tabikide sivilcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrr 1 yıldır sir ağda yaptırıyorum ve sivilceler olmaya başladı kese, jilet her şeyi denedim ama geçmedi birde böyle sivilce oluyor kanıyor geçiyor yine çıkıyor saçma sapan bir döngü içinde. batık da değil hepsi onuda anladm ama napcam bilemiyorum artık ağda yaptırmakta sorun oldu çnkü asırı HASSASLAŞTI. önerilerinizi bekliyorum
genital bölgeye lazr yaptıran birinin şu an çocuğu olmuyormuş geçenlerde duydum.Muayene olduğu doktor işinin ehli birine yaptırmadığın için hamile kalman için gerekn bi yer varmış tabiri yanllış oldu bilmiyorum adı ne ama orayı kurutmuş bu yüzden çocuğun olmaz demiş.Bilginize.....
arkadaşlar böyle şeylere inamayın hamile kalman gereken bi yerde neresi allah aşkına.
hamile kalman için önce cinsel birleşme gerekir bunun için vajina gerekir, sonnra döllenme olması gerekir bunun içinse yumurta ve yumurtlaman içinde yumurtalık gerekir. hamile kalman için gereken bi yer yok yani bir çok yer var. yumurtalıklar ve rahim taa içerdedir ve kıl köküne uygulanan lazer oraya etkilemez bile .
kaldıki yanlış uygulanan lazer uygulandığı bölgeyi kurutmaz yakar bildiğin ateş değmiş gibi yanar. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara öyle kızıyorum ki. lazerin doğurganlığı etkilemekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
bunu yazarken sırf konu olsun diye yazmadım ablamın yakın bir arkadaşının başına geldi ve hemde bir iki gün önceye kadar istanbulda özel bir yerde tedavi için gitmiş ti orada ki doktorun söylediği.Yazımdan da anlaşıldığı üzere tıbbi terimleri bilmiyorum o yüzden detayı ile lazerin nereyi etkilediği hangi sebepten bebek olmadığı ifadelerini yazmadım.Siz bilirsiniz gidin yaptırın inşallah sizin başınıza gelmez.Birilerini uyarınca hemen prof doktor edası ile diklenmeseniz kim küser valla.... Bende yüzüme yaptırıyorum sonuç iyi olunca arkadaşım benim yaptırdığım yerde bikini bölgesini yaptırmak istedi aklına takılmış sordu lazer olunca ileride çocuk yapmak konusunda sıkıntı olur mu diye,işinin ehli yapmasa bilmeyen birinin uygulaması ile farklı sonuçlar olur demişti benim yaptırdığım estetisyen doktor.Her lazer yaptıran da kısır kalmaz bunuda biliyoruz ama yaptırılacksa iyi düşünülsün bilen birine yaptırılsın diye uyardım... iyi okuyun kesin yargılarınızı ona göre verin ...
kızlar yarım bacak için seansına 400 tl istediler eskişehir acıbademde. bana fazla geldi ücreti sizcede öyle değil mi?
ne gerek var ağdaya ya vurun jiletin gözüne
kızlar yarım bacak için seansına 400 tl istediler eskişehir acıbademde. bana fazla geldi ücreti sizcede öyle değil mi?
batikon ilk 2 saat içindede sürüleblir miaqda sonrası cıkan sivilceler için agdadan sonra batikon sürün o şekilde kurusun sonra yıkayabilir yada dus alabilirsiniz ben denedim cıkmadı sivilce :)))sağlıklı günler dilerm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?