Benim de makatta 2 tane vardı genel cerrah da aldı şimdi de küçük bı tane var oda yakilcak herhalde bana hiç bsy vermedi kadin doğuma gidip smear yapmamı söyledi gerisi onlarda diyeMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. İki yıldır bu dertten muzdarip olan birisiyim. 15 gün önce radyo frekans işlemi yaptırdım. Benimkiler vajinamda değil makatta idi. Doktorum iki tane krem verdi. Kullanıyorum fakat çok kaşınıyor. Delirmek üzereyim! Bu şekilde olup da başka krem kullanan var mı aranızda ?
Yaraları patoloji gonderdi temiz çıktı sonuç tümör değil dedi yolladı ama hvp için benimde kafam çok karışık ondan dolayı oluyor siğillerBenim de makatta 2 tane vardı genel cerrah da aldı şimdi de küçük bı tane var oda yakilcak herhalde bana hiç bsy vermedi kadin doğuma gidip smear yapmamı söyledi gerisi onlarda diye
Propolis, polen, kefir, ciğer vs yüklenin kızlar...Yaraları patoloji gonderdi temiz çıktı sonuç tümör değil dedi yolladı ama hvp için benimde kafam çok karışık ondan dolayı oluyor siğiller
Ben kadın doğuma gittim. Cildin altına kadar temizlediler. Oyuldu resmen. Şimdi yeniden o bölgenin kendini tazelemesi gerekiyor. Altı hafta dedi doktorum fakat ben kafayı yiyeceğim altı hafta bu halde nasıl geçerBenim de makatta 2 tane vardı genel cerrah da aldı şimdi de küçük bı tane var oda yakilcak herhalde bana hiç bsy vermedi kadin doğuma gidip smear yapmamı söyledi gerisi onlarda diye
Zor bı hastalık gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallahBen kadın doğuma gittim. Cildin altına kadar temizlediler. Oyuldu resmen. Şimdi yeniden o bölgenin kendini tazelemesi gerekiyor. Altı hafta dedi doktorum fakat ben kafayı yiyeceğim altı hafta bu halde nasıl geçerkantaron yağı duydum bugün. Onu deneyeceğim bakalım bir de. Herkese tavsiyem bunu hisseder hissetmez hemen gidin. Ben çok geciktirdim o yüzden yaralarım da çok derin
Kaşıntı bende de var krem falan vermedi batma hissi var birde doktor size WC den yada kullandığın eşyalardan evin içindeki diğer yaşayanlara da geçer mi diye bilgi verdi miMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. İki yıldır bu dertten muzdarip olan birisiyim. 15 gün önce radyo frekans işlemi yaptırdım. Benimkiler vajinamda değil makatta idi. Doktorum iki tane krem verdi. Kullanıyorum fakat çok kaşınıyor. Delirmek üzereyim! Bu şekilde olup da başka krem kullanan var mı aranızda ?
Hayır bana o şekilde herhangi birşey demedi. Şimdi kantaron yağı buldum. Onu suruyorum. İki gündür çok rahatım şükür.Kaşıntı bende de var krem falan vermedi batma hissi var birde doktor size WC den yada kullandığın eşyalardan evin içindeki diğer yaşayanlara da geçer mi diye bilgi verdi mi
Doktorunuz nerde acaba?yıllarca uğraşmış biri olarak çözümü en son dermotoloğun yazdığı roaccutane da buldum
8 ay kullandım ilacı ondan sonra bidaha hiç çıkmadı şükürler olsun
üstelik cildimde pırıl pırıl oldu
Merhaba sizin makatta nasıl bir şeydi acaba benim de bir şeyler var ama ben hemoroid diye düşünüyordum bende ara ara oluyordu hemoroid onunla ilgili diye düşündüm ama sizin nasıldıBenim de makatta 2 tane vardı genel cerrah da aldı şimdi de küçük bı tane var oda yakilcak herhalde bana hiç bsy vermedi kadin doğuma gidip smear yapmamı söyledi gerisi onlarda diye
Benim 2 taneydi fark ettim 1 senedir vardı biraz büyüktü y. mercimek kadardi aldılar böyle griye donuk karnıbaharin yuzegi gibi büyük sivilce gibi duruodu patlojiye gitti temiz çıktı kondolom dediler hpv bağlı smear yaptım oda temiz çıktı hpv DNA testi yaptırdım oda negatif çıktıMerhaba sizin makatta nasıl bir şeydi acaba benim de bir şeyler var ama ben hemoroid diye düşünüyordum bende ara ara oluyordu hemoroid onunla ilgili diye düşündüm ama sizin nasıldı
O zaman hpv değil miydi acaba ? Negatif çıkmış ya sonuçlarBenim 2 taneydi fark ettim 1 senedir vardı biraz büyüktü y. mercimek kadardi aldılar böyle griye donuk karnıbaharin yuzegi gibi büyük sivilce gibi duruodu patlojiye gitti temiz çıktı kondolom dediler hpv bağlı smear yaptım oda temiz çıktı hpv DNA testi yaptırdım oda negatif çıktı
Bilmiyorum ki 1 senedir varlardi çok fazla cinsel hayatında yok 3 4 ayda falan kondilom dediler ama hepsi negatif çıktı vajinamda yok tu belki yanlış teşhis bilmiyorum artıkO zaman hpv değil miydi acaba ? Negatif çıkmış ya sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?