Geniz akıntısına çare lütfennnn

Belemir58

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
98
45
Kızlar mrb. Corana ve ağır griplerden sonra geniz akıntısından kurtulamıyorum. Alerji hapları falan bitirmiyor. Sadece baskılıyor az bişey. Tamamen kurtulan varmı ne olur cevap yazın.

Kızlar mrb. Corana ve ağır griplerden sonra geniz akıntısından kurtulamıyorum. Alerji hapları falan bitirmiyor. Sadece baskılıyor az bişey. Tamamen kurtulan varmı ne olur cevap yazın.
valla aynı dertten muzdaribim eğer çözüm bulursanız lütfen beni de etiketleyin. bir kür duydum ama henüz denemedim ben de. kara turp-bal kürü çok işe yarıyor diyorlar

valla aynı dertten muzdaribim eğer çözüm bulursanız lütfen beni de etiketleyin. bir kür duydum ama henüz denemedim ben de. kara turp-bal kürü çok işe yarıyor diyorlar
Kara turp-bal bende biliyorum ama o daha çok grip akciğerden gelen öksürük veya diğer hastalıklar için. Benim sadece geniz akıntısı var. İnşallah çözüm bulursam tabiki etiketlerim.

Bende de aynı sorun var ve buruna çekilen okyanus suyu tarzı bir şeyle burnumu temizliyorum ama sonra tekrarlıyor.Yaşın genç bademciklerini aldırma ama tek yoluda bu demişti doktorum…

Bazen bir ilaç direkt kesebiliyor, benimkini kesmişti ama ilaç önerisi yapmak istemiyorum. Bir kbb uzmanına görünün

X