizda da yazdigi gibi kararliyim,azimliyim ve insallah asla pes etmeyecegim. Pes etmek yok, yola devam:))
Bu arada nette okudugum ve cok guldugum bir yaziyi sizlerle paylasmak isterim:
Turk kadininin yaza giris duasiiyet ettim allah rizasi icin 10 kilo vermeye:)))
Bugunluk benden bu kadar sevgili dostlar... kalin saglicakla.. operim herkesi...
Sabah
Ac karnina kuru kayisi 1 adet
1 dilim peynir az kasar domates salatalik cay ve az ekmek (1 dilimi bitiremem genelde)
Öğle
cok yogundum yemeyi unuttum 1 dilim rokoko yedim azda meyve
Aksam 1 tabak bezelye az yagli yogurt 2 lt su ictim 1 lt daha icecem
Bu arada yemek yemekle aram pek yok listeden anlaşılacağı gibi benim problemim abur cubur kesersem direk incecik oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bencede guzel olcakKesinlikle böyle daha iyi olacak. Kendimizde takibini daha iyi yaparız ben zaten diyet defteri tutuyorum tavsiye ederim. Hatta oraya kalori de yazıyorum ama takip yapmıyorum. Ayrıca kayınvalidem geldi dondurma almış gelmis banada bir top koydurmus bende onu yedimmm malesef...
Seni anliyorum cocuklarla zor ama bencegünaydın kızlar
bu sabah geç uyandıgm için sporu da çok yapamadm sadece 30 dakikalık bi egzersiz yaptim o da mekik icn isinym diye mekik progrmin 15.ci günündym ve 125 mekik çekebildm bu gün baya bi halszlik var bende acliktan da olabilir günün diğer saatlrnde spor yapmam imkansız gibi bir şey çocuklar asla izin vermiyor inşallah yarın daha iyi olacak
kahvalti.i da yine
1.h.yumurta
1dilm ekmek
25 gr kadar suzme peynir
domats salatalik yiycm
kızlar hepinize afiyet olsun
Günaydın. Kızlar mekik programı diyosunuz biraz açar mısınız ben spor yapamıyorum en azından ona uyarım...
konunun başlarına bak canım orda bi resim paylaşıldı mekik programı 30 ya da 31 gün sürüyor
sabah erken kalkıldı spor yapıldı duş alındı şimdi meyve salatamı yiyorum
ay inşallah hep böyle olurum. genelde tembellik yapıyorum da
hepimiz superiz evet cok sohbet olmuyor belki ama hepimiz disiplinli kararli hedefine odaklanan kisileriz onemli olanda bu dimikızlar hepiniz süpersnz masallah
hiç bir şey yapmasınzda bu istjikrarinz yağları eritir valla
ara ogun de
1 avuç yaban mersin
3tane findik
yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?