genital temizlik

bence gözünüzü karartip kuaföre gidin. Tabi önce araştırmak lazım agdacinin tutumu, elinin hafifliği, ortamın temizliği. Allah aşkına bizi bir ağda acısı mı korkutacak :-)

kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
bende bu zamana kadar (yaklaşık 4 sene) tüy dökücü kullandım feci bir hale dönüştü. kuaföre gitmiyorum hemen bitecek ama çok acıyacak.. ki utanıyorum zaten böyle nasıl gidilir diye. regl bitisinden sonra anestol krem sürüyorum çok acıyan yerlerine gerisine dayanıyorum saatlerce sürüyor ama bir dahaki regl zamanıma yakın çıkıyor tek rahatlığı bu ama uğraştırıyor işte....

Lazer epilasyon yaptır, velevki %100 bitmese bile en az %50 fayda görürsün,ve kıl kökleri zayıflıyor.Böylece ağda yapmak da zorlaşmıyor kalanlar için. Bak sana tavsiye vereyim:Önce üst kısma ısıtıığn sir ağdayı sür bir kısmına cildini gerginleştir ve ağda bezini koyupters yönde çek,fakatdikakt et bezi yukarı çekersen kesinlikle canın çok acır ve almaz,sen hızlıca yatay olarak çek.Üst kısım bitince aşağılara doğru geç,onu da iki parmağına ağdadan al tüyleri tut,derini ger, hızlı çek tut hızlı çek,bak nasıl bitecek.Aynanın karşısında yap,rahat edersin.Bu yöntem çok rahat oluyor .

X