• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genitel bölge temizliği için kuafore mi gittiniz

fresa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
2.446
948
363
İstanbul
arkadaşlar evlilik hazırlığı yaparken bakım için kuaforde maske falan yaptırınca genital bölge temizliğinizide kuaforde mı hallettınız? CADIARZU

ben normaldede kuaföre giderim genital bölge için çok rahat oluyo canım

Lazer yaptırıyorum canım çok rahat 4 seans falan oldu gideli şu anda yok denecek kadar azaldı.

canım bende evde kendi epilasyon aletim var onukullanıyorum ama düğün döneminde sir ağda için kuföre gidicem.

canım bende evde kendi epilasyon aletim var onukullanıyorum ama düğün döneminde sir ağda için kuföre gidicem.

bende düğün gecesi için kuafore gitmeyı dusunuyorum ama normalda kendım evde sir ağdayla alıyorum ama o özel gecede tabıkı kuafore gıderımde umarım o zaman kadar cesaretımı toplarım kuafore gıtmek ıcın :kedi:

ben normaldede kuaföre giderim genital bölge için çok rahat oluyo canım

ah bende bı gıdebılsem ama cok utanıyorum nasıl alıyo kuaforler hıc bı fıkrım yok o yuzden cesaret edemıyorum cıplak mı kalıyosun kuafor ağda yaptığı sırada delikafadulden

kendımı bıldım bılelı kuafore gıderım. 3 ay once sezeryan oldum 3 aydır kendım halledıyorum ama sanırım tekrar kuafore baslamanın zamanı geldı.

ah bende bı gıdebılsem ama cok utanıyorum nasıl alıyo kuaforler hıc bı fıkrım yok o yuzden cesaret edemıyorum cıplak mı kalıyosun kuafor ağda yaptığı sırada delikafadulden

Belden aşağısı çıplak kalıyor tatlım.. bende kuaföre giderim hep valla çok rahat oluyor :delphin:

cıbıldak cıbıldak uzancam kadında alıcak aaaaaaaa:oklava:

aman canım isteyen gider istemeyen gitmez kendi uğraşır evde :kahve: Bende bel fıtığı var eğilip kalkamıyorum pek fazla o yüzden kuaföre gidiyorum hem benim aldığımdan daha temiz ve hızlı oluyor... sengözlerimebaksanab

sana aaaaaaa hem soruyosun hemde cevaba tepki veriyosun.soyunmazsan naslı olcak o iş.

:roflol: haklısın canım bırden kendımı cıplak kadında tuylermı alıyo gıbı hıssedınce ıster ıstemez tepki verdim tabı bi de ilk kez aldırcam sizler gibi tecrübe kazanmadım ki dha sırnaşık şey

aman canım isteyen gider istemeyen gitmez kendi uğraşır evde :kahve: Bende bel fıtığı var eğilip kalkamıyorum pek fazla o yüzden kuaföre gidiyorum hem benim aldığımdan daha temiz ve hızlı oluyor... sengözlerimebaksanab

kuafor tabıkı hızlı ve tertemız alcak işi o yoksa ne diye para verelim ama demi

Ben de kuaföre gidiyorum. Çok rahat. Yurtdışındayken kendim halletmiştim bir süre, en iyi ihtimalle yarım saat sürüyor. Ama kuaförde on dakikayı bile bulmuyor. Rahatlığına alış, bırakamazsın.
Bir de kuaför değil de ağda salonlaırnı tercih edersen daha rahat olur. Hem erkek çalışan olmadığı için daha iyi hissedersin, hem de kuaförlerdeki gibi dükkanın bir köşesindeki küçücük bir kabinin verdiği rahatsızlık hissini yaşamazsın.

bende evde kendim alıyorum ağda ile süper oluo apak oluyo:D

arkadaşlar evlilik hazırlığı yaparken bakım için kuaforde maske falan yaptırınca genital bölge temizliğinizide kuaforde mı hallettınız? CADIARZU[/QUO

mrb.fresa bende 2 hafta sonra evlenicem 1 ay önceden başladım agda yapmaya ilk kuaföremi gidiyim gitmim derken kendim yapmaya başaldım ..ama çok rahat ..formlarda emla kremi okudum alıp sürüp yaptım uyuşturuyo dediler anestezi kremi ama bana bişe yapmadı eczanede sordum kız bana rahat dedi istersen dene herkezde etki etmiyo belk sende eder acını azaltır.

kuafor tabıkı hızlı ve tertemız alcak işi o yoksa ne diye para verelim ama demi

yok canım her kuaför tertemiz yapamıyor kimileri tek tük bile olsa kıl bırakıyor el den ele değişiyor yani :umursamaz:

arkadaşlar evlilik hazırlığı yaparken bakım için kuaforde maske falan yaptırınca genital bölge temizliğinizide kuaforde mı hallettınız? CADIARZU[/QUO

mrb.fresa bende 2 hafta sonra evlenicem 1 ay önceden başladım agda yapmaya ilk kuaföremi gidiyim gitmim derken kendim yapmaya başaldım ..ama çok rahat ..formlarda emla kremi okudum alıp sürüp yaptım uyuşturuyo dediler anestezi kremi ama bana bişe yapmadı eczanede sordum kız bana rahat dedi istersen dene herkezde etki etmiyo belk sende eder acını azaltır.

emlayı ben kullandım.harika etki etti.neredeyse hiç acı cekmedim diyebilirim.püf noktalarına dikkat etmek gerk.anestezik herekese etki eder diye düşünüyorum.

ben makinemle almış çok da acı cekmiştim normalde jilet kullanırım...hiç de sanıldıgı gibi olmuyor tüylü de olsa onların gözleri görmüyor merak etme cok da önemli değil yani temiz koksun yeter:))

Back