slm cnm.bende t.dağda yaşıyorum.nerede yaptırıyorsun sen? memnun musun? ben genital bölge için tedirginim biraz ya sağlık açısından zararı olur mu acaba :/
bende yaptırıyorum 3 seans oldu 6 aydır gidemedim biraz vakitsizlik biraz aksilikler falan ama 6 ay oldu üst kısımda hiiiiiiç yok alttaysa sayılacak kadar sanırım 5 yada engeç 6 seansta tamamen yok olacaklar
senin kıl yapın farklı olabilir 10-12 seans gidenler var unutma biraz sabır gerek sadece sana o kadar
ben samsunda yaptırıyorum güzel bi merkez.. şehir fırsatı kupnuyla aldığm için baya uyguna geldi. eğer sonçtn memnun kalırsam diğer bölgelere de başlıcam ama şmdilik çok da ii diyemem... tüylerim kalın ve siyah aslında çabuk etki etmesi gerekiyo ama bakalım
sağlıkçılar tavsiye etmiyorlar lazeri arkadaşlar
kemoterapiye yanıt vermeyi engellediğini söylüyorlar, yumurtalığa zarar verdiğini söyleyen var
lazer uzmanları zararı göürülmedi deseler de kendileri hamile kalınca lazer yapmaya girmiyorlar
çorluda yaptırıyorum canım istiyosan özelden yazabilirim adını
genital konusunu araştırdım ben oldukça ve ikna oldum zararı olmayacağına
ama tercih meselesi yine de
sağlıkçılar tavsiye etmiyorlar lazeri arkadaşlar
kemoterapiye yanıt vermeyi engellediğini söylüyorlar, yumurtalığa zarar verdiğini söyleyen var
lazer uzmanları zararı göürülmedi deseler de kendileri hamile kalınca lazer yapmaya girmiyorlar
sağlıkçı derken kim?ben kaç doktora sordum.zararı yok dediler.
lazer uzmanları zaten zararlı da olsa zararlı demez.
en mantıklısı iğneli ama en baştan iğneliyle başlamakta hem ağrılı hemde masraflı oluyor.
iğnelide az değil ki..bence lazerden daha fazla tutuyor.zaman olarakta uzun sürüyor.
ben samsunda yaptırıyorum güzel bi merkez.. şehir fırsatı kupnuyla aldığm için baya uyguna geldi. eğer sonçtn memnun kalırsam diğer bölgelere de başlıcam ama şmdilik çok da ii diyemem... tüylerim kalın ve siyah aslında çabuk etki etmesi gerekiyo ama bakalım
benim seansım 40-45 dakika bazende yarım saat sürüyor kullanılan bölgelere bağlı..ben bu arada alexandrite kullanıyorum cokda memnunum baya bi azalma var.=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?