• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genitaldeki muhteşem görüntü :)

merhaba kızlar, ben yeniyim doğru yeremi yazıyorum bilemiyorum ama .

ben lazere gidiyorum, 8. seansım bitti. çok memnunum. ağdadan daha az acıdığına emin olabilirsiniz. elbetteki biraz can yanıyor ama sonrasında 2 ay tertemiz geziyorsunuz. üstelik en kısa sürede de genital ve koltuk altı yanıt veriyor. bence maddi anlamda gücü yeten her bayan gitmeli... benim gittiğim yerde fiyat 1800 tl iidi. ama suan 1000 tl ye her yer yapıyor. üstelik genital bölgeye bir zararı olsaydı sağlık bakanlığı bunun bu kadar yaygın hale gelmesine izin verirmiydi. çünkü kuaför salonlarında yasakladı. her yerde yasaklardı. bence kulaktan kulağa söylentiden başka bişey değil..

genital bölgeye lazr yaptıran birinin şu an çocuğu olmuyormuş geçenlerde duydum.Muayene olduğu doktor işinin ehli birine yaptırmadığın için hamile kalman için gerekn bi yer varmış tabiri yanllış oldu bilmiyorum adı ne ama orayı kurutmuş bu yüzden çocuğun olmaz demiş.Bilginize.....

aqda sonrası cıkan sivilceler için agdadan sonra batikon sürün o şekilde kurusun sonra yıkayabilir yada dus alabilirsiniz ben denedim cıkmadı sivilce :))) :1:sağlıklı günler dilerm .

tabikide sivilcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52:

kızlarrrr 1 yıldır sir ağda yaptırıyorum ve sivilceler olmaya başladı kese, jilet her şeyi denedim ama geçmedi birde böyle sivilce oluyor kanıyor geçiyor yine çıkıyor saçma sapan bir döngü içinde. batık da değil hepsi onuda anladm ama napcam bilemiyorum artık ağda yaptırmakta sorun oldu çnkü asırı HASSASLAŞTI. önerilerinizi bekliyorum :ssz:

kiz allah iyiligini versin emi:52::52::52:bende nasil muhtesem bi görüntüymüs diye merak edip geldim.....:1::1::9::9::9::9::9::9:

tüyleri kökten aldıktan sonra 1-2 gün genital bölgenin hijyenine daha fazla dikkat etmelisiniz kıl köklerinin açtığı boşluklardan yararlanan mikroorganizmalar sivilcelerin nedeni olabilirler.

genital bölgeye lazr yaptıran birinin şu an çocuğu olmuyormuş geçenlerde duydum.Muayene olduğu doktor işinin ehli birine yaptırmadığın için hamile kalman için gerekn bi yer varmış tabiri yanllış oldu bilmiyorum adı ne ama orayı kurutmuş bu yüzden çocuğun olmaz demiş.Bilginize.....

Ayyyy Allah korusunnnn :18:

arkadaşlar böyle şeylere inamayın hamile kalman gereken bi yerde neresi allah aşkına.

hamile kalman için önce cinsel birleşme gerekir bunun için vajina gerekir, sonnra döllenme olması gerekir bunun içinse yumurta ve yumurtlaman içinde yumurtalık gerekir. hamile kalman için gereken bi yer yok yani bir çok yer var. yumurtalıklar ve rahim taa içerdedir ve kıl köküne uygulanan lazer oraya etkilemez bile .

kaldıki yanlış uygulanan lazer uygulandığı bölgeyi kurutmaz yakar bildiğin ateş değmiş gibi yanar. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara öyle kızıyorum ki. lazerin doğurganlığı etkilemekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Lazerler kıl kökünü hedef alırlar. Yani ışınlar röntgen ışınları gibi vücutta yayılmazlar sadece uygulanıldığı bölge ve alan üzerinde reaksiyon gösterirler.
Lazer sadece kıl kökünü hedef aldığı için vücutta diğer organlar üzerinde bir zarar teşkil etmezler.
Yani yumurtalıklara kadar işlemiyor o ışın.

ben de evlenmeden önce gittim lazere.koltukaltı ve bikini seansı 200tl ödedim.ama bu parayı ilk 2 seansta aldılar.azaldıkça ücret düşüyor zaten.
lazerin çeşitleri çok fazla.alexanderı her yerde öneriyorlar.ıpl diye bir makina var birde onunla ilgili iyi sonuçlar duymadım.
uzun lafın kısası tüylerimden kurtuldum çok şükür.sadece sarı ve ince siyah olarak dudak kısımlarında var.ona da jilet vuruyorum ya da gidip bir seans daha uygulatıyorum.iyi ki gitmişim büyük rahatlıkkkkk

arkadaşlar böyle şeylere inamayın hamile kalman gereken bi yerde neresi allah aşkına.

hamile kalman için önce cinsel birleşme gerekir bunun için vajina gerekir, sonnra döllenme olması gerekir bunun içinse yumurta ve yumurtlaman içinde yumurtalık gerekir. hamile kalman için gereken bi yer yok yani bir çok yer var. yumurtalıklar ve rahim taa içerdedir ve kıl köküne uygulanan lazer oraya etkilemez bile .

kaldıki yanlış uygulanan lazer uygulandığı bölgeyi kurutmaz yakar bildiğin ateş değmiş gibi yanar. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara öyle kızıyorum ki. lazerin doğurganlığı etkilemekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

bunu yazarken sırf konu olsun diye yazmadım ablamın yakın bir arkadaşının başına geldi ve hemde bir iki gün önceye kadar istanbulda özel bir yerde tedavi için gitmiş ti orada ki doktorun söylediği.Yazımdan da anlaşıldığı üzere tıbbi terimleri bilmiyorum o yüzden detayı ile lazerin nereyi etkilediği hangi sebepten bebek olmadığı ifadelerini yazmadım.Siz bilirsiniz gidin yaptırın inşallah sizin başınıza gelmez.Birilerini uyarınca hemen prof doktor edası ile diklenmeseniz kim küser valla.... Bende yüzüme yaptırıyorum sonuç iyi olunca arkadaşım benim yaptırdığım yerde bikini bölgesini yaptırmak istedi aklına takılmış sordu lazer olunca ileride çocuk yapmak konusunda sıkıntı olur mu diye,işinin ehli yapmasa bilmeyen birinin uygulaması ile farklı sonuçlar olur demişti benim yaptırdığım estetisyen doktor.Her lazer yaptıran da kısır kalmaz bunuda biliyoruz ama yaptırılacksa iyi düşünülsün bilen birine yaptırılsın diye uyardım... iyi okuyun kesin yargılarınızı ona göre verin ...

bunu yazarken sırf konu olsun diye yazmadım ablamın yakın bir arkadaşının başına geldi ve hemde bir iki gün önceye kadar istanbulda özel bir yerde tedavi için gitmiş ti orada ki doktorun söylediği.Yazımdan da anlaşıldığı üzere tıbbi terimleri bilmiyorum o yüzden detayı ile lazerin nereyi etkilediği hangi sebepten bebek olmadığı ifadelerini yazmadım.Siz bilirsiniz gidin yaptırın inşallah sizin başınıza gelmez.Birilerini uyarınca hemen prof doktor edası ile diklenmeseniz kim küser valla.... Bende yüzüme yaptırıyorum sonuç iyi olunca arkadaşım benim yaptırdığım yerde bikini bölgesini yaptırmak istedi aklına takılmış sordu lazer olunca ileride çocuk yapmak konusunda sıkıntı olur mu diye,işinin ehli yapmasa bilmeyen birinin uygulaması ile farklı sonuçlar olur demişti benim yaptırdığım estetisyen doktor.Her lazer yaptıran da kısır kalmaz bunuda biliyoruz ama yaptırılacksa iyi düşünülsün bilen birine yaptırılsın diye uyardım... iyi okuyun kesin yargılarınızı ona göre verin ...

kızlar yarım bacak için seansına 400 tl istediler eskişehir acıbademde. bana fazla geldi ücreti sizcede öyle değil mi?

kızlar yarım bacak için seansına 400 tl istediler eskişehir acıbademde. bana fazla geldi ücreti sizcede öyle değil mi?

ben yüzüme yaptırıyorum ama bikiniyi hiç sormadım tüm vücut burda 750-800-850-900 civarı sadece bacağa o kadar fazla bence

canım acıbademde her şey çok pahalı. esk. deki anadolu ve sakarya hastanesine sor bakalım bende oralara genitali sorcam bi gideblirsem.:31:

aqda sonrası cıkan sivilceler için agdadan sonra batikon sürün o şekilde kurusun sonra yıkayabilir yada dus alabilirsiniz ben denedim cıkmadı sivilce :))) :1:sağlıklı günler dilerm .
batikon ilk 2 saat içindede sürüleblir mi:53:

ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum size bi çözüm söyliyeyim çene bölgenizdeki kıllar için oksijenli suyla sarartıp yok edebilir siniz
bikini bölgeniz için çam sakızını öneririm banada komşum önerdi çok memnunum kaç aydır kullanıyorum azaltıyo memnun kalacaksınız

Tuvalette otururken ameliyat eldivenleri ile 5dk da bitiyor. Kesmek yok yapışkanlık yok temiz iş.

sivilceler için ağda sonrası fucidin krem de sürebilirsiniz. eskiden kolumu aldığımda sivilcelenirdi benimde fucidin sürünce geçti artık sürmüyorum bile.

Back