ben kkabullenmek ıstemıyorum malesef bu hastalık bende 4 senedır var 3kez doktra gıttım
bırı ozel bırı normal..
hepsı de bsey yapmadı hpv baslangıcı dedıler .ben kanser mı olucam dedım hayır dedı senınkı baslangıcta dedı .
korunmasız kesınlıkle ilişkiye girmeyin. ama ben bunu hıc uygulamadım malesef
ılk doktara gıttıgımde bana bı krem verdı .. o krem ı cıkan sıgıle surdum ve kendi kendine indi yok oldu ..
sonra ıllıskı yasadıkca bu sefer et ben cıkmaya basladı anadolu yakasında bır hastaneye gıttım doktor bana ozel bır asıt ılacı hazırlattı . eczane ye verdım kagıdı o bakarak hazırladı 2 saat sonra aldım o ılacı sonra o cıkan yerıme surdum 2 kere ama cok yakıcı dırek kopardı ordan o gunden bu yana ole cıkmadı ..
sımdı kadın hastalıklarına gıdıcem smear ıstıcem daah once yapmamıslardı ınsallah bsey cıkmaz. aşı da olmak ıstıyorum ama bazılarıda aşı zararlı dıyor ..
türkıyenın sartları cok sınırlı ..
bu hastalık kısırlıgada yol acıyor ama bujnu yenmek ıstıyorum endıse etmek ıstemıyorum..
bırbırımze destek olalım
Off canım offAynı dertleri yaşıyoruz.Ne yapıcaz biz böyle.Aslında uygun tedavisi amerikada varmış.Araştırmacılar iyi bir şekilde yeni tedavi yöntemleri araştırıp uyguluyorlarmış.Türkiyeyede gelirse iyi olru.
ben kkabullenmek ıstemıyorum malesef bu hastalık bende 4 senedır var 3kez doktra gıttım
bırı ozel bırı normal..
hepsı de bsey yapmadı hpv baslangıcı dedıler .ben kanser mı olucam dedım hayır dedı senınkı baslangıcta dedı .
korunmasız kesınlıkle ilişkiye girmeyin. ama ben bunu hıc uygulamadım malesef
ılk doktara gıttıgımde bana bı krem verdı .. o krem ı cıkan sıgıle surdum ve kendi kendine indi yok oldu ..
sonra ıllıskı yasadıkca bu sefer et ben cıkmaya basladı anadolu yakasında bır hastaneye gıttım doktor bana ozel bır asıt ılacı hazırlattı . eczane ye verdım kagıdı o bakarak hazırladı 2 saat sonra aldım o ılacı sonra o cıkan yerıme surdum 2 kere ama cok yakıcı dırek kopardı ordan o gunden bu yana ole cıkmadı ..
sımdı kadın hastalıklarına gıdıcem smear ıstıcem daah once yapmamıslardı ınsallah bsey cıkmaz. aşı da olmak ıstıyorum ama bazılarıda aşı zararlı dıyor ..
türkıyenın sartları cok sınırlı ..
bu hastalık kısırlıgada yol acıyor ama bujnu yenmek ıstıyorum endıse etmek ıstemıyorum..
bırbırımze destek olalım
merhaba arkadaslar bende bu hastalıktan baya canı yananlardanım hala atlatmış değilim minnacık haddinden fazla yaygın lezyonlarım war sendeki sğiller nasıldı canım belirgin büyüyen tiptenmiydi bendekiler hep küçük küçük ama cok yaygın
:çok üzgünüm:arkadaşlar eşimde genital siğil vardı yıllardır geçen hafta yaktırdı ama şimdi cok korkuyorum ya bana da geçtiyse napıcagımı sasırdım bu konuda bilgisi olanlar acil msjlarınızı bekliyorum
Peki dr hakan bey size neler soyledi bu hpv omur boyu kalacakmiymis bizde yoksa gecicimiymis birde bu virus kac yil cikmazsa kurtulmus oluyormusuz eger dr sorduysan bunlari bizede anlatirmisin
selamun aleyküm arkadaşlar...size başımdan geçenleri anlatıcam inanamıyacaksınız.eşimde genital siğil vardı 6 ay sonra banada geçti ve cok coğaldı..doktorum korkunç şeyler dedi hamile kalman riskli,kanser olma riskin var felan dedi..eşimle cok üzüldük ilişki hayatımız bitti gibi bişeydisonra düzcede bi hoca söylediler gittik 1 ay bana 1 ay eşime okudu..ilk beni okudu ve 1 haftada hiç birsey kalmadı tabi eşimdede kalmadı..ben bu derdi iyi bilirim..ama inanç çok önemli inanırsanız geçr isteyen olursa açık adres verebilirim
:çok üzgünüm:arkadaşlar eşimde genital siğil vardı yıllardır geçen hafta yaktırdı ama şimdi cok korkuyorum ya bana da geçtiyse napıcagımı sasırdım bu konuda bilgisi olanlar acil msjlarınızı bekliyorum
arkadaşım yıllarca denemediğim kalmadı yaktırdım dondurdum kremler kullandım dahada çoğaldı ancak tavsiye üzerine googlede aradım doğal tedavi uzmanı mehmet özkan diye çok kısa sürede 15 gün gibi tamamen kurtuldum inanamamıştım ancak 1 yıl oldu tekrar çıkmadı eşimdede vardı beraber tedavi olduk sizlerinde iyileşmenizi dilerim bu rahatsızlık kötü bir an önce tedavi olun bence çoğalmadan googleye yazın doğal tedavi uzmanı mehmet özkan diye bulursunuz geçmiş olsun banada dua edersiniz artık
Slm artık her yolu deniyorum lütfen adres ya da tel yazabilir misin
Merhaba,
9 aydır makat çevresindeki siğillerimi doktora göstermeyi erteliyordum. Yazın küçük ve az kabarıklıklardı hatta ben önemsemedim siğil olduğunu bile anlamadım çünkü sivilce gibi geldiler bana. Lazere başladığımda o bölgeye yapamayacaklarını doktora görünmem gerektiğini söylediler bu arada çok stresli bir dönemimde iyice çoğaldılar, büyüdüler, kabarıklaştılar ve beyaza döndü renkleri. Aynen karnabahar gibi. Doktor aldara krem verdi, yakam dondurma işlemini sordum hassas bölge için önermiyorum 2 ay içinde geçmezse düşünürüz ama bu etikili bir ilaçtır dedi, bu arada ssk bağkur karşılamıyor 130 lira bu krem. Uzun süre de kullanmak gerekiyor bunu. 1 gündede geçebilir 1 ayda da dedi. Aynı zamanda çinko kapsül verdi bu da bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş ve genital bölgenin direncini arttırıyormuş.
Tek soru işaretim reglyken nasıl kullanıcam bu kremi yada ara mı versem o dönemde. Belki de ara vermemem gerekiyor?
Arkadaşlar bir sene koter tedavisi gördüm artık yürüyemez hale geldim ve kullanmadığım ilaç krem ve denemediğim şey kalmadı ama sonra bi ürün benim hayatımı kurtardı sizinlede paylaşmak isterim benimle irtibata gecebilirsiniz...tşk.
arkadaşım bendede vardı siğil ben bir sene koter tedavisi gördüm ama zor ve sancılı bir süreçti sonra baş edemedim bir ürünle tanıştım ve beni kurtardı istersen benimle irtibata gecebilirsin tşk ediyorum ..