- Konu Sahibi TASTATLICADIM
Selam arkadaşlar ben hamilelikten sonra çok kilo aldım 68 kg dim zaten evlenirken de 62 kg sütüm olsun diye herşeyi yedim nitekim yağım oldu bolbol sütten eser yok..Oğlum 5 aylıkken dukan yapmaya başladım 7 kiloverdim ama zehirlenince bıraktım proteğin yüklemesinden proteğin zehirlenmesi yaşadım 83 kg düştüm nihayetinde. Yaklaşık iki aydır da karatay yapıyordum onunla 6,5 kilo verdim belki daha fazla bugün hastanemizde çalışan diyetisyene görünmek ve rutin troid hormon kontrollerimi yaptırmak istedim.Troid hastası olduğum için hormonlarım az çalışıyor ve zor kilo veriyorum dr da bunu onayladı zaten şimdi diyetisyenim bir liste verdi listeyi görünce şok oldum dedim bunları yersem ben bomba gibi olurum yok dedi olmazsın 15 gün sonra gel o saçma sapan diyetleride bırak hiç ekmek,makarna,pilav,un,şeker,meyve vs yenmiyordu benim yaptığım diyetlerde diyetisyenim her öğüne iki dilim ekmek aralarda da grisini veriyor.ama ben ekmeksizliğe alıştığım için bana 1 dilim ekmek yazdı.Akşamları işten çıkışteda eve 45 dk yürüyorum bebeğim olduğu için spor yapmaya vaktim yok çünkü. Bende sizinle burda kilo vermeye çalışırım ve hergün ne yediğimi tek tek yazarım sizinde tecrübelerinizden faydalanırım birlikte birbirimize destek olarak hallederiz inşallah bu sorunu.
Allah bagislasin evladini canim aramiza hosgeldin biz burda elimizden geldigince saglikli beslenip spor yapiyoruz