Cilt Bakımı Ürünleri gerçek doğal ürünleri bilen var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

zubisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
4
0
doğal makyaj ürünlerinin en iyilerini ve gerçekten doğal olanlarını bilenler var mı?bir de yves roscher hakkında bilgi sahibi olanlar varsa yazabilirler mi?
gerçekten kullanılabilecek kaliteli doğal ürünler arıyorum.özellikle rimel,kirpik için:))

yves rocher.in hindistan cevizli parfümü süperr,gerçi konuyla pek alakalı olmadı makyaj malzemesi diil ama söleesim geldi =)

sante,logona,living nature gibi gerçekten doğal makyaj malzemeleri var bunlar sertifikalı markalar ayrıca cilt bakım ürünleride çok güzel.
Cilt Bakımında doğal marka soruyorsan yine logona,sante,yalia,lavera,living nature,nurture my body v.b çok marka sayabilrim.

yves rocher ruj kullandım, memnundum. ama makyaj ürünleri için çok doğal olduğu söylenemez bence. yves rocherden parfüm vücut jeli losyonu vs almak daha mantıklı geliyo bana çünkü makyaj ürünleri (fondöten pudra vs) kullanıp memnun kalmayan arkadaşlarım çok

bunun dışında mineral makyaj ürünleri için de cilde tamamen zararsız ve doğal minerallerden yapıldığı söyleniyor
i.d bare minerals
everyday minerals
jane iredale

ayrıca bu markaların rimeleri de var yine mineral bazlı.

Son düzenleme:
logona ürünlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz ben denedim ve memnun kaldım

kızlaaar, merhaba, doğal malzeme diyince konu için doğru yer burası mıdır bilemiyorum ama yazmak istedim, benim ergenlik sivilcelerim 22 yaşımdan sonra çıkmaya başladı ama ne çıkış, hiç dokunmadığım ve yüzümü temiz tutmaya çalıştığım halde büyük kırmızı lekeler oluştu, oldukça rahatsız edıcı bir görüntü aldı, gitmediğim dermotolog, kullanmadığım ilaç kalmadı. en son bi aktar bana tamamen doğal bir krem önerdi, hadi canım ne kadar doğal dediğimde, bana gösterdiği kremden bi parça ağzına atıverdi))) Yine de pek de umudum olmadan kullandım, sonuç, yaklaşık 7 yıldır savaştığım sivilcelerımden eser kalmadı, bır daha da hiç çıkmadı, izler de zamanla yok oldu. aktar bana göz çevresi kaz ayğı çizgileri içinde önermişti aynı kremı ama faydası olmadı, 3 kutu bitirdim, yoğun kıvamda, hem gece nemlendırcı nıyetıne temız cildime sürüp yattım, içeriğinde 4 çeşit bitki var at kestanesi gibi, diğerlerini hatırlayamıyorum, fiyatı o kadar uygun kı, 15 lira, yaklaşık 2 ay gidiyor, burada yöneticiler izin vermez diye düşündüğümden marka veremıyorum, isteyene seve seve adını yazarım , özelden yazarsanız. ha bu arada, burada hayıt yaprağı hakında yorumları okudum, benım de göğüslerim küçük, hayıt meyvesi yanı tohumunu bulabildim, sabah akşam ya da evde aklıma geldıkçe içmeye çalıştım, daha 1 hafta olmadı artık psikolojik midir, yoksa gerçek bır gelişme var mı bılemıyorum göğüslerım feci derecede sızlıyor uçları yukarı kalktı , yandan ve karşıdan bakınca çıplakken ne bileyim bi başka güzel görünüyorlar, halelerin rengi pembeleşti, tadı çok acı ama ben içine bi parça nane atıyorum, zararı olmaz diye düşündüm, sizlere belkı de saçma gelir ama ben hayıttan zıyade düşüncemle bunu yaptığımı düşünüyorum, çunku burada okuduklarımın arasında, hayıt daha bi dişi daha bi sexy yapıyor gibi bi şeyler okumuştum, bundan etkilendim ve ben de kendımı öyle hissettim, göğüsler iki günde kendine geldi , kızlar biz her şartta kadınız, ben bu güne kadar bunu hiç değerlendirmedim, ama dişiliği ön plandakı kadınlara da özendim, bunun Allah vergis olduğunu düşünürdüm hep ama değil, hepimiz o kadar nadideyiz ki, siz siz olun erkeksi tavırlardan uzak durun, bı ablam bana erkeğinde su isterken bile yatak odası sesinle adeta seni seviyorum dercesine konuş demişti, ve erkeğinin yanındaylen en ciddi konuları bile konuşurken kendinin ve onun çıplak olduğunu düşün demişti, o zamanlar ne diyor acaba bana demiştim, şimdi anlıyorum, nişanlım bir haftadır beni sokakta falan kıskanmazken ( ki çok güzelimdir)) şimdi radar gibi bana kim bakıyor acaba diye etrafı koluuyor, kıyafetlerim aynı herşeyım aynı ama ben dişiyim diye kendime fısıldayarak geziyorum artık heryerde, aldınız mı tüyoyu, hepinize sevgiler...

ben bu kremi merak ettim canim ozelden adini alabilirmiyim bulabilirmiyim bilmiyorum ama en azindan denerim benim ole aman aman bi sivilce sorunum yok ama yinede çenemde ve yanaklarimda birer ikiser çikiyor arada tenimde beyaz kirmizi kirmizi belli oluyor sinir oluyor hiç ole puruzsuz falan gorunemiyor o kirmiziliklar yuzunden :s

ben konuyla ilgili bşi söyliyim arkadaşma,yves rocher evet doğal iyi bir marka ama rimelleri hiç iyi değil:/ allık,far ve göz kalemleri çok güzel ama.tabi parfümleride=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…