genital temizlik

İzmir de genelde o fiyat tek seans için alınıyor. Ve lazer'in kesin çözüm olmadığını duymuştum. Azaltıyormuş ama tamamen yok etmiyormuş.

İzmirdeyim ve fırsat sitesinden 119 liraya 6 seans aldım. Üstelik bir poliklinikten. Hani öyle güzellik salonu falan değil.
ipl ile kalıcı olmuyor ama alex bitiriyor.
Benim genital bitti..Ayva tüyü gibi çıkar çıkarsa, orman gibi her 10 günde bir uğraşmaktan iyidir.

Neyse diyeceğim o ki savurganlık değil..Tertemiz oluyorsun işte.

İzmirdeyim ve fırsat sitesinden 119 liraya 6 seans aldım. Üstelik bir poliklinikten. Hani öyle güzellik salonu falan değil.
Benim genital bitti..Ayva tüyü gibi çıkar çıkarsa, orman gibi her 10 günde bir uğraşmaktan iyidir.

keşke buralardada bu kadar ucuz olsa buyuk sehır ıyıymıs maşallah

canım eger evde agda yapacaksan benım jıletten agdaya donusum once sıcak suyla ıyıce yumusatıyorum sonrasında talk bebe pudrası var 3 lıra felan kuruladıktan sonra az pudralıyorum terlemeyı ve agdanın dırak ete ayrıca yapısmasını onluyor sadece kılları tutuyor az az mınık mınık al ılk yaptıgımda sadece genıtal 45 dkk gecıyordu smdı tum vucut ayrıca ılk başlarda yavas aldıgın ıcın kalan yerlerı almaya gecene kadar acımaya başlarsa tekrar sıcak su yap yıka kurula pudra ılk bı yapsan hemen yumusar ıkıncı daha rahat olur ılık agda sesu kullanıyorum ben denedıklerımın en ıyısı en azından donme faln yapıyor dırek alıyor merak ettıgın anlamadıgın bı yer varsa ozeldende burdanda sorabılırsın

kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
Hazır ağda banltları yapışıp kalmaz deneyebilirsiniz

Hangi klinikte? Devam ediyor mu kampanya??

acı eşiği yüksek olsa da vücudun en hasssas bölgesi,acımaması mümkün değil. bir de insanın kendine ağda yapması zor. dışarıdan daha kolay oluyor bacaklar için diyorum tabi. ben de her şey denedim, jilet,ağda,epilasyon,veet in bantlarından...onlar bile yapışıp kalıyor kıllar sert olduğu için.
rastgele yapıyorum artık. hiç birinden memnun değilim ama...
başlıktaki kızlara birkaç sorum var.
1) sir ağda ile normal ağdanın farkı ne gerçekten biliyorum
2) 119 tlye lazer olayına giren arkadaş biraz ayrıntı verirsen sevinirim. piyasa fiyatının altında çünkü dediğin rakam.
3)bir de en sağlıklısı nasıl jilet oluyor? kafam baya karıştı...

Bendede ayni soru isaretleri su gunler.
Gecen epilator aldim cok acidi resmen 3 saat surmustur. Bittimi? Hayir yarida biraktim.

Kizlar epilator oncesi teni nasil yumusata biliriz fikri olan varmi??

Bendede ayni soru isaretleri su gunler.
Gecen epilator aldim cok acidi resmen 3 saat surmustur. Bittimi? Hayir yarida biraktim.

Kizlar epilator oncesi teni nasil yumusata biliriz fikri olan varmi??
epilatör iyi değil,batık oluşumuna neden oluyor zamanla anlayacaksınız

acı eşiği yüksek olsa da vücudun en hasssas bölgesi,acımaması mümkün değil. bir de insanın kendine ağda yapması zor. dışarıdan daha kolay oluyor bacaklar için diyorum tabi. ben de her şey denedim, jilet,ağda,epilasyon,veet in bantlarından...onlar bile yapışıp kalıyor kıllar sert olduğu için.
2) 119 tlye lazer olayına giren arkadaş biraz ayrıntı verirsen sevinirim. piyasa fiyatının altında çünkü dediğin rakam.
sir ağdada şeker yok ,diğeri klasik şekerden yaoılan ağda,o nedenle sir olan biraz daha pahalı..jilet olayını önermiyorum..

kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
Canim aynı dert bende de var el agdasi yapiyorum ismi titanyum kartuş agda normal elde hazirlanan agda değil bal kıvamında sürüyorsun 3 sn de donuyo hafif yumuşak tabi sonra elle cekiyorsun. Ama bez olmadığı icin az acıyor. Küçük küçük yapacaksın. Ben 3 saat de anca yapiyorum ama sen hizliydan daha kısa tabi

sir ağdada şeker bulunmadığı için azaltma özelliği oldugu yazıyor.
benim annem şekerli normali kullanır mesela ama onunkı de azaldı ben de sir kullanırım bana daha kolay gelir benımkıler de azaldı. o şekerin ne kadar etkisi var kıl kökü beslemeye bilemiyorum pek.

doktorlar genital bölgedeki tüyleri ağda ile almayı pek önermiyor gerçi tüy dökücü ya da jileti de önermiyor kesin diyorlar makasla ama işte:KK51:

Dini boyutu bilemem ama keyiften açmıyosun sonuçta temizlik. Doktor gibi düşünebilirsiniz heralde.

Jilet felaket bir şey ben zor toparladım. Yayılmış ve çok kalınlaşmıştı. Ayda bir sir ağdaya gidiyorum. Bioder serum kullanıyorum. Kol bacak 3 ayda bir alıyorum genital ayda bir. O derece fazla diğer bölgelere göre. Ama diğerleri gibi azalır diye umuyorum. Acısı da gittikçe azalıyor.

Lazer denedim ama hoşuma gitmiyo hem lazerden tırsıyorum yakarlar ya da uzun vadede zararı olur diye. Hem de ağda pürüssüzlüğü olmuyor ya en azndan bitene kadar. Ben sabredemedim

ben de ilk başlarda senin gibi hep jilet kullanıyordum, ağda denedim ama olmadı yapıştı, geçen ay eldivenle aldım, o yüzden daha ince çıktı tüyler, bugün de sir ağdayı denedim tekrar ve oldu :KK9: ağda yapmadan önce bebek pudrasıyla sildim, daha sonra sir ağdayı ince bir şekilde sürdüm, ağda bezini yapıştırıp tek seferde çektim, kasıklarımda bile vardı, oralara bile aynı yöntemi uyguladım ama iç kısımları yapamadım, sadece üst kısımları yapabiliyorum :KK12: iç kısımları hala jiletle alıyorum,eldiven bile kullanamıyorum oralarda :KK43:

epilasyon o kadar kötüyse senin için sir ağda yaptır bence düzenli olarak yaptırdığın zaman ciddi azalmalar oluyor zaten ama jiletle almaya devam etme çünkü hem sertleşiyor hemde gitgide yayılır yani

X