Gerçek taş mı? Kazıklandım mı

asıl stres o zaman başlıyooo

imza:evli bayan
ahahaha ben de de bir evde kalmışlık sendromu, kıskançlık,yalnızlık kendini değersiz hissetme vs. derken stres aldı başını gidiyor. Ben de şöyle tektaşa değer bir kız olduğumu bilsem fena olmazdı hani

İmza: Kısmetsiz kiz

Size saçma gelebilir fakat ben taşın toprağın büyüsüne inanan bir insanım. Burda bu kadar komik ve dalga geçmenizi gerektiren şey ne anlamadım.

Size saçma gelebilir fakat ben taşın toprağın büyüsüne inanan bir insanım. Burda bu kadar komik ve dalga geçmenizi gerektiren şey ne anlamadım.
Dalga geçmedim ki, aksine güle güle kullanın dedim, kişisel bir durum sanırım, neyse yeniden güle güle kullanın deyip gideyim

Nerden aldiniz aldigimda bilindik yerden sertifikali olmasina ozen gosteririm.

Bilekligim var hic cikarmadigim icinde stese karsi olan tas vs de var. Bana iyi geliyor. Belkide psikolojik bilemem..

Hatta bu isle ilgilenen bir buyugum arada cikar topraga göm 1 gece toprakta beklesin dedi. Tas in enerjisini bosaltmasi icin.

Sizde kullaninca arada oyle yapin.

Daha önce duymuştum aslında bu sertifika olayını. İnstgramda bebekleri için alıyorlardı bu taşlardan. kehribardı sanırım. Ama ben alırken hiç aklıma gelmedi. Bi gümüşçüden aldım.
Teşekkürler uyardığınız için. Bi dahakine dikkat edicem.

Rica ederim. Bilgim olmayan konulara yorum yapmamayi tercih ediyorum. Bu konuda bilgim var. Hatta taslari alip bilezik kolye yaparim. Istediginiz zaman yardimci olurum.
Siz nerden alıyorsunuz taşları? İnternette de satan yerler var fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum

Siz nerden alıyorsunuz taşları? İnternette de satan yerler var fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum

Internetten almanizi tavsiye etmem, guvenilirligine emin olmadiginiz surece size bozuk, kirik, bicimsiz taslar yollanacaktir. Alirsaniz da kesinlikle iade garantisi olsun. Bir kac internet sitesine bakin.

Sehir sehir degisiyor.Edirne'de bilmiyorum . Benim bildigim yerler Istanbul'da...

Aventurine benziyor. Eger oysa kalbe yakin takmali. Kalbi aska insanlarin olumsuzluklarindan korur derler. Bak bende bunu hic cikarmam boynumdan aytasi. 170 tl ye almistim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2125700
Aventurine benziyor. Eger oysa kalbe yakin takmali. Kalbi aska insanlarin olumsuzluklarindan korur derler. Bak bende bunu hic cikarmam boynumdan aytasi. 170 tl ye almistim.
Yukarıda bir arkadaş green jade demişti .şimdi avanturine taşına baktım bunada benziyor. Hepsi aynı geliyor bana.
Sizin kolyenizde çok güzelmiş. Nerden almıştınız. Özellikle taş satan bir yerden mi

inşallah en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle olur canım :)) acele etme kendine yazık etmeee

Yukarıda bir arkadaş green jade demişti .şimdi avanturine taşına baktım bunada benziyor. Hepsi aynı geliyor bana.
Sizin kolyenizde çok güzelmiş. Nerden almıştınız. Özellikle taş satan bir yerden mi
Tsk ederim.Evet gumuscu ve tas satan bir yerdi. Kolyemde rose gumus. Resimde altin gibi cikmis. Uguruna inanirim. Yengec burcunun tasidir aytasi. Aldigim gun 1 gece topraga gomup birakmistim. Sonrada elimde tasini ovalaya ovalaya iyi dileklerde bulunup boynuma taktim. Tasini kimseye elletmiyorum.

pembesalyangoz2 merhaba..
Ne taşı olduğundan emin degilim ama doğal taşların verdiği enerjiye inananlardanım. Gerçek taş olup olmadığını anlamak için çakmakla yakmayı deneyebilirsiniz. Gerçek doğal taşlar erimez. Ama erirse kolyenize yazık olur
Diğer taraftan özellikle stres alan taşlar için, bu taşları tuzlu suda bekletmelisiniz ki emdiği negatif enerji, taş üzerinden kaybolsun. Güzel günlerde kullanın

Bende akan suda ya da topraga gomme islemlerini biliyorum.

Green Jade mi bu.

Ek: Taslarin ici simli olmaz.Fiyat olarak 80 tl pahali ama gramina gore degisir.

Konudan bağımsız olacak ama doğada doğal olarak bulunan simli taşlar var, bakırlı, piritli taşlar ya da bazı mermerler gibi ama yine de taşların stres azalttığına inanmıyorum ama bizimde evin bazı odalarında radyasyondan koruduğuna inandığımız için büyük kaya tuzları var :)

Icinde sim olmaz dedim cunku bu tur taslarin yapisi bellidir, simli tas olmaz demedim. Karistirmayin. Inanmamaniz benim sorunum degil. Herkes her seye inanacak diye bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…