bende yaptırıyorum 3 seans oldu 6 aydır gidemedim biraz vakitsizlik biraz aksilikler falan ama 6 ay oldu üst kısımda hiiiiiiç yok alttaysa sayılacak kadar sanırım 5 yada engeç 6 seansta tamamen yok olacaklar
senin kıl yapın farklı olabilir 10-12 seans gidenler var unutma biraz sabır gerek sadece sana o kadar
bu kadar iyi sonuç aldıgına göre teniin bembeyaz olmalı:44:
ben samsunda yaptırıyorum güzel bi merkez.. şehir fırsatı kupnuyla aldığm için baya uyguna geldi. eğer sonçtn memnun kalırsam diğer bölgelere de başlıcam ama şmdilik çok da ii diyemem... tüylerim kalın ve siyah aslında çabuk etki etmesi gerekiyo ama bakalım
tüyün kalın ve siyah olması dışında beyaz tenlide olman gerek,yoksa sonuçlar hiçde tatmin edici olmuyo
ben kendi durumumu anlatayım,umarım size faydası olur
ben bakırköyde incirli cad. olan,sadece lazer epilasyon yapıyoruz slogannını kullanan oldukça kaliteli bi merkeze gittim
5 6 sene evvel yüzüme 7 8 seana lazer ypatırdım,o zamn pekte bilinçli olmadıgım için yüzümdeki tüyleri artıdıgnı çok geç fark ettim
hiç göünmeyen küçüçük tüylerimi tetikledi onlardan iğneliepilasyon sayesinde kurtuldum
yaklaşık 2 sene evvelde genital bikini koltukaltı bölgesine gittim.
6 seans koltukaltı 7 seans genital
koltukaltım baya yogundu yüzde 70 gitti diyebilirim
genitalde ise yüzde 25 gitti geri kalanınıda inceltti hiçde memnun kalmadım parama zamanıma yazık oldu
genitalde tüyler kalın oldugu için çok umutluydum ama beyaz tenlide olmak gerek bunu anladım
tüylerde inceldi artık lazer ne kadar etki edebilirki die düşündüm ve lazeri bıraktım çünkü bıktım artık
koltuk altıma iğneli yaptırdım 15 gün önce,kolay oldu tüylerde baya gitmişti zaten
gözümü karartım çarşamba günüde genitale iğneli yaptırdım
şuanki durumu çok feci acayip şişti
başk çarem kaldmadı çünkü artık çabalarımın karşılıgını görmek istiyorum
valla ben lazeri pek önermiyorum nereme lazer yaptıysam peşinede iğneli yaptırdım maliyeti düşünün artk