• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genitaldeki muhteşem görüntü :)

malesef agdadan sonra bu hep oluyro 1 2 yada daha cok bır arkadsım tedavı bıle olmustu cunku o sıvılce gıbı seyler bacaklarına kadar yayılmıs.

ben lazer yaptırıyorum bıtmesını ıstemedım zaten benı rahatlatsın yeterdı. agdadan sonra 10 gune cıkmaya baslardı ve kasıntı sıvılce ve cırkın görüntü rahatsızlık

şimdi hepsı bıttı toplamda 2009 da basladım mayısta eylul mayıs eylul derken 2012 mayısta yaptırdım ve sımdı yenı yenı cıktı kasım17 de randevu aldım tam bıtmedı ama ılk yaptırıdgımdan berı cıkarken böle yenı tuylenıyormuş gıbı haffıf hafıf cıkıyor 2-3 aysonra buyuyup jılet yapıyordum bazende kesıyordum evlıyım ve esım kıla tuy kıl olan bırıdır:1::1: dusun rahatsız hıc olmadık sımdıde aynı yenı cıktı karardı ben kesınlıkle öneririm en azında 3 ay tertemızz oluyorsunz sıvılce mıvılce olmuy

malesef agdadan sonra bu hep oluyro 1 2 yada daha cok bır arkadsım tedavı bıle olmustu cunku o sıvılce gıbı seyler bacaklarına kadar yayılmıs.

ben lazer yaptırıyorum bıtmesını ıstemedım zaten benı rahatlatsın yeterdı. agdadan sonra 10 gune cıkmaya baslardı ve kasıntı sıvılce ve cırkın görüntü rahatsızlık

şimdi hepsı bıttı toplamda 2009 da basladım mayısta eylul mayıs eylul derken 2012 mayısta yaptırdım ve sımdı yenı yenı cıktı kasım17 de randevu aldım tam bıtmedı ama ılk yaptırıdgımdan berı cıkarken böle yenı tuylenıyormuş gıbı haffıf hafıf cıkıyor 2-3 aysonra buyuyup jılet yapıyordum bazende kesıyordum evlıyım ve esım kıla tuy kıl olan bırıdır:1::1: dusun rahatsız hıc olmadık sımdıde aynı yenı cıktı karardı ben kesınlıkle öneririm en azında 3 ay tertemızz oluyorsunz sıvılce mıvılce olmuy

nerede yaptrdn ?

tabikide sivilcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52:

kızlarrrr 1 yıldır sir ağda yaptırıyorum ve sivilceler olmaya başladı kese, jilet her şeyi denedim ama geçmedi birde böyle sivilce oluyor kanıyor geçiyor yine çıkıyor saçma sapan bir döngü içinde. batık da değil hepsi onuda anladm ama napcam bilemiyorum artık ağda yaptırmakta sorun oldu çnkü asırı HASSASLAŞTI. önerilerinizi bekliyorum :ssz:

canım bir kuaför söylemişti..bir bölgeye sürekli aynı işlemi yapmamak gerekiyormu..2-3 defa sir le yaptıysan 1 defa jilet sürüp sonra yine sir yada eldiven falan yani arada bir değştirmek gerekiyormuş batık ve sivilce olmaması için..

Tuvalette otururken ameliyat eldivenleri ile 5dk da bitiyor. Kesmek yok yapışkanlık yok temiz iş.

aynen öyle eldivenler süper ben de denedim ama zaman alıyo biraz..ama yine de temiz iş..bim den aldım ben kutuyla 5 lira çok da hesaplı..bikini bölgesi için iyi oluyo...bide ağdadan sonra kalan tek tük kıllar için de eldiven süper..

şu sanatçılar mankenlr nasıl kurtuluyo tüylerinden peki. nasıl böyle pürüzsüz olbiliyorlar. biz ada yapsak sivilce çıkıyor. sarartsak tüyler çoğalıyor. jiletle alsak kalınlaşıyor. lazere başvursak iz bırakıyor. :52::52::52: ne yapyorlar acaba çok merak içindeyim açıkçası :26::26:

Back