genital temizlik?

zeh

Aşkımın bahar tomurcuğu..
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.568
0
39
Merhaba,
eczaneden genital bölge temizleyici alıp kullanmak istiyorum. bi zararı olur mu? hangi marka yı alayım kullananlar tavsiyede bulunabilirmi? şimdiden teşekkür edrim.. a.s.

kuzum bana doktor bu tıp seyler kullanmamamı soyledı. vajına salgısıyla kendı kendını temızleyebılen bı bolgeymıs. herhangı bı kozmetık kullanma sadece duru su ıle yıka dedı.

cidden mi ben doktora sormadım aklıma gelmedi. bugün eczacı kullanmanız lazım felan dedi ama ben fikir almadan alıp kullanmıyım dedim. var ya millet ne derdinde hee Çok üzgünüm çoook

evet kullanmamak lazım vajina florasını bozuyor ...banada doktor sakın kullanma demişti

ben sebamed kullanıyorum.sanki bişey kullanmazsam temizlenmemiş gibi hissediyorum.çok detaylı yıkamıyrum ama yüzeysel.cildin ph dengesini bozarsa enfeksiyon kapma olasaılığı artıyomuş.doktora sormadım o da özellikle bişi sölemedi.ama doktora danışıp kullanmakta fayda var.

Doktorum bana da kullanılmamasının iyi olduğunu söyledi.Ve kesinlikle sık sık yıkanmamalı,kuru tutulmalı,sabun kullanılmamalı.Doğal flora korunmalı.Kadın olmak zor zanaatmafoldumbena.s.

ben sebamed kullanıyorum.sanki bişey kullanmazsam temizlenmemiş gibi hissediyorum.çok detaylı yıkamıyrum ama yüzeysel.cildin ph dengesini bozarsa enfeksiyon kapma olasaılığı artıyomuş.doktora sormadım o da özellikle bişi sölemedi.ama doktora danışıp kullanmakta fayda var.

bende doktora danışmadan iki yıl boyunca sebamed kullandım.sürekli koku,yanma ve kaşıntı oluyordu,şikayetlerim arttıkça ürünü daha sık kullanır oldum.kullandığım mantar ilaçları fayda etmedi.hatta kızarıp kabarmalar bile oluyordu.bu tür ürünlerden kaynaklanabileceği aklıma bile gelmedi.sonunda bir doktor bırakmamı söyledi,hatta kızdı diyebilirim.bıraktığım günden beri hiç sorunum kalmadı.bırakın sabunlarla jellerle yıkamayı,suyla bile yıkamak çok zararlıymış.

bende doktora danışmadan iki yıl boyunca sebamed kullandım.sürekli koku,yanma ve kaşıntı oluyordu,şikayetlerim arttıkça ürünü daha sık kullanır oldum.kullandığım mantar ilaçları fayda etmedi.hatta kızarıp kabarmalar bile oluyordu.bu tür ürünlerden kaynaklanabileceği aklıma bile gelmedi.sonunda bir doktor bırakmamı söyledi,hatta kızdı diyebilirim.bıraktığım günden beri hiç sorunum kalmadı.bırakın sabunlarla jellerle yıkamayı,suyla bile yıkamak çok zararlıymış.

ben bugüne kadar hiç şikayet yaşamadım ama bu farklı bi durum tabi daha dikkatli davranmak gerek.ben de doktora gidene kadar kullanmayayım bari.aslında dediğin doğru su bile zararlı olabiliyo.

Çok sık kullanmamak şartıyla bir zararı olmaz. Çünkü bu ürünler bu amaçla
üretildi. Tabii içini iyice köpürtüp üzerinede su tutmak iyi bir fikir değil. Yüzeysel olarak koku gidermek amaçlı
'' Numis Med'' kullandım ve hala kullanıyorum. Haftada 2 kere. yerimseniben

sağolun kızlar kullanmasam daha iyi olur

X