- 2 Eylül 2014
- 10
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi TASTATLICADIM
-
- #2.161
Allah yardimcin olsun canim bende yesilyurtta oturuyorum ama bu evi satarsam buca hasanagabahcesi tarafina kiraya gelmek istiyordum neyse gorusemesekde seni tanidigim icin mutluyumsağol canım düşünmen yeter evet ev bulduk çok zor yaevler bulunmuyor olsa da kiralar çok yüksek fiyatları
su an buca da oturuyorum zanetmyrm yakn olalim
rica ederim cani,bende regliyim onun sisligi var ustumde haftaya daha iyi cikariz insallah bu arada ne zaman tasiniyorsuntatlıcadi tabloyu tam göremyrm ellerine sağlik herhalde dün ağrıdan karnim çok şişmiştı ki tartı da öyle çıktı ama bu sabah öyle değil di neyse
Kahvaltim
1.5 dilim çavdar ekmeğine hiç dayanamyrm
1. haslama yumrta
25 gr suzme peynir
1 köz biber
yarm domates
hepinize afiyet olsun bol eksli günler
kolay gelsin camim aman ihmal etme kendinigünaydın kızlar
dün bi gittim bi daha gelemedim iş çok müşteri çookk hayırlısı
dün öğlen çok acıktım ama yoğunluktan bir gofret yedim bastırsın diye,
akşam üstü saat 4,30 gibi 2 kaşık şehriye çorbası, çok az kızartma ve bir dilim ekmek yedim
gecede dondurma yedim yaa
su : 2 litre kesin olmuştur
spor onca koşmaca ve 4 katı onlarca defa inip çıkmanın ardından mecalim kalmamıştı zaten sabahki 20 dk yürüyüş yanıma kar kaldı..
ooo ne demek silmedimki seni hosgeldin nasilsin bakalimarkadaşlarrr sonunda size tekrar kavuştumçok mutluyum sitemiz değişmiş alışmam biraz zaman alacak ama öğreniriz problem değil beni aranıza tekrar kabul ediyormusunuz???
iyiyim ama kiloluyumAllah yardimcin olsun canim bende yesilyurtta oturuyorum ama bu evi satarsam buca hasanagabahcesi tarafina kiraya gelmek istiyordum neyse gorusemesekde seni tanidigim icin mutluyum
rica ederim cani,bende regliyim onun sisligi var ustumde haftaya daha iyi cikariz insallah bu arada ne zaman tasiniyorsun
kolay gelsin camim aman ihmal etme kendini
ooo ne demek silmedimki seni hosgeldin nasilsin bakalim
Allah yardimcin olsun canim bende yesilyurtta oturuyorum ama bu evi satarsam buca hasanagabahcesi tarafina kiraya gelmek istiyordum neyse gorusemesekde seni tanidigim icin mutluyum
rica ederim cani,bende regliyim onun sisligi var ustumde haftaya daha iyi cikariz insallah bu arada ne zaman
vienna tekrar aramiza hosgeldin tedavin nasıl gidiyor merak ettik seniiyiyim ama kiloluyum
vienna tekrar aramiza hosgeldin tedavin nasıl gidiyor merak ettik seniiyiyim ama kiloluyum
kizlar aklimda kalan bildirimleri yapaym dun nette sorun vardi giremedm
cadicim ellerine saglik tablo icin ayrica hirslanmamiz gerek kizlar bayrama fit girelm deglmis kilo veren arkdaslari kutlluuyorum
vienna aramiza hosgeldin gecmis olsun ayrica eddaxxy gecmis olsn ins toparlnrsn canm maviay monun gayet guxel usriyusra cok kolay gelsin
vienna tekrar aramiza hosgeldin tedavin nasıl gidiyor merak ettik seni
tbi katilablrsn hosgeldinMerhabalar bende kilo vermek istiyorum aranıza katılabilir miyim acaba :)
sen iyi ol yeter, kilo dediğin nedirki.. iyi olmana çok sevindim. tekrar hoş geldin canııımm...ahhh canım eddaxy cim sağlık açısından çok daha iyiyim ama yoğun bir tedavi sürecinden geçtiğim için aldığım kilolarla kaldım yavaş yavaş vermem lazım artık gün gittikçe artıyorum
önemli olan sağlığın canım önce bi iyileş sonra hepsi olur. geçmiş olsun..günaydın kızlar bu hafta da yoğun bir ilaç tedavisi uygulandığı için yediklerime dikkat edemiyorum. birkaç gün sonra aktif olarak yine aranızda olup yedikleri yaptıklarımı paylaşıcam
senin canin sagolsun gerisi olur herseyin basi saglikiyiyim ama kiloluyum
kizlar aklimda kalan bildirimleri yapaym dun nette sorun vardi giremedm
cadicim ellerine saglik tablo icin ayrica hirslanmamiz gerek kizlar bayrama fit girelm deglmis kilo veren arkdaslari kutlluuyorum
vienna aramiza hosgeldin gecmis olsun ayrica eddaxxy gecmis olsn ins toparlnrsn canm maviay monun gayet g
uxel usriyusra cok kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?