Gerçekden varmı karar azimli iki gün sora pes etmeyen biri ?varsa buyursun gelsin...

Yarinki menumu belirledim. Sabah klasik kahvalti..
Oglen lebeni, salatalik,domates
Ara ogun kayisi ve diyet buskivi(bir tane)..
Aksam kizlarla disarda yicez. Bir arkadasa kina gecesi yapiyoruz.. ama orda abartmayi dusunmuyorum..
Birde bu arada elma kromlu caya basladim. Sevdim tadini...

günaydın kızlar bildirim için hazırım dediğim gibi bugün arkadaşımın düğün hazırlığı için çıkacağım çıkma saatime kadar yapılan bildirimleri değiştircem çıkdıkdan sonraki bildirimleri anca akşama hazırlarım

peki sen birgün önce menü belirlediğinde uyuyormusun uyuyorsan ne güzel benim hep o an gelişiyor elma krom bir ara nadide sultanın reklamını yaptığı çaymı hadi bakalım sonuçları merakla beklicem

canım kendi adıma herzaman müsahit olmuyorum bir yavrum var ama hergün girip menümü yazar yazılanları cvp sız bırakmamaya özen gösteriyorum

topik çok sessiz ama yarın kilo bildiriminden sonra canlanır diye düşünüyorum

inşallahhh

Gunaydin hayirli cumalar kizlar cok enerjik ama cok yorgun bir haftayi geride birakiyorum hersey super ve yolunda aylardir soyle disli bir kilo veremeyen ben bu hafta duzenli saglikli bealenerek spor yaparak harika bir sonuc cikardim ustelik benim kilo vermem biraz zor neyse masallah diyeyim benim.ilacim spor spor spor

Son düzenleme:

maşallah canım sporu bende çok seviyorum zaten sporsuz zor çok zor senin kilo vermen niye zor

Gunaydin :) keske tartida da yuzum boyle gulseydi
oyle umutsuzluk yok ayrıca vermişsin kilo oranına göre iyide vermişsin

Ya ben ozleden msj atamiyorum..baktim ama yapamadim.zaten hic acicida deil kilo almisim ustune:''(kafayi yicem

olmaz öle arkadaşım hep kilo verdiğimizi değil aldığımız günlerde olcak mutsuz olmak yok hatta daha bir hırsla sarıl kendi adıma haftada en kötü olduğum dönemde -100 gr ile olsa versem mutlu olcam ayrıca gün gelcek yerimizde aycaz gü gelcek artı çıkcaz iyisiyle kötüsüyle beraberiz

ayrıca özelden bildirim atmayı bilmeyen burdan atabilir

günaydın kızlar
kilo vrenleri tebrik ediyorum
bugün spor yok
kahvaltimda klasik ekmek peynir domates

bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar

arkadaşlarım bir yola cıktık daha bismilllah ilk hafta kilonun azı çoğu olmaz eksi 100 gr bile olsa vermeye bakalım bazı özel zamanlarda malum şişkinlikler olur ödem olur hatta kaçamak yaptığımız için artı çıktığımızda olur üzülmek pes etmek yok daha bir tatlı hırsla yola devam etmek lazım

Bende burdan yapim bildirimimi bide telden girdigim icin ozle msj atmayi beceremedim laptop elime fazla gecmio esimde hep genelde isini burdan halledio...gecen hafta.90.8
Buhafta.91.8
Cok kotu durumdayim morellerim sifir ama olsn onumuzdeki hafta bem birinci olcam..buara bugun almased diye bi mama war ona basladim

canım niye üzülüyorsun bu sefer böyle olmuş moral bozma hem dediğin gibi diğer haftanın birincisi belli gibi sırf senin değil hepimiz dönem dönem böyle şeyler yaşıcaz canım herne yaparsan yap dikkat et kedine iyi araştır

kızlar artık çıkmam lazım listeyi bir eksik bildirimle yayınlıyorum akşama eksik bildirimi'de eklerim artık, kızlar bir kontrol edin eksik hata varsa söyleyin düzelteyim zeynep arkadaşımın hedef kilosunu ben gözde kaçırdım sanırım tekrar yazarsan sevinirim şimdilik bu kadar herkeze iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…