Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

İyi aksamlar kizlar ogleden sonra komsumla patetes salatasi yaptik 4-5 kasik yedim birazda kurabiye yedim normalde acik havada daha fazla yerdim ama tuttum ama bu kadar yememde vijdan azabi cektirdi aksam yemedim ustune sabah eliptik yapmistim bu kacamaklari yaptim diye az oncede eliptik yaptim biraz olsun kendimi iyi hissediyorum yaklasan reglimmi beni buna itti bilmiyorum ama yinede irademi kontrol ettim neyse simdi 9 lu karisik bitki cayimi iciyorum

Selam
Aksam yemegimi az once yedim, mantar ve uc kasik bulgur..
Yatana kadar bisey yemeyi dusunmuyorum. Az sekerlu cay sadece.. 10-11 arasi sporumu yapar, duşumu alir yatarim insallah..
Sabah tartida gordugum sayi beni cok mutlu etti. Bu hafta umarim iyi kilo veririm, veririz insallah, emeklerimiz bosa gitmez..
Benim aksam mesaim baslar birazdan,cocuklar, oyun, yemek, bulasik, uyku vs...
İyi aksamlar herkese...

Ohhh masallah insallah cumaya kadar dahada eksilirsin

Valla bu sefer benim inancim da tam, bende inaniyorum. Benim hedefim 60, hedefime 5 kilo kaldi. Şu bir ayda verebilirsem ne ala..
Ben aslinda 70le baslamistim, 5ini verdim, topige geldigimde yaklasik 66 kiloydum. Bakalim hayirlisi...

Masallah sana bu azimle inaniyorum en kisa surede verirsin darisi basimiza bende hedefime bi yaklassam

akşam yemeği yazmamış
patlican
ve salata
ben spor olarak leslie 3 mil
bi de denise austnin aerobk dans

Ben hergun yaklasuk 50 mekik cekerim. Ayakta yan bel hareketleri yaparim saga sola donme falan 50ser defa.. plates lastigimle bacak calisirim yine 50 tane. Bu dediklerim yaklaskk yarim saat suruyor.
Bu arada yarinin menusu hazir:))
Sabah normal bildigin kahvalti:)
Oglen 2tane biber dolmasi, cacik..
Aksam bol salata
Ara ogun olarak meyve(elma yada yenidunya olabilir.)
Tabi oglenki dolmayi yemem icin, bir saattir mutfakta ici temizlenmis olarak beni bekleyen biberleri doldurmam lazim. Cocuklar bir izin vermediki bitireyim isleri:))

İyi aksamlar kizlar ogleden sonra komsumla patetes salatasi yaptik 4-5 kasik yedim birazda kurabiye yedim normalde acik havada daha fazla yerdim ama tuttum ama bu kadar yememde vijdan azabi cektirdi aksam yemedim ustune sabah eliptik yapmistim bu kacamaklari yaptim diye az oncede eliptik yaptim biraz olsun kendimi iyi hissediyorum yaklasan reglimmi beni buna itti bilmiyorum ama yinede irademi kontrol ettim neyse simdi 9 lu karisik bitki cayimi iciyorum

Ee aksam yememişsin, ustune birde spor ve bitki cayi, daha ne olsun super tebrik ediyorum seni.. ama arada bi kacamak guzel oluyo yaa, gecenlerde de ben dondurma yemistim:)) kacamak ya, omrumde yedigim en guzel dondurmalardan biriydi;))

Ben geldimmmm
Sabah
Bir dilim belediye ekmeginde satilan kepek ekmek:-)
Gerisi ayni:-)
Oglen
on tane sarma:-) :-) :-) :-) :-)
Aksam
Onda aksam:-) :-) :-)
Bide meyve
Annammm rezil oldum

Fakat gelelim gidenlere
Sabah
200 mekik:-)
100 bacak
Saat 4:00de spor salonunda annam aglayana kadar spor:-)
Bir 150 daha mekik:-) :-) :-) :-)
2,5 lt su
Eee vicdan yaptim ondan bu arada ben yokkum ne csohbet edilmis massallah:-) :-) :-) :-)
Bende iyi kilo vermisimm bu arada:-)
Canlar tabletim bozuluyor kusura bakmayin ara ara giriyorum

Sorunada cevap veriyim girebilmisken ben en en en kisa zamnnda vermek istiyorum ramazasndan hermen sinra anacimin yanina yazliga gidicem edirneye oradada devam edicem ins yani 55 kadar yolu var ee benim acelmde var:-) ama ben bir 60 olsam buyuk konusmiyim asla geri almm sanirim

Ben geldimmmm
Sabah
Oglen
Aksam
Bide meyve
Annammm rezil oldum

Fakat gelelim gidenlere
Sabah
100 bacak
2,5 lt su
Eee vicdan yaptim ondan bu arada ben yokkum ne csohbet edilmis massallah:-) :-) :-) :-)

Süppersin masallah bin kere, kirkbin kere:))

Sorunada cevap veriyim girebilmisken ben en en en kisa zamnnda vermek istiyorum ramazasndan hermen sinra anacimin yanina yazliga gidicem edirneye oradada devam edicem ins yani 55 kadar yolu var ee benim acelmde var:-) ama ben bir 60 olsam buyuk konusmiyim asla geri almm sanirim
Hadi bakalim hersey gonlunce olsun ben inaniyorum gayretle olurda

Ben geldimmmm
Sabah
Oglen
Aksam
Bide meyve
Annammm rezil oldum

Fakat gelelim gidenlere
Sabah
100 bacak
2,5 lt su

Oh oh masallah hersey yapiyorsun emeginin karsiligini bul canim

Ben hergun yaklasuk 50 mekik cekerim. Ayakta yan bel hareketleri yaparim saga sola donme falan 50ser defa.. plates lastigimle bacak calisirim yine 50 tane. Bu dediklerim yaklaskk yarim saat suruyor.
Bu arada yarinin menusu hazir:))
Sabah normal bildigin kahvalti:)
Oglen 2tane biber dolmasi, cacik..
Aksam bol salata
Ara ogun olarak meyve(elma yada yenidunya olabilir.)
Tabi oglenki dolmayi yemem icin, bir saattir mutfakta ici temizlenmis olarak beni bekleyen biberleri doldurmam lazim. Cocuklar bir izin vermediki bitireyim isleri:))

Masallah cocuklarla bunlari yapman bile guzel bwn goruyorumki basligima uygun gercenden disli azimli
yol arkadaslari bulmusuk az olsun oz olsun ne kadar denk gelemesekde sohbet edemesekdw ben kendi adima mutluyun sizlerle oldugum icin ne kadinlar var birgun saglikli beslenip ertesi gun dibine kadar pasta borek yiyip azmim dustu motiveye ihtiyacim var diyen cok sukur burda yok kim ufacik bir kacamaginda bedelini oduyor ya yemeginden ya sporuyla neyse kisacasi masallah cocuklarla bunlari yapman harika

Back