Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende evde kendi epilasyon aletim var onukullanıyorum ama düğün döneminde sir ağda için kuföre gidicem.
ben normaldede kuaföre giderim genital bölge için çok rahat oluyo canım
ah bende bı gıdebılsem ama cok utanıyorum nasıl alıyo kuaforler hıc bı fıkrım yok o yuzden cesaret edemıyorum cıplak mı kalıyosun kuafor ağda yaptığı sırada delikafadulden
Belden aşağısı çıplak kalıyor tatlım.. bende kuaföre giderim hep valla çok rahat oluyor
cıbıldak cıbıldak uzancam kadında alıcak aaaaaaaaklava:
cıbıldak cıbıldak uzancam kadında alıcak aaaaaaaaklava:
sana aaaaaaa hem soruyosun hemde cevaba tepki veriyosun.soyunmazsan naslı olcak o iş.
aman canım isteyen gider istemeyen gitmez kendi uğraşır evde Bende bel fıtığı var eğilip kalkamıyorum pek fazla o yüzden kuaföre gidiyorum hem benim aldığımdan daha temiz ve hızlı oluyor... sengözlerimebaksanab
arkadaşlar evlilik hazırlığı yaparken bakım için kuaforde maske falan yaptırınca genital bölge temizliğinizide kuaforde mı hallettınız? CADIARZU[/QUO
mrb.fresa bende 2 hafta sonra evlenicem 1 ay önceden başladım agda yapmaya ilk kuaföremi gidiyim gitmim derken kendim yapmaya başaldım ..ama çok rahat ..formlarda emla kremi okudum alıp sürüp yaptım uyuşturuyo dediler anestezi kremi ama bana bişe yapmadı eczanede sordum kız bana rahat dedi istersen dene herkezde etki etmiyo belk sende eder acını azaltır.
kuafor tabıkı hızlı ve tertemız alcak işi o yoksa ne diye para verelim ama demi
arkadaşlar evlilik hazırlığı yaparken bakım için kuaforde maske falan yaptırınca genital bölge temizliğinizide kuaforde mı hallettınız? CADIARZU[/QUO
mrb.fresa bende 2 hafta sonra evlenicem 1 ay önceden başladım agda yapmaya ilk kuaföremi gidiyim gitmim derken kendim yapmaya başaldım ..ama çok rahat ..formlarda emla kremi okudum alıp sürüp yaptım uyuşturuyo dediler anestezi kremi ama bana bişe yapmadı eczanede sordum kız bana rahat dedi istersen dene herkezde etki etmiyo belk sende eder acını azaltır.
emlayı ben kullandım.harika etki etti.neredeyse hiç acı cekmedim diyebilirim.püf noktalarına dikkat etmek gerk.anestezik herekese etki eder diye düşünüyorum.