- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
- 333
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.221
selam hayırlı olsun yeni evin canım... güle güle otur, sağlıkla mutlulukla...günaydın kızlar özledim valla herkes iyidir inşallah
cumartesi günü taşındık çok şükür ben daha eve geçmedim yalovada kızkardesmdym tartı da yok kusura bakma tatlıcadi bugün kaldı yarın bildirim yaparm
ee diyet diye bir şey de kalmadı doğrusu çok merak ediyorum kesin almışmdr. hepinize hayırlı günler :kk:
teşekkürler bende öyle yapıyorum :))arkadaşım çoğumuz kalori takibi yapıyoruz dengelersen ne istersen yiyebilirsin bence
canım ben yarın sabah tartılıp öyle söylerim artık pazartesi olmadı. yarın ilk fırsatta yazarım kilomu...selam kizlar iyi aksamlar o kadar yorgunumki anca vakit buldum girmeye yarin insallah ilk isim tabloyu hazirlamak olcak usriyusracim kolayliklar arkadasim yeni evin hayirli olsun
canım benim dua mı ettim bile. hayırlısı olsun inşallah..günaydın kızlar herkez iyidir inşallah tablo yapmaya geldim ama çoğu kişi bildirim yapmamış öğleden sonra tekrar liste için girerim lütfen herkez kg sunu güncellesin bilgisayarı sadece liste için açıyorum genelde telefondan giriyorum
kızlar birde sizden ricam var iş başvurusu yaptım olmasını çok istiyorum lütfen 1 saniyede olsa dua edermisiniz malum ev borcu için eşime destek olmam lazım..
canım benim dua mı ettim bile. hayırlısı olsun inşallah..
kilo 65.4 maalesef. ama bu 400gr ın regl döneminde olduğum için şişlik olmasını diliyor ve istiyorum.
sabah az kahvaltı vakit yoktu yapamadım. ara galeta çubuk 1 tane. öğlen 1kase tarhana çorbası. ara nescafe
akşama ne yerim bilmiyorum.
haydi öperim herkesi...
Ben de varim çok asiri kararliyimM erhaba kararlı azimli tutttuğunu koparan güçlü bayanlar benim birlikde yaklaşık 15-17 kilo verme yolculuğumda birbirimize güç azim hırs ve sabır ile kilo verebilecek, koştur koştur değilde sağlıklı beslenerek spor yaparak herşeyden önce birbirimize hep yukarı motive edecek yol arkadaşları arıyorum lütfen böyle biriyseniz yola çıkalım yoksa ben kendim çalıp kendim oynamaya razıyım
[table="width: 400, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]hedef kilo[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]g.haftadaki kg[/td]
[td]şimdiki kg[/td]
[td]haftalık giden/gelen kg[/td]
[td]top.giden kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]TASTATLICADIM[/td]
[td]60[/td]
[td]77.6[/td]
[td]71[/td]
[td]71,200[/td]
[td]+200[/td]
[td]6,400[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vienna[/td]
[td]54[/td]
[td]59[/td]
[td]58[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]usriyusra[/td]
[td]55[/td]
[td]74[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]??? [/td]
[td]9,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fezay[/td]
[td]70[/td]
[td]90,800[/td]
[td]88,[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]2,800[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eddaxy[/td]
[td]60[/td]
[td]66[/td]
[td]65[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]1,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Maviay1[/td]
[td]69[/td]
[td]86,700[/td]
[td]84,600[/td]
[td]84,600[/td]
[td]0,00[/td]
[td]2,100[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tassyy[/td]
[td]65[/td]
[td]95[/td]
[td]74[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]21,000[/td]
[/tr]
[tr]
[td]medeo[/td]
[td]56[/td]
[td]63,5[/td]
[td]62,2[/td]
[td]izinli[/td]
[td]izinli [/td]
[td]1,300[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gulsen1903[/td]
[td]60[/td]
[td]77,800[/td]
[td]74,200[/td]
[td]73,200[/td]
[td]1,000[/td]
[td]4,600[/td]
[/tr]
[tr][/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"]
[/tr][/table][table="width: 400, class: grid, align: center"][tr][/tr][/table]
amin canım, şükür iyiyim ben ama yine kopmaya başladık üzülüyorum... şöyle düzenli istikrarlı gidemiyoruz bi hepimiz için söylüyorum, ama tam bi motivemiz yok yaniselam kizlar herkez iyidir insallah hayirli mutlu birgun gecirmek dilegiyle
haklisin canim keske elimden birsey gelse insanlarada kizamiyorum hayat sartlari yogunluk diyetten sıkilma derken ustune yogunluk olmamasi kopartiyor elimden geldigince hergun girmeye ozen gosteriyorumamin canım, şükür iyiyim ben ama yine kopmaya başladık üzülüyorum... şöyle düzenli istikrarlı gidemiyoruz bi hepimiz için söylüyorum, ama tam bi motivemiz yok yani
menun gayet iyi canim oh konserledesarjda olmussunselam arkadaşlar,
dünkü menüm:
sabah yarım simit yarım açma, peynir az salça
öğle: az fırında tavuk, bulgur pilavı ve az salata iki çatal höşmerim
akşam : yemek yoktu canımda bişey istemeyince iki dilim ekmek arasına beyaz peynir koyup tost yaptım bir parçada kurabiye
su çok içemedim 2 litre var yada yok
spor : akşam konser vardı arkadaşlarla oraya gittik dönüşte yarım saatten fazla yürüdük hafif tempolu
sagol tatlim Allah razi olsundualarimiz sennle cadim
bu ara bende cok koptm sizden universite hzrlklari basladi misafrlkler artti kbakmayin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?