Genitalll sigiller lutfen bakin

Utku388

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
238
116
18
25
Hanımlar merhabalar kızlar ben genital sigil için gidip test verdim dışarda olan siğilleri dondurdular fakat vajinamin içine doğru siğiller var hatta içerdekiler daha fazla bununla ilgili tedavi olanlar varmı cildiye kadın doğum ilgilenir içerisiyle onlar müdehale eder dedi kadın doğumcu da cildiye dedi bıçak altına bile yatmaya raziyim yeter ki bir an önce kurtulayım çok canım skiliyor bir an önce bitsin istiyorum psikolojim bozuldu

En kapsamlı bilgi alabileceğiniz bu konu incelemenizde fayda var. Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. İki yıldır bu dertten muzdarip olan birisiyim. 15 gün önce radyo frekans işlemi yaptırdım. Benimkiler vajinamda değil makatta idi. Doktorum iki tane krem verdi. Kullanıyorum fakat çok kaşınıyor. Delirmek üzereyim! Bu şekilde olup da başka krem kullanan var mı aranızda ?

Benim de makatta 2 tane vardı genel cerrah da aldı şimdi de küçük bı tane var oda yakilcak herhalde bana hiç bsy vermedi kadin doğuma gidip smear yapmamı söyledi gerisi onlarda diye

Benim de makatta 2 tane vardı genel cerrah da aldı şimdi de küçük bı tane var oda yakilcak herhalde bana hiç bsy vermedi kadin doğuma gidip smear yapmamı söyledi gerisi onlarda diye
Yaraları patoloji gonderdi temiz çıktı sonuç tümör değil dedi yolladı ama hvp için benimde kafam çok karışık ondan dolayı oluyor siğiller

İnşallah geciririz doğada şifası illaki vardır aramak lazım bunun için bende zerdecal yoğurt karıştırıp yiyorum bide yatarken sarımsak çiğniyorum boğazım da kızarmış ağrıyor hafif ordada çıkar diyenler var ama korkuyorum acaba soğuk algınlığı mı diye

Ben kadın doğuma gittim. Cildin altına kadar temizlediler. Oyuldu resmen. Şimdi yeniden o bölgenin kendini tazelemesi gerekiyor. Altı hafta dedi doktorum fakat ben kafayı yiyeceğim altı hafta bu halde nasıl geçer kantaron yağı duydum bugün. Onu deneyeceğim bakalım bir de. Herkese tavsiyem bunu hisseder hissetmez hemen gidin. Ben çok geciktirdim o yüzden yaralarım da çok derin

Zor bı hastalık gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah

yıllarca uğraşmış biri olarak çözümü en son dermotoloğun yazdığı roaccutane da buldum

8 ay kullandım ilacı ondan sonra bidaha hiç çıkmadı şükürler olsun

üstelik cildimde pırıl pırıl oldu

Kaşıntı bende de var krem falan vermedi batma hissi var birde doktor size WC den yada kullandığın eşyalardan evin içindeki diğer yaşayanlara da geçer mi diye bilgi verdi mi

Kaşıntı bende de var krem falan vermedi batma hissi var birde doktor size WC den yada kullandığın eşyalardan evin içindeki diğer yaşayanlara da geçer mi diye bilgi verdi mi
Hayır bana o şekilde herhangi birşey demedi. Şimdi kantaron yağı buldum. Onu suruyorum. İki gündür çok rahatım şükür.

Doktorunuz nerde acaba?

Merhaba sizin makatta nasıl bir şeydi acaba benim de bir şeyler var ama ben hemoroid diye düşünüyordum bende ara ara oluyordu hemoroid onunla ilgili diye düşündüm ama sizin nasıldı

Merhaba sizin makatta nasıl bir şeydi acaba benim de bir şeyler var ama ben hemoroid diye düşünüyordum bende ara ara oluyordu hemoroid onunla ilgili diye düşündüm ama sizin nasıldı
Benim 2 taneydi fark ettim 1 senedir vardı biraz büyüktü y. mercimek kadardi aldılar böyle griye donuk karnıbaharin yuzegi gibi büyük sivilce gibi duruodu patlojiye gitti temiz çıktı kondolom dediler hpv bağlı smear yaptım oda temiz çıktı hpv DNA testi yaptırdım oda negatif çıktı

O zaman hpv değil miydi acaba ? Negatif çıkmış ya sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…