Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Kizlar sizlere sorum hedef kilolar belli peki bunlari ne zamana kadar vereceksiniz yani tarih belirledinizmi ben oruclar bittiginde yani bayrama kadar vermeyi hedefliyorum insallah

canım pek bir şey yemek istemedi kahvaltıda..
kaşarlı omlet ve bir dilim kepek ekmeği.. ve az şekerli bir bardak çay..
öğlen ne yerim bilmiyorum ama akşama mantar yicem inşallah..
ben kilolarımı ramazana kadar vermeyi düşünüyorum. ramazanda alıyorum gerçi ama bol yürüyüşle veririm inşallah..
benim oğlan ağlamaya başladı.. byee...

Kizlar sizlere sorum hedef kilolar belli peki bunlari ne zamana kadar vereceksiniz yani tarih belirledinizmi ben oruclar bittiginde yani bayrama kadar vermeyi hedefliyorum insallah
benim 55 kilo hedefm bu sene sonuna kadar olsa raziyim yavaş vermek istiyorum kalıcı olsun ama ramazan da 69 ları görmegi hedflyrm bakalım inşallah hep böyle gider bende hiç duraklama olmadı sadece regl dönemin de oluyor bittikten sonra hemen veriyorum

Selam kizlar ogle yemegim 1dolma ustune yogurt 1 sogus domates
aksam icin cakma musakka yaptim patlicanlari yagsiz tavada hafif kizartip etsiz kiymasiz bol sarimsak biber ve domates salcali sos hazirladim firina attim yanina cacik ile yerim bizimkilere pilav yaparim yanina ben yemem

Ramazana kadar vermem lazim

Hadi bakalim hayirlisi canim insallah vercez
selamlar, ben varım:)))
tuhhhh kacirdimmm

canım pek bir şey yemek istemedi kahvaltıda..
kaşarlı omlet ve bir dilim kepek ekmeği.. ve az şekerli bir bardak çay..
öğlen ne yerim bilmiyorum ama akşama mantar yicem inşallah..
ben kilolarımı ramazana kadar vermeyi düşünüyorum. ramazanda alıyorum gerçi ama bol yürüyüşle veririm inşallah..
benim oğlan ağlamaya başladı.. byee...

himmm mantara bayilirim afiyet olsun ben oruclarda hep kilo veririm birden yuklenmem hafif seyler yemeye ozen gosteririm umarim bu yilda hepimiz veririz.

Son düzenleme:
benim 55 kilo hedefm bu sene sonuna kadar olsa raziyim yavaş vermek istiyorum kalıcı olsun ama ramazan da 69 ları görmegi hedflyrm bakalım inşallah hep böyle gider bende hiç duraklama olmadı sadece regl dönemin de oluyor bittikten sonra hemen veriyorum

Masallah hep boyle olsun duraklama olsada pes etmeden savascaz insallah
Hersey istedigin gibi olur umarim bende 69 gormek istiyorum bir an once ama dedigin dogru yavas olsun ama kalici olsun

ara ogun de 1 galeta
nescafe

ogle yemegi
patlican yemeği yarim porsiyon
yarim kâse de mercimek
1dilim çavdar.
1saat sonra da egzerszlrmi yapcm

öğle 1 süt burger fırında patates bitki çayı
çok doydum akşam birşey yemeği düşünmüyorum
hava çok sıcak belki dondurma yerim :(((

Selam
Aksam yemegimi az once yedim, mantar ve uc kasik bulgur..
Yatana kadar bisey yemeyi dusunmuyorum. Az sekerlu cay sadece.. 10-11 arasi sporumu yapar, duşumu alir yatarim insallah..
Sabah tartida gordugum sayi beni cok mutlu etti. Bu hafta umarim iyi kilo veririm, veririz insallah, emeklerimiz bosa gitmez..
Benim aksam mesaim baslar birazdan,cocuklar, oyun, yemek, bulasik, uyku vs...
İyi aksamlar herkese...

Hedeflerimiz uc asa bes yukari ayni kizlar umarim hersey planladigimiz gibi gider benim inancim tam

Valla bu sefer benim inancim da tam, bende inaniyorum. Benim hedefim 60, hedefime 5 kilo kaldi. Şu bir ayda verebilirsem ne ala..
Ben aslinda 70le baslamistim, 5ini verdim, topige geldigimde yaklasik 66 kiloydum. Bakalim hayirlisi...

Back