genitaldeki muhteşem görüntü :)

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
tabikide sivilcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarrrr 1 yıldır sir ağda yaptırıyorum ve sivilceler olmaya başladı kese, jilet her şeyi denedim ama geçmedi birde böyle sivilce oluyor kanıyor geçiyor yine çıkıyor saçma sapan bir döngü içinde. batık da değil hepsi onuda anladm ama napcam bilemiyorum artık ağda yaptırmakta sorun oldu çnkü asırı HASSASLAŞTI. önerilerinizi bekliyorum

Ağda yapan her kadın mutlaka aynı sorunu yaşıyor herhalde. Bende genital bölgeme ağdaya alıştırmak için birkaç kez denedim ama sivilceler oluştu canımın yanması da cabası. Batık oldu, kızardı, renkte kararma oldu sonra vazgeçtim bu işten. Jilete devam ediyorum ama ağdanın rahatlığı yok. Keşke yapabilsem ne güzel olur.

evet cnm yaa agda çok rahat oluyo ama svilcelerde snir bozucu:/

lazer yaptrsak çok mu pahalı :S

ben lazer yaptırdım ama çözüm değil, bitmedi ...

2 yıldan fazla gittim, 10 seanstan çok yani

yalan oldu :)

ben bugün başladım seansı 75 tl 4-6 seans arası biter dediler

arkadasım denımde cene kısmıma deode lazer yanı utuleme ıslemı en son cıkan bır cıhazmıs ozelıkle kalın sıyah tuylere benımkıde sakal gıbıydı 3 seansta bıtırırım dedıler kucucuk bı bolge 50 tl aylık 11. seanstayım hala fıskırıyor ınceldı ama tekrar cıkıyor dıkkat et onlarında ayarı varmıs ıstese bıtırebılıyorarmıs tabı makınede onemlı benımkını uzattıda uzattı kazıklanıyorum ama basladım bıkere 15 e kadar yolu var

birde ben sarışnım lazer acaba kesin çözüm olur mu ?

offf 10 seans faln zor yaa çok pahalı değil mi :S

ben yaptırdım lazer genitale, 6 seanstan sonra kendim gitmedim, bikini tamamen bitti ama genital bitmedi tabiki. Ama inceldi ve baya bi seyreldi. Şöyle söyliyim şu an jiletle temizldeiğimde sanki hiç tüylenme olmuyormuş gibi, yumuşacık oluyo uzasa da eskisi kadar rahatsız etmiyo çünkü inceler ve sert değiller

peki hastanlerde falan fiyatları ne kadar özellkle bursa eskişehir civarında bilgisi olan var mı

nerde yaptirdiniz

bende yaptırdım çok fazla gidemedm aralıklarla gittim ama pürüzsüz ve tertemiz oldu.çok çok inceldi şimdi tüyler tam bitiremedim çünkü. eskiden olan batıklardan eser kalmadı aleksandr yanlış yazmıyorumdur umarım çok başarılı bir lazer tekniği evlenmeden hemen gidilmeli bence

genel olarak böyle bir sourn var sanıırm. gerek cildin hassas oluşu gerekse genital bölgenin bu tarz çalışmalara :) alışkın olmadığı için bir süre şikayetler oluşabilir.

neden onerilmiyor acaba.ben gidiyorum gitmemelumiyim acaba

Epilasyon ve ağda yapan bir tanıdığım var. Diğer bölgelere öneririm ama genitale asla önermiyorum çünkü çok hassas bir bölge çok riskli dedi.

yalan oldu :)

ben bugün başladım seansı 75 tl 4-6 seans arası biter dediler

Öyleyse süper başlamışsın nerede olduğunu söyler misin? Ben İzmir'de yaşıyorum. Çok acı hissediyomusun? Sonrasında bir yan etkisi oldu mu? Aydınlatırsan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…