- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
Ahahahahaha o nasıl bir kapaktır yahu ses burdan duyuldu Ahahahaİnternetiniz hayırlı olsun, yeni baglatmişsiniz herhalde... Güzel çekiyor mu bari mağaradan?
Ya Allah aşkına kadın sığınma evi ne zatenSürekli ağlayasım geliyo üstte birisi kadın sığınma evi yazmış, ona bi posta ağladım metroda gelirken ağlamamak için kendimi zor tuttum en sonunda tutamayıp ağladım akmskdndjd çekilmez bi tipim şu an tek kalmak daha iyi gelir bana. Çok teşekkür ederim
Yok yav ağlasın diye değil bedava ve bol bulunan bir seçenek diye söylediler onu benceYa Allah aşkına kadın sığınma evi ne zatenciddiye bile alma ne ağlaması gül geç, komik çünkü. Sanki 5 çocukla kocan evden kovmuş gibi bir tavsiye
İşin var gücün var. Anlaşmazlıktan evden ayrılmışsın sokakta falan da kalmadın yani apart zaten bulmuşsun biraz kafanı dinle oh yalnızlık iyidir.
Annesi bıçak çekmiş.Adli vakalık olmalarına ramak kalmış
Bizim kültürümüzde ayrı eve çıkmak çok uzun zamandır var ama siz biraz geriden geldiğiniz için o kısmı henüz yakalayamadınız bence...inşallah 25-30 seneye yakalarsinizYani ben anlamıyorum bizim kültürümüzde ayrı eve çıkmak ne zamandır var ya her şeyi geçtim ekonomi bir tek bize mi kötü nasıl kazanılıyor bu paralar çok merak ediyorum herkesin hayatına kendine ben çıkamam cidden
Çok şükür o bizim kültürümüz diye sahiplendiğin iğrenç aile yapısı yıkılıyor 10 seneye esamesi kalmayacak.Yani ben anlamıyorum bizim kültürümüzde ayrı eve çıkmak ne zamandır var ya her şeyi geçtim ekonomi bir tek bize mi kötü nasıl kazanılıyor bu paralar çok merak ediyorum herkesin hayatına kendine ben çıkamam cidden
Kendisinin ulaşabileceği tek bağımsız finans kaynağı kötü yola düşmek ve elindeki tek alternatif de kocadan -babadan para dilenmek olduğu için çok da şeyapmamak lazım...Yazık , çok üstüne gitmeyin...Çok şükür o bizim kültürümüz diye sahiplendiğin iğrenç aile yapısı yıkılıyor 10 seneye esamesi kalmayacak.
Bağımlı iğrenç özgüvensiz bir nesil yetişti yıllarca o kültürümüz dediğin saçmalık yüzünden.
O paralar nasıl kazanılıyor diye sormuşsun oturup eşek gibi çalıştık zamanında kariyer yaptık öyle kazanılıyor
Neden sen rezil olasın annen rezil olurAnnem defalarca aradı açmadım. Wptan ses göndermiş açma sen telefonu ben de çok meraklı değilil işyerini ararım yarın, arkadaşını ararım diye. İşyerine de rezil olucam. İştende mi çıksam? Yoksa saçmalıyor muyum
İşten çikman hiç iyi olmaz. Yarın sabah ilk iş işyerinde güvendiğin bir amirine supervizore filan gidip durumu biraz çıtlatsan? Ararlarsa gelirlerse yok desinler. Olmaz mi?Annem defalarca aradı açmadım. Wptan ses göndermiş açma sen telefonu ben de çok meraklı değilil işyerini ararım yarın, arkadaşını ararım diye. İşyerine de rezil olucam. İştende mi çıksam? Yoksa saçmalıyor muyum
Bizim kültürümüzde ayrı eve çıkıp kendini idare edebilen, kocaya muhtaç olmadan evinin kirasını faturasını ödeyebilen ve etraftan saygı gören kadınlar hep vardı hep var olacaklarYani ben anlamıyorum bizim kültürümüzde ayrı eve çıkmak ne zamandır var ya her şeyi geçtim ekonomi bir tek bize mi kötü nasıl kazanılıyor bu paralar çok merak ediyorum herkesin hayatına kendine ben çıkamam cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?