- 11 Ağustos 2009
- 1.392
- 32
- 683
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam... genital bölgeme lazer yaptırıyorum ve 2. seans bitti geçen hafta. 1. seansta dökülen tüylerin yerine neredeyse tüm üst bölgeyi kapsayacak şekilde küçük küçük güçsüz ama sık tüyler çıktı.... bunlar dökülecek mi?? moralim bozuldu ya (((
kızlar 15 günü geçti 2. seansımı yaptıralı genitalde henüz hiç dökülme yok. hatta baya güçlü tüyler... offfmoralim bozuluyo bu duruma ben 2. seanstan geldkten bi kaç gün sonra genitl bölgeme jilet vurmam gerekti... tekrar ondan mı dökülme olmadı yaaa anlayamadım ki ne zaman gözle görülür bi dökülme olacak
bende yaptırıyorum 3 seans oldu 6 aydır gidemedim biraz vakitsizlik biraz aksilikler falan ama 6 ay oldu üst kısımda hiiiiiiç yok alttaysa sayılacak kadar sanırım 5 yada engeç 6 seansta tamamen yok olacaklar
senin kıl yapın farklı olabilir 10-12 seans gidenler var unutma biraz sabır gerek sadece sana o kadar
cihaz APOLLO buarada...
Ben de okul bitince işe girer girmez başlayım diyorum
1)Acıtıyor mu? (bi'kaç kişi öyle demişti)
2)Fiyatı ne kadar?
3)Kıl yapısına bağlı olsada ortalama nekadar sürüyor?
ben cevaplayayım
1- acı eşiğine göre değişir ama acıyo tabi ki.. yine de öyle kaçıp gidecek kadar değil kısa sürdüğü için insan dayanabiliyo
2- benim yaşadığım yerde (tekirdağ) ben bikini+genital+koltukaltına seans başı 160 lira veriyorym
3- benim yukarıda saydığım bölgeler 5 dk sürüyo, 2. seans+ 2 kontrol yaptırdım henüz çok bi yorum yapmak istemiyorum o nedenle
ama yine de koltuk altından çok çok memnunum bikini de oldukça geç çıkıyo
Acısı ağda gibi mi mesela
Süre okadar az mı sürüyo ya çok iyiymiş ben bikini+genital istiyorum diğerleri çok sıkıntı değil:26:
ben cevaplayayım
1- acı eşiğine göre değişir ama acıyo tabi ki.. yine de öyle kaçıp gidecek kadar değil kısa sürdüğü için insan dayanabiliyo
2- benim yaşadığım yerde (tekirdağ) ben bikini+genital+koltukaltına seans başı 160 lira veriyorym
3- benim yukarıda saydığım bölgeler 5 dk sürüyo, 2. seans+ 2 kontrol yaptırdım henüz çok bi yorum yapmak istemiyorum o nedenle
ama yine de koltuk altından çok çok memnunum bikini de oldukça geç çıkıyo