• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital siğilimi yaktırdım korkmayın sakınnnn!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
kızlar merhaba dün foruma bu konuda ne kadar telaşlı ve korkulu olduğumu yazdım bugün arkadasımın gittiği özel bir klinikte jinekoloğa muayne oldum, genital siğillerimin olduğunu tespitimin doğru olduğunu söyledi ve vajinamın içine kadar kısmen yayılmış
damarımdan narkoz vererek hemen onbeş dakikalık bir işlemle yaktırdım ve kurtuldum şuan biraz ağrım var ama sonrasında bunungeçeceğini söyledi aynı zamanda smear testide yaptırdım patoloji sonucumu bekliorum umarım birşey çıkmaz...
ve sonrasında aşı olmam gerektiğini üzerine basarak vurguladı inanın sağlık çok önemli parayı pulu pekte gözüm görmedi çünkü potansiyle olarak rahim ağzı kanserine yakalanma riski yüksek olabilyormus özellikle 25-40 yaşları aralığında genital siğili olanyada böyle bir hikayesi olup tedavi olmuş insanların dahi bu riski taşıdığını
hastanelerde yüzlerce binlerce kanser hastası var babamıda kanserden kaybetmis biri olarak inanın onun parasınıda gözüm görmedi bu ayki maaşımı neredeyse tamamen bu işlemlere ayırdımaysonuna kadar param yok ama inanın umrumda değil sağlımdan önemli olamaz
ve hiç canım yanmadı gözlerimi açtığımda işlem bitmişti sakın korkmayın ve ihmal etmeyin çünkü aşırı hızla yayılan bir rahatsızlıkmış lütfen ihmal etmeyin.
benim iki gün içinde çoğaldı, ihmale gelmez kızlar...
sağlığımızın hiçbirşeyden önemi yok
ve aşı üç aşamalı oluyormuş yanılmıyorsam üç ay aralıklarla fiyatıda yüksek bir meblağ ama dediğim üzre sağlığımızı şuanda parayla onarabiliyorsak şanslıyız...
lütfen ihmal edip göz ardı etmeyin

hepinize sağlıklı uzun ömürler diliyorum....

Back