Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Selam arkadaşlar ben hamilelikten sonra çok kilo aldım 68 kg dim zaten evlenirken de 62 kg sütüm olsun diye herşeyi yedim nitekim yağım oldu bolbol sütten eser yok..Oğlum 5 aylıkken dukan yapmaya başladım 7 kiloverdim ama zehirlenince bıraktım proteğin yüklemesinden proteğin zehirlenmesi yaşadım 83 kg düştüm nihayetinde. Yaklaşık iki aydır da karatay yapıyordum onunla 6,5 kilo verdim belki daha fazla bugün hastanemizde çalışan diyetisyene görünmek ve rutin troid hormon kontrollerimi yaptırmak istedim.Troid hastası olduğum için hormonlarım az çalışıyor ve zor kilo veriyorum dr da bunu onayladı zaten şimdi diyetisyenim bir liste verdi listeyi görünce şok oldum dedim bunları yersem ben bomba gibi olurum yok dedi olmazsın 15 gün sonra gel o saçma sapan diyetleride bırak hiç ekmek,makarna,pilav,un,şeker,meyve vs yenmiyordu benim yaptığım diyetlerde diyetisyenim her öğüne iki dilim ekmek aralarda da grisini veriyor.ama ben ekmeksizliğe alıştığım için bana 1 dilim ekmek yazdı.Akşamları işten çıkışteda eve 45 dk yürüyorum bebeğim olduğu için spor yapmaya vaktim yok çünkü. Bende sizinle burda kilo vermeye çalışırım ve hergün ne yediğimi tek tek yazarım sizinde tecrübelerinizden faydalanırım birlikte birbirimize destek olarak hallederiz inşallah bu sorunu.

Allah bagislasin evladini canim aramiza hosgeldin biz burda elimizden geldigince saglikli beslenip spor yapiyoruz

bugün benim katıldığım her iki günlük de sessiz kimse yok ya

ara ogun de
yeşil çay.la 1hurma ve 1 kuru kayısı

öğle yemeği de
2kasık makarna
2kasık yoğurt
3kasık taze fasulye

şimdi de 1 galeta ve küçük fincan da sütlü. nescafe

akşam da aynı
taze fasulye yanına sadece salata yerim

Cnm topikler hep boyle bi heyecanla baslarlar yazarlar sonra gevseklik oluyor ozellikle yazin senelik izinler dugunler vs... Derken ben İm onemsedigim hergun yazip pes etmeden kilo vermek icin mucadele spor zaten cok sohbet eden topikler amacdan cikiyor gunluk sohbete donusuyor ben hep diyorum herkez sıkı mucadele etsin uzamasin son sayfamizda basarilarimizi yazalim yine bi topik acariz ama bu sefer türü geyik bolumu olur oyle havadan sudan konusuruz

iyi aksamlar kızlar
akşam yemeği yemedim sadece 1 bardak ayran ictim iştah.ım yok regl olcm diye herhalde

Offff kizlar kotu haber esim cuma izin almis kucuk bir tatil ayarladi cuma sabahi cikcakmisiz pazar aksami doncez napalim tarti gununu ya yarina yada p.tesiye yapmamizlazim hic gitmek istemiyorum evdeki duzenim bozuyor ustune ustuk denizede giremicem bugun yarin regl olcam bosu bosuna yoruldugum duzenimin kactigiyla kalcam offffff

Offff kizlar kotu haber esim cuma izin almis kucuk bir tatil ayarladi cuma sabahi cikcakmisiz pazar aksami doncez napalim tarti gununu ya yarina yada p.tesiye yapmamizlazim hic gitmek istemiyorum evdeki duzenim bozuyor ustune ustuk denizede giremicem bugun yarin regl olcam bosu bosuna yoruldugum duzenimin kactigiyla kalcam offffff

İyi tarafindan bak regl olmazsan bol bol yuzersin, deli gibi kalori yakarsin.
Gez, toz, yuz bosver, ne guzel iste..
Kilo bildirimini paxartesiye birakalim bana sorarsan yarin cok erken olur. Az kilo vermis gibi oluruz, motivemiz bozulur. Yinede topik bilir:))

bende pazartesi derim çünkü regl oldum ve feci bir şekilde şişkinlik var yarın tarti bana güzel şeyler gostermeyblR

İyi tarafindan bak regl olmazsan bol bol yuzersin, deli gibi kalori yakarsin.
Gez, toz, yuz bosver, ne guzel iste..
Kilo bildirimini paxartesiye birakalim bana sorarsan yarin cok erken olur. Az kilo vermis gibi oluruz, motivemiz bozulur. Yinede topik bilir:))

bende pazartesi derim çünkü regl oldum ve feci bir şekilde şişkinlik var yarın tarti bana güzel şeyler gostermeyblR
Kizlar anlayisiniz icin tsk.ler p.tesi gunu yapalim ozaman malesef denize giremicem regl oldum bugun neyde hava degisikligi olacak

Gunaydin kizlar herkez iyimi bugun regli oldum ne spor ne kahvalti yapmadim ama yapicam insallah bol su maydanoz icmem lazim regl siskinligini atmak icin neyse yarin giderken ipimi goturcem madem denize giremicem bende ip atlarim umarim hersey yolunda olur tatilleri hafta sonlarini hic sevmiyorum

tekrar günaydın kızlar
kahvaltim..
15 gr beyaz peynir
25 gr lor
1 dilim t.b.ekgmi
1zeytn
1haşlanmış yumurta ve domates biber.

Kizlar anlayisiniz icin tsk.ler p.tesi gunu yapalim ozaman malesef denize giremicem regl oldum bugun neyde hava degisikligi olacak

Olsun deniz havasi bile yeter insana, yuzdugunu dusun, dusunce gucune inanirim ben:)) spor regl agrilarina iyi gelir diyorlar, agrisiz sorunsuz bir hafta sonu gecirirsin insallah..

Sabah kalkildi, ilik limonlu su icildi, kahvalti yapildi, birsuru is yapildi, saat daha 10bucuk:))
Bugun kendimi bi enerjik hissediyom, birazdan sporumuda yapcam, sonra okula giderim. Oglen yogurtlu semizotu ve dunden kalan 1tane dolmayi yerim. Aksama tavuk haslarim, gogus kismini, bol salatayla yerim diye dusunuyorum, bakalim bir degisiklik olmazsa...
Benden bu kadar simdilik...

tekrar günaydın kızlar
kahvaltim..
15 gr beyaz peynir
25 gr lor
1 dilim t.b.ekgmi
1zeytn

Gunaydin canim.. kahvalti menun guzel.
ya lor cok iyi, kac gundur aklimda bi markete ugrayamadim, cok az kalorisi var.. kahvalti icin ideal. Birde gramlarini nasil hesapliyorsun yediklerinin tartin mi var hani su mutfak tartilari varya...

Gunaydin canim.. kahvalti menun guzel.
ya lor cok iyi, kac gundur aklimda bi markete ugrayamadim, cok az kalorisi var.. kahvalti icin ideal. Birde gramlarini nasil hesapliyorsun yediklerinin tartin mi var hani su mutfak tartilari varya...

kizlar nezamandir giremiom pes ettigimi sanmayin esimkaza gecirdi fazla bise yok sukur hastanede kaldi bende ewle hastane arasi mekik dokudum giremedim.diyet faln kalmadi tabi bi duzen yok...ama burdayim

Gunaydin kizlar herkez iyimi bugun regli oldum ne spor ne kahvalti yapmadim ama yapicam insallah bol su maydanoz icmem lazim regl siskinligini atmak icin neyse yarin giderken ipimi goturcem madem denize giremicem bende ip atlarim umarim hersey yolunda olur tatilleri hafta sonlarini hic sevmiyorum
maydanoz suyu.nu nasıl yapıyorsun benim de içmem lazım çok. ödemim var ya

Olsun deniz havasi bile yeter insana, yuzdugunu dusun, dusunce gucune inanirim ben:)) spor regl agrilarina iyi gelir diyorlar, agrisiz sorunsuz bir hafta sonu gecirirsin insallah..

Sabah kalkildi, ilik limonlu su icildi, kahvalti yapildi, birsuru is yapildi, saat daha 10bucuk:))
Bugun kendimi bi enerjik hissediyom, birazdan sporumuda yapcam, sonra okula giderim. Oglen yogurtlu semizotu ve dunden kalan 1tane dolmayi yerim. Aksama tavuk haslarim, gogus kismini, bol salatayla yerim diye dusunuyorum, bakalim bir degisiklik olmazsa...
Benden bu kadar simdilik...

Sagol canim benim enerjine hayranim masallah sana sen ogretmenmisin ? Menunude begendim valla her konuda masallah
tekrar günaydın kızlar
kahvaltim..
15 gr beyaz peynir
25 gr lor
1 dilim t.b.ekgmi
1zeytn

Menunu begendim her zamanki gibi masallah

Back