• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital temizlik

Kendimi bildim bileli ağdamı kendim yaparım.
Ağda sonrası limonla da geç ve az çıkıyor tüylerim artık.
1 ay rahatım jiletle uğraşamam devamlı.

Başta acıyor.
Zamanla alışıyorsun ve elin pratikleşiyor.
Ben 1 saatte tüm vücudu hallediyorum düşün.

Bu arada ev tipi lazeri bilmiyordum doğrusu.
Kullanan arkadaşlar öneriyorsa ben de düşünürüm.

Lazer zararlı mıdır diye gitmeye cesaret edememiştim ama.

littleaniqa ya bende epilasyonu denedim ama gözümden yas geldi kremi bende duydum da hiç etki yapmıyor diyenlerde var arada kaldım

Bir ara aldım kullanacaktım ama hamile olduğumu öğrendim. Fiyatı da pahalı değil çok tüp başına 10 TL olması lazım.. Ağrı kesicilere bağışıklığınız yoksa etki eder herhalde.
Ama genital bölgede zararı var mı hiç bilmiyorum.. Biri bizi bilgilendirebilir mi?

kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
Sir ağda çok güzel evet ama çam sakızından daha yapışkan yeni kullanım için zor. Yağsız çıkmıyo yani.ama çam sak zını alıştırın kendinizi ilk başta acıyo ama zamanla alışırsınız rahat da edersiniz. Ayda bi anca geliyo tüyler. Benimkisi de açık açık oldu ama kadınlar ın en büyük sıkıntılarından biri bence

kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
Ilk önce doktorların kullandığı ameliyat eldiveni ile deneyebilirsiniz.
Iki parmağınız ile dipten tutup çekiyorsunuz. Bu şekilde biraz azaltıp sonra ağdaya geçersiniz. Ama bence en güzeli lazer, her zaman rahatlık oluyor.

canım sana yüksek gelmeyebilir ama bizim için yüksek oldukca ben babamdan aldıgım harclıklarla geciniyorum ve aldıgım harclıkla lazer yaptıramam malesef

6 seans 119 lira..
Ömür boyu sir ve ağda da bedava değil sanırım..
Tüylerin tamamen bitmesinden bahsediyoruz.

İzmir de genelde o fiyat tek seans için alınıyor. Ve lazer'in kesin çözüm olmadığını duymuştum. Azaltıyormuş ama tamamen yok etmiyormuş.

canım sana yüksek gelmeyebilir ama bizim için yüksek oldukca ben babamdan aldıgım harclıklarla geciniyorum ve aldıgım harclıkla lazer yaptıramam malesef
Ağdacıya tek sefer için vereceğin para minimum 30 tl. 119 tl yi kredi kartına 6 ya böldürsen yine aynı kapıya çıkıyor ve tamamen kurtulmuş oluyorsun. Iki kıyafet eksik al lazer yaptır, rahatlığını görünce bu zamana kadar yaptırmadığın için pişman olursun.

Back