• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genitalde lazer sonuç bu mudur yaaa :((

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
kızlar selam... genital bölgeme lazer yaptırıyorum ve 2. seans bitti geçen hafta. 1. seansta dökülen tüylerin yerine neredeyse tüm üst bölgeyi kapsayacak şekilde küçük küçük güçsüz ama sık tüyler çıktı.... bunlar dökülecek mi?? moralim bozuldu ya :((((

kızlar selam... genital bölgeme lazer yaptırıyorum ve 2. seans bitti geçen hafta. 1. seansta dökülen tüylerin yerine neredeyse tüm üst bölgeyi kapsayacak şekilde küçük küçük güçsüz ama sık tüyler çıktı.... bunlar dökülecek mi?? moralim bozuldu ya :((((

tabiki çıkacak :) seans yapılır 1 hafta sonra tüyler uzamak için tekrar çıkar 1 hafta sonra da rötuş işlemi için tekrar gidersin epilasyon merkezine . sonra 2 ay tertemiz gezersin.bu işlem tüylerin bitene hiç çıkmayana kadar devam eder sonra belki sene de bir çıkar :) bende koltuk altımın ikinci seansındayım keşke tüm vucuda yaptırabilsem ama maaliyeti yüksek gücüm yetmez :)

kızlar 15 günü geçti 2. seansımı yaptıralı genitalde henüz hiç dökülme yok. hatta baya güçlü tüyler... offfmoralim bozuluyo bu duruma :43: ben 2. seanstan geldkten bi kaç gün sonra genitl bölgeme jilet vurmam gerekti... tekrar ondan mı dökülme olmadı yaaa anlayamadım ki ne zaman gözle görülür bi dökülme olacak

kızlar 15 günü geçti 2. seansımı yaptıralı genitalde henüz hiç dökülme yok. hatta baya güçlü tüyler... offfmoralim bozuluyo bu duruma :43: ben 2. seanstan geldkten bi kaç gün sonra genitl bölgeme jilet vurmam gerekti... tekrar ondan mı dökülme olmadı yaaa anlayamadım ki ne zaman gözle görülür bi dökülme olacak

Her bünya farklı cevap verebilir. Ben çok yakın bir arkadaşımdan biliyorum. Onunki de 3. seanstan sonra seyrekleşmeye başlamıştı. Bende düşünüyorum ama farklı öncelikler var şuan. Sen nerede yaptırdın canım? Ve de kaça tabi :D

bende yaptırıyorum 3 seans oldu 6 aydır gidemedim biraz vakitsizlik biraz aksilikler falan ama 6 ay oldu üst kısımda hiiiiiiç yok alttaysa sayılacak kadar sanırım 5 yada engeç 6 seansta tamamen yok olacaklar
senin kıl yapın farklı olabilir 10-12 seans gidenler var unutma biraz sabır gerek sadece sana o kadar

bende yaptırıyorum 3 seans oldu 6 aydır gidemedim biraz vakitsizlik biraz aksilikler falan ama 6 ay oldu üst kısımda hiiiiiiç yok alttaysa sayılacak kadar sanırım 5 yada engeç 6 seansta tamamen yok olacaklar
senin kıl yapın farklı olabilir 10-12 seans gidenler var unutma biraz sabır gerek sadece sana o kadar

Sanırım benim de vaktim geldi artık. Seans kaç dakika sürüyor kızlar?

ben samsunda yaptırıyorum güzel bi merkez.. şehir fırsatı kupnuyla aldığm için baya uyguna geldi. eğer sonçtn memnun kalırsam diğer bölgelere de başlıcam ama şmdilik çok da ii diyemem... tüylerim kalın ve siyah aslında çabuk etki etmesi gerekiyo ama bakalım

bence o tüye ve makinesine bağlı. ben tüm gidiyorum ve ilk seansta karşılığnı aldım.yok artıkk nerdeyse aksattığım halde

benim seansım 40-45 dakika bazende yarım saat sürüyor kullanılan bölgelere bağlı..ben bu arada alexandrite kullanıyorum cokda memnunum baya bi azalma var.=)

Kızlar merhabaa,
Çok tüylü bir yapım yok ancak batık görünümünden rahatsız olduğum için geçen sene koltuk altıma lazer yaptırmıştım. İlk seansımdan sonra batık görünümü ciddi şekilde azaldı. 2 seans + 2 kontrolden sonra da tüyler bitince bir daha gitmedim. Şimdi yine çıkıyor ama çok az ama batık görünümü olmadığı için problem etmiyorum, ağda veya makineyle hallediyorum.
Şimdiki problemim de özel bölge (genital). 4 - 5 senedir sürekli ağda yaptırıyorum, kıllar seyrekleşti ancak üst kısımda ağdadan 7 - 8 gün sonra oluşan batık görünümü beni inanılmaz rahatsız ediyor. Genital için lazere gitsem bu problemden kurtulur muyum acaba? Geçiyor mu yani? Yapanlardan tavsiye alabilir miyim??

bende genitale yaptırmayı düşünüyorum. fiyatlar nasıl kızlar? memnun kaldınız mı çözüm oldu mu?

Ben de okul bitince işe girer girmez başlayım diyorum:31:
1)Acıtıyor mu? (bi'kaç kişi öyle demişti:1:)
2)Fiyatı ne kadar?
3)Kıl yapısına bağlı olsada ortalama nekadar sürüyor?:42:

dün ilk seansa gittim yarım saat ancak sürdü tüm vücut ayak parmakları çene ve bıyık dahil sekiz taksit 1100 tl sekiz seans haftaya ara kontrole gidecegim canın atışlarda yanıyor ama öyle katlanılmaz bir acı degil bana göre

Ben de okul bitince işe girer girmez başlayım diyorum:31:
1)Acıtıyor mu? (bi'kaç kişi öyle demişti:1:)
2)Fiyatı ne kadar?
3)Kıl yapısına bağlı olsada ortalama nekadar sürüyor?:42:

ben cevaplayayım :9:
1- acı eşiğine göre değişir ama acıyo tabi ki.. yine de öyle kaçıp gidecek kadar değil kısa sürdüğü için insan dayanabiliyo
2- benim yaşadığım yerde (tekirdağ) ben bikini+genital+koltukaltına seans başı 160 lira veriyorym
3- benim yukarıda saydığım bölgeler 5 dk sürüyo, 2. seans+ 2 kontrol yaptırdım henüz çok bi yorum yapmak istemiyorum o nedenle
ama yine de koltuk altından çok çok memnunum bikini de oldukça geç çıkıyo

1- acı eşiğine göre değişir ama acıyo tabi ki.. yine de öyle kaçıp gidecek kadar değil kısa sürdüğü için insan dayanabiliyo
2- benim yaşadığım yerde (tekirdağ) ben bikini+genital+koltukaltına seans başı 160 lira veriyorym
3- benim yukarıda saydığım bölgeler 5 dk sürüyo, 2. seans+ 2 kontrol yaptırdım henüz çok bi yorum yapmak istemiyorum o nedenle

Acısı ağda gibi mi mesela:53::9:
Süre okadar az mı sürüyo ya çok iyiymiş ben bikini+genital istiyorum diğerleri çok sıkıntı değil:26:

Acısı ağda gibi mi mesela:53::9:
Süre okadar az mı sürüyo ya çok iyiymiş ben bikini+genital istiyorum diğerleri çok sıkıntı değil:26:

bu da kişiden kişiye değişiyomuş sanırım çünkü hiç ağda yaptıramayan arkadaşlarım lazerin o kadar acıtmadığını söylüyolar
ama ben yıllarca ağda yapardım ağda o kadar acıtmıyodu benim canımı, lazer daha çok acıtıyo beni ama seve seve katlanıyom valla :9:

slm cnm.bende t.dağda yaşıyorum.nerede yaptırıyorsun sen? memnun musun? ben genital bölge için tedirginim biraz ya sağlık açısından zararı olur mu acaba :/

Back