Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Bu mesajindan sonra cok tirstim tastatlicadim ya
Tam da motiveye ihtiyavm var gram veremiyorum yazacaktim

Bu mesajindan sonra cok tirstim tastatlicadim ya
Tam da motiveye ihtiyavm var gram veremiyorum yazacaktim

Cnm olurmu oyle sey gercekdwn bunu aliskanlik hale getirenler var elbette burda hepimiz asla hayir diyemicegimiz sevdiklerimizin dogum gunleri ozel gunleri var hepimiz o donemlerde yicez ertesi gun moralimiz bozulcak tarti sonucunda birbirimizden moral isticez onemli olan bu iki gunde bir olmamasi anlatabildimmi mesela dun kurabiye yedim kurabiyeler dibine kadar margarinle yapiliyor aksam oturuyorum ama huzursuzum olmucak boyle dedim usene usene sporumu yaptim telafi ettim icim rahat etti kisacasi hepimizinbasina gelebilir telafisizor degil

çok teşekkürler hayatım. grup öyle gerçekten, kararlı ve azimli.. herkes aynı evet zaman buldukça giriyoruz ve haliyle karşılaşamıyoruz ama olsun varlığınız ve benimle diyet konusunda aynı mücadeleyi veriyor oluşunuz bile yetiyor.. yalnız değilim:)))))))

Katiliyorum mesela buraya girip senin cocuklarinin arasinda yaptigin sporu ve beslenme seklini gorunce gaza geliyorum

günaydın
kzlar. kahvaltm
sebzeli omlet bir dilim t.b ekmegi
bir dilim peynir
bir yeşil biber
1 zeytin.

sabah sporun u da yaptım 1 saat

43 dk ayakda eliptik yaptik hergun orani arttiriyorum 256 kalori yaktim aslinda daha fazladir yaktigim kalori ama sonucdaev tipi bir alet tam dogruyu yansitmiyordur neyse mutluyum sonucdan sindi tarcinli sutumu iciyorum bitsin bitki cayimi iceyim aksam icin kendime ozel bugdayli yogurt corbasi yapacagim yagsiz oglumla esine yagda nane kavururum

inşallah bu mekik programı ise yarar. kızlar korse takıyor musunuz gerçekten göbeği toparlar mi öyle diyorlar da bi blgm yok

Katiliyorum mesela buraya girip senin cocuklarinin arasinda yaptigin sporu ve beslenme seklini gorunce gaza geliyorum

seni gaza getirmek beni de motive ediyor hayatım, aynı yolda yürüdüğüm arkadaşlarıma destek olmak, onların bana destek olması çok hoş.. özelliklede birbirini tanımayan insanların böyle paylaşımlarda bulunması, destek olması çok çok güzel.. ben inanıyorum bu topikteki tüm arkadaşlarım bir gün hedeflediği kiloya düşecekler..
madem öyle seni biraz daha gaza getireyim:)) akşam bahsettiğim biber dolmaları az önce pişti, gece 11buçukta doldurdum sabahta kalkınca pişirdim. okula giderken 2 tanesini alacağım yanıma ve cacıkla öğlen menümü yapacağım. akşama da bol salata yerim inşallah...
sabah sporu yapamadım henüz belki yarım saat kadar yapabilirsem yaparım. o da evin işi bitip, çocukları babannelerine gönderdikten sonra tabi. ama elma kromlu çayımı az sonra içecem inşallah, ondan vazgeçmem, çok sevdim tadını...
bugünlük böyle, okulda fırsat bulabilirsem uğrarım yine topiğe, öperim seni ve herkesi

inşallah bu mekik programı ise yarar. kızlar korse takıyor musunuz gerçekten göbeği toparlar mi öyle diyorlar da bi blgm yok

canım ben evde değil ama dışarda sürekli takarım ve göbeğimi sürekli içine çekerim, evde bile olsam, alışkanlık bendeki.. toparladığına inanıyorum ben.

şu yaktığın kaloriyi gösteren aletlerden bende almak istiyorum ya.. bir ara sağlık ocakları bedava veriyor dediler ama uğrayıp soramadım. sabah sporlarına bende bi başlayabilsem süper olacak sanırım:)) ama tastatlıcadım bu cuma kilo bildiriminde sanırım kendi adıma sevineceğim, içimden bir ses öyle söylüyor. umarım herkes sevinir, tüm topikçe seviniriz:))
akşamki menünü beğendim. yarında ben yaparım belki.. ne güzel ya, ne yapacağımızı şaşmıyoruz böylelikle, yemek bulmak benim için büyük dert...

bugün benim katıldığım her iki günlük de sessiz kimse yok ya

ara ogun de
yeşil çay.la 1hurma ve 1 kuru kayısı

öğle yemeği de
2kasık makarna
2kasık yoğurt
3kasık taze fasulye

şimdi de 1 galeta ve küçük fincan da sütlü. nescafe

akşam da aynı
taze fasulye yanına sadece salata yerim

Selam arkadaşlar ben hamilelikten sonra çok kilo aldım 68 kg dim zaten evlenirken de 62 kg sütüm olsun diye herşeyi yedim nitekim yağım oldu bolbol sütten eser yok..Oğlum 5 aylıkken dukan yapmaya başladım 7 kiloverdim ama zehirlenince bıraktım proteğin yüklemesinden proteğin zehirlenmesi yaşadım 83 kg düştüm nihayetinde. Yaklaşık iki aydır da karatay yapıyordum onunla 6,5 kilo verdim belki daha fazla bugün hastanemizde çalışan diyetisyene görünmek ve rutin troid hormon kontrollerimi yaptırmak istedim.Troid hastası olduğum için hormonlarım az çalışıyor ve zor kilo veriyorum dr da bunu onayladı zaten şimdi diyetisyenim bir liste verdi listeyi görünce şok oldum dedim bunları yersem ben bomba gibi olurum yok dedi olmazsın 15 gün sonra gel o saçma sapan diyetleride bırak hiç ekmek,makarna,pilav,un,şeker,meyve vs yenmiyordu benim yaptığım diyetlerde diyetisyenim her öğüne iki dilim ekmek aralarda da grisini veriyor.ama ben ekmeksizliğe alıştığım için bana 1 dilim ekmek yazdı.Akşamları işten çıkışteda eve 45 dk yürüyorum bebeğim olduğu için spor yapmaya vaktim yok çünkü. Bende sizinle burda kilo vermeye çalışırım ve hergün ne yediğimi tek tek yazarım sizinde tecrübelerinizden faydalanırım birlikte birbirimize destek olarak hallederiz inşallah bu sorunu.

Aramiza hosgeldin gercekdogu.. diyetisyene gitmekle en iyisini yapmissin.. bir arkadasimdada ayni sorun var, o da yiyerek zayiflamaya basladi bile..

2 biber dolmasi ve cacik oglenki menumdu ama bir arkadasin dogumgunuydu ve ben bir dilim yaspasta yedim, gercekten cok pismanim valla sizim sizim sizliyor vicdanim. Aksam sadece salata ve boool spor beni bekliyor. En az 1saat yapmaliyim, hergun yarim saat yapiyordum cunku.. off neyse gorusuruz.

ben programa basladik basliyali benden 2cm gitmis ben disardayken mecbur takiyorum giysiler duzgun dursun diye

vaow hizina yetisilmiyor masallah sen hep boyle ol bende gaza geleyim bendw E inaniyorum en kisa surede harika isler basarcaz

ohşallah.. gitsin o yağlar, bir daha da hiç gelmesin emi

Aminnn insallah

Biz iyi bir grupumuz vazgecmiyoruz telafi ediyoruz bedel oduyoruz afferim sana arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…