- 17 Nisan 2015
- 22
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi mediumhapyy
littleaniqa ya bende epilasyonu denedim ama gözümden yas geldi kremi bende duydum da hiç etki yapmıyor diyenlerde var arada kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
littleaniqa ya bende epilasyonu denedim ama gözümden yas geldi kremi bende duydum da hiç etki yapmıyor diyenlerde var arada kaldım
Sir ağda çok güzel evet ama çam sakızından daha yapışkan yeni kullanım için zor. Yağsız çıkmıyo yani.ama çam sak zını alıştırın kendinizi ilk başta acıyo ama zamanla alışırsınız rahat da edersiniz. Ayda bi anca geliyo tüyler. Benimkisi de açık açık oldu ama kadınlar ın en büyük sıkıntılarından biri bencekızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
Ilk önce doktorların kullandığı ameliyat eldiveni ile deneyebilirsiniz.kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
Gonul isterdi ama fiyatları bize yuksek sanırımBu devirde sir, ağda v.s mi kaldı yahu?
Gidin lazer yaptırın.
Gonul isterdi ama fiyatları bize yuksek sanırım
Gonul isterdi ama fiyatları bize yuksek sanırım
Hiç te yüksek değil..Fırsat sitelerinde dolu fırsat var..Misal 119 liraya alex lazer ile 6 seansta bitirdim genitali..
Sanırım bu uyarı banaydıTeşekkür ederim ben de bir araştırayım öyleyse
119 lira iki haftalık alışveriş fiyatı.. Nasıl desem savurganlık gibi geliyor.
İyiymiş doğrusuHiç te yüksek değil..Fırsat sitelerinde dolu fırsat var..Misal 119 liraya alex lazer ile 6 seansta bitirdim genitali..
6 seans 119 lira..
Ömür boyu sir ve ağda da bedava değil sanırım..
Tüylerin tamamen bitmesinden bahsediyoruz.
Ağdacıya tek sefer için vereceğin para minimum 30 tl. 119 tl yi kredi kartına 6 ya böldürsen yine aynı kapıya çıkıyor ve tamamen kurtulmuş oluyorsun. Iki kıyafet eksik al lazer yaptır, rahatlığını görünce bu zamana kadar yaptırmadığın için pişman olursun.canım sana yüksek gelmeyebilir ama bizim için yüksek oldukca ben babamdan aldıgım harclıklarla geciniyorum ve aldıgım harclıkla lazer yaptıramam malesef
Ewet ben de duydum bunudoktorlarda en sağlıklısının jilet olduğunu söylüyor.