Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bunları int. dolaşırken bir sitede buldum çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim. Ama şunu bilin ki böyle resim yapan 1-2 arkadaşım var. Bazen ben bile inamıyorum.Siyah beyaz fotoğraf çekilmiş zannediyorum . Resme dokunduğumda elime kalem boyası çıktığında gerçek olduğunu anlıyorum.Bunlarında öyle olduğunu zannediyorum. Bende karakalem çalışması yapıyorum ama benimkile bu kadar iyi değil.
gerçekten harika,süper,v.s.........diyecek tanımlayacak bir kelime yok bu yetenegi kıskanmamak elde degil saygıyla önünde egiliyorum.keşke bende onun gibi çizebilsem??????yaşamdaki tek hayalim!!!!
harika süper kıskanılacak bir yetenek keşke bende böyle çizebilsem........
bende yapıyorum karakalem ama bunlar gibi değil tabi
ya ama bizim hoca bile böyle yapamıyordur ki fisfisfis yani bize gösterdiği şeylerden tahmin ediyorum. bence bunlarda biraz photoshop vardır ya
Mesleğim icabı yıllardır photoshop kullanan biri olarak size garanti verebilirim hiçbiri photoshop değil.Ve bence tamamı karakalem.Ayrıca hepsi çok hoş çok başarılı.
Sanat bu arkadaşlar, sanat şaşırtır...