• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genitalde lazer sonuç bu mudur yaaa :((

slm cnm.bende t.dağda yaşıyorum.nerede yaptırıyorsun sen? memnun musun? ben genital bölge için tedirginim biraz ya sağlık açısından zararı olur mu acaba :/

çorluda yaptırıyorum canım istiyosan özelden yazabilirim adını
genital konusunu araştırdım ben oldukça ve ikna oldum zararı olmayacağına
ama tercih meselesi yine de

bende yaptırıyorum 3 seans oldu 6 aydır gidemedim biraz vakitsizlik biraz aksilikler falan ama 6 ay oldu üst kısımda hiiiiiiç yok alttaysa sayılacak kadar sanırım 5 yada engeç 6 seansta tamamen yok olacaklar
senin kıl yapın farklı olabilir 10-12 seans gidenler var unutma biraz sabır gerek sadece sana o kadar

bu kadar iyi sonuç aldıgına göre teniin bembeyaz olmalı:44:

ben samsunda yaptırıyorum güzel bi merkez.. şehir fırsatı kupnuyla aldığm için baya uyguna geldi. eğer sonçtn memnun kalırsam diğer bölgelere de başlıcam ama şmdilik çok da ii diyemem... tüylerim kalın ve siyah aslında çabuk etki etmesi gerekiyo ama bakalım

tüyün kalın ve siyah olması dışında beyaz tenlide olman gerek,yoksa sonuçlar hiçde tatmin edici olmuyo:50:

ben kendi durumumu anlatayım,umarım size faydası olur

ben bakırköyde incirli cad. olan,sadece lazer epilasyon yapıyoruz slogannını kullanan oldukça kaliteli bi merkeze gittim
5 6 sene evvel yüzüme 7 8 seana lazer ypatırdım,o zamn pekte bilinçli olmadıgım için yüzümdeki tüyleri artıdıgnı çok geç fark ettim
hiç göünmeyen küçüçük tüylerimi tetikledi onlardan iğneliepilasyon sayesinde kurtuldum

yaklaşık 2 sene evvelde genital bikini koltukaltı bölgesine gittim.
6 seans koltukaltı 7 seans genital
koltukaltım baya yogundu yüzde 70 gitti diyebilirim
genitalde ise yüzde 25 gitti geri kalanınıda inceltti hiçde memnun kalmadım parama zamanıma yazık oldu
genitalde tüyler kalın oldugu için çok umutluydum ama beyaz tenlide olmak gerek bunu anladım
tüylerde inceldi artık lazer ne kadar etki edebilirki die düşündüm ve lazeri bıraktım çünkü bıktım artık
koltuk altıma iğneli yaptırdım 15 gün önce,kolay oldu tüylerde baya gitmişti zaten
gözümü karartım çarşamba günüde genitale iğneli yaptırdım:52:
şuanki durumu çok feci acayip şişti
başk çarem kaldmadı çünkü artık çabalarımın karşılıgını görmek istiyorum

valla ben lazeri pek önermiyorum nereme lazer yaptıysam peşinede iğneli yaptırdım maliyeti düşünün artk:20:

sağlıkçılar tavsiye etmiyorlar lazeri arkadaşlar
kemoterapiye yanıt vermeyi engellediğini söylüyorlar, yumurtalığa zarar verdiğini söyleyen var
lazer uzmanları zararı göürülmedi deseler de kendileri hamile kalınca lazer yapmaya girmiyorlar

kemoterapiye yanıt vermeyi engellediğini söylüyorlar, yumurtalığa zarar verdiğini söyleyen var
lazer uzmanları zararı göürülmedi deseler de kendileri hamile kalınca lazer yapmaya girmiyorlar

Hamilelerde araştırma yapılamadığı için sonuçları bilinmediğinden önermiyorlar. Ama yumurtalıkları ve doğurganlığı etkilediğine dair hiçbir bilimsel yazıya rastlamadım. İnternette epey araştırdım yabancı siteler de dahil, hatta cildiye-plastik cerrahi ve kadın doğum uzmanlarına bu konuyla ilgili sorular yöneltilmiş, hepsi hamilelik dönemi dışında ve çok sık olmamak kaydıyla kadın sağlığı açısından bir zararı olmadığını yazmışlar. Işınlar en fazla cildin altındaki yağ tabakasına kadar ulaşabiliyormuş, daha derine inemiyormuş. Olabilecek yan etkiler ciltte yanık ve lekelenmeler. Böyle yazıyor. Bu sitede forumlara da baktım, yaptıranların görüşlerini almak için, ipl ile yaptıranlar dışında hemen hepsi memnun. Onlar da sormuşlar danışmışlar doktorlara yaptırmadan önce. Yaptırmayın kısırlık yapabilir diyen olmamış. Hatta kendisine de yaptırıp hastalarına öneren jinekologlar varmış. Sana kim söyledi bunları? bu tür söylentiler hep var etrafta hep duyuyoruz ama ne derece doğruluk payı var? yıllarca aman betona oturma çocuğun olmaz, aman dar pantolon giyme çocuğun olmaz, aman düşük bel giyme yumurtalıklarını üşütürsün, aman denizde fazla durma, aman doğum kontrol ilacı kullanma kısır olsun... yanlış anlamayın ister istemez tedirgin ediyor bu söylentiler, ben de araştırma içindeyim o yüzden soruyorum.

çorluda yaptırıyorum canım istiyosan özelden yazabilirim adını
genital konusunu araştırdım ben oldukça ve ikna oldum zararı olmayacağına
ama tercih meselesi yine de

t.dag merkezde olursa benim icin daha ii canim.corlu zor olur seanslara gitmem.sen nerelerine yaptiriyorsun?memnun musun?tedirginlikte var bende biraz :) ozellikle genital bolge icin.hem tamamen yok etmez ya bence belli bi sure snra yne cikarir kac yilda bilemem ama..peki o arada tek tuk cikarsa onlari neyle alcaz kendimiz agdayla mi?ben hep sir agda yapiyorum aslnda biktm her yerime agda yapmaya hele yazin zor oluyor uzamasini beklemek fln :/ ve ben tuy konusunda cok takintiliyim.sari tuyluyum ama hic olmasin istiyorum kolumda bile :)

sağlıkçı derken kim?ben kaç doktora sordum.zararı yok dediler.
lazer uzmanları zaten zararlı da olsa zararlı demez.
en mantıklısı iğneli ama en baştan iğneliyle başlamakta hem ağrılı hemde masraflı oluyor.
iğnelide az değil ki..bence lazerden daha fazla tutuyor.zaman olarakta uzun sürüyor.

sağlıkçı derken kim?ben kaç doktora sordum.zararı yok dediler.
lazer uzmanları zaten zararlı da olsa zararlı demez.
en mantıklısı iğneli ama en baştan iğneliyle başlamakta hem ağrılı hemde masraflı oluyor.
iğnelide az değil ki..bence lazerden daha fazla tutuyor.zaman olarakta uzun sürüyor.

Ben bacaklara yaptırırken lazer uzmanına sormuştum, peki siz kendinize yaptırdınız mı diye? o da kendine ve hatta 18 yaşında kızı varmış ona da uyguladım dedi. Ha para için insanlar yalan söyleyebilir tabii, illa ki güvensizlik oluyor. Bu işten çıkarı olmayan tarafsız birinden duymak istiyor insan. İğneli genital bölge için hiç akıllıca bi işmiş gibi gelmiyor bana, kıl köklerine tek tek iğne batıracaklar falan çok uzun zahmetli ağrılı ve de hijyenik değil ya :( Dediğin gibi dakika üzerinden ücretlendiriliyormuş daha masraflı olacak bir de. ???

ben samsunda yaptırıyorum güzel bi merkez.. şehir fırsatı kupnuyla aldığm için baya uyguna geldi. eğer sonçtn memnun kalırsam diğer bölgelere de başlıcam ama şmdilik çok da ii diyemem... tüylerim kalın ve siyah aslında çabuk etki etmesi gerekiyo ama bakalım

samsunda nereye gıdıyorsunuz ozel mesaj atabılır mısınız? ben de samsunda bir lazer merkezine gidiyorum...

benim seansım 40-45 dakika bazende yarım saat sürüyor kullanılan bölgelere bağlı..ben bu arada alexandrite kullanıyorum cokda memnunum baya bi azalma var.=)

merhaba. bende genitale lazer yaptırmak istiyorum. ankarada güvenilir bir yer arıyorum.tüylerim çok koyu değil. siz nerede yaptırıyorsunuz? lütfen özelden yazın yardıma ihtiyacım var. ankarada yaptıran herhangi biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

kızlar lazere gitmeden önce genitali jiletlemem gerekiyormuş altları fln.yapan var mı ?nası yapacaz yaw

Back