Gerçek anlamda sınava hazırlananlar

dogahayat

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
297
127
34
Arkadaşla merhaba hem muhasebe hem çocuk gelişimi mezunuyum gerçek anlamda hazırlanan varsa not paylaşımları yapıp motive olalım kazanlardan eksiğimiz yok hadi başlayalım

Arkadaşla merhaba hem muhasebe hem çocuk gelişimi mezunuyum gerçek anlamda hazırlanan varsa not paylaşımları yapıp motive olalım kazanlardan eksiğimiz yok hadi başlayalım
Ben de 2022 kpssye hazirlanacagim tekrar ama sanirim siteye girip paylaşım yapamam çalışırken. Bu tür gruplarda vakit geçiremiyorum. Yani gündüz oturur çalışırım siteye de kafa dağıtmak icin girerim diye düşünüyorum.
Günde sekiz saatimi çalışmaya ayırmak düşüncesindeyim. Artık atanmak istiyorum. 90 üstü puan almam gerekiyor. Yapanlardan neyim eksik diyorum ben de. Matematiği halledebilirsem sıkıntı büyük ölçüde çözülecek. Matematik temelini en baştan atacağım bakalım. Alıştırmalarla matematik adında bir kitap aldım. İlkokul düzeyinde başlıyor ama çok alıştırma olduğu için pratiklik kazandırıyor diye düşünüyorum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 2022 kpssye hazirlanacagim tekrar ama sanirim siteye girip paylaşım yapamam çalışırken. Bu tür gruplarda vakit geçiremiyorum. Yani gündüz oturur çalışırım siteye de kafa dağıtmak icin girerim diye düşünüyorum.
Günde sekiz saatimi çalışmaya ayırmak düşüncesindeyim. Artık atanmak istiyorum. 90 üstü puan almam gerekiyor. Yapanlardan neyim eksik diyorum ben de. Matematiği halledebilirsem sıkıntı büyük ölçüde çözülecek. Matematik temelini en baştan atacağım bakalım. Alıştırmalarla matematik adında bir kitap aldım. İlkokul düzeyinde başlıyor ama çok alıştırma olduğu için pratiklik kazandırıyor diye düşünüyorum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Bende sürekli girimem çok haklısınız grup kurmak orda paylaşım yapıp motive olmak amacım çok faydalı olacağına inanıyorum.Suan elinde hiç kitap yok sizin çalıştığınız soru Bankası varmı netten

Bir de genel olarak 90 üstü puan alanları dinleyince farkettim ki en az üç tane soru bankası olmalı bir dersten. Bir konuyu çalışıp o konuyla ilgili soruları çözmek lazım. Ertesi gün yine aynı konuyu tekrar edip diğer soru bankasından soru çözmek lazım. Böyle üç gün aynı konuyu çalışmış ve öğrenmiş oluyorsun. Onun dışında ciddi manada tüm hayatını buna odaklamak gerekiyor. Zaten ilk beş ayda (kendi adıma konusuyorum, kişiden kişiye değişir tabi) konu çalışma kısmını bitirebilirsem sonrası sadece sürekli soru ve deneme çözmek olacak. Konuşurken ve planlarken çok iyi gibi görünüyor ama uygulamayı da becerebilirsem harika olacak. Umarım yaparız artık ya.

Bende sürekli girimem çok haklısınız grup kurmak orda paylaşım yapıp motive olmak amacım çok faydalı olacağına inanıyorum.Suan elinde hiç kitap yok sizin çalıştığınız soru Bankası varmı netten
Malesef ben ekrandan soru çözemiyorum. Sıkılıyorum, dikkatim dağılıyor. Sanırım karaduzen alıştığım için. Elimin altında olacak kitap illa karalayarak çalışacağım.
Ama android uygulamalar var bildiğim kadarıyla. Bir bakın. Konu konu sorular oluyor onlarda da. Her ders için ayrı uygulama oluyor genelde.

Peki hangi kaynaklardan calisiyorsunuz
Daha başlamadım ama yediiklimin seti vardı bende bir önceki sinavdan kalma, onları kullanacağım. Fakat youtubedan ders anlatım videolari var, onlarla ilerleyeceğim. Size de yazayım.
Tarih-Ramazan Yetgin
Matematik-Ilyas Güneş
Türkçe-Öznur Saatyildirim
Cografya-Engin Eraydın
Vatandaşlık-Emrah hoca (soyadını hatırlayamadım ama ismiyle arayınca çıkar)
Bir bakın siz de. Çok güzel anlatmışlar ve anlattıklarını yazıyorlar da, isterseniz videoyu durdurup not alabilirsiniz tahtaya yazıldıktan sonra. Önce anlatıp sonra da yazıyorlar.
Konu anlatım kitabı almak isterseniz de Pegem, Yargı, Yediiklim, Benim Hocam yayınları için iyi deniliyor genel olarak.

Geldim hemen nerdeyse dönem ortasından çalışıp sürekli özel nedenlerden dolayı bırakan tekrar başlayan hatta baslayamayan birisi olarak bayram sonu sizlerleyim :KK53: heran her dakika girip yazmıyoruz zaten kızlar gün sonu veya elimiz boşa çıktıkça şunları yaptık bu notlar.falan filan şeyler 2022 için 90 + için benim ne eksiğim var ayol :rolleyes:bir matematik yapsam hallolur halledecüük:KK51:

Hoşgeldin 🤭bende çok bakamıyorum buralara.Matemetik olursa zaten olay bitmiştir benim en son girdgim sınavda 79 aldım 3matematikle 15yapsam 85alabilirim belki🤗bu arada kizlar elinizde PDF var mı soru bankası şekilde ben telden çalışıyor malum çocuk olunca elime kitap almıyorum

X