arkadaşlar herkese merhaba ben de aynı rahatsızlığı yaşadım ve sürekli buraya yazılanları okuyodum şimdi tamamen iyileştim ve ilk iş buraya yazmam gerektiğini düşündüm çünkü ne zaman bundan kurtulan birinin olduunu okusam inanılmaz seviniyodum asla geçmiycekmiş gibi gelmişti. ben oturup hpv şu ya da bu die yazmak istemiorm çünkü bunu yaşıyorsak az çok hepimiz ne olduğunun farkındayız. Sadece şunu sormak istiyorum yanlış hatırlamıyosam bazı arkadaşlar cinsel ilişkiye girmediklerini ama onlarda da çıktıklarını yazmışlar .Bu nasıl oluyo ? bana biraz saçma geldi. Ben şu anda yurt dışında okuyorum avrupada bir sürü doktorla konuştum ayrıca türkiyeye geldiğimde de doktorumla konuştum hepsi sadece cinsel ilişkiyle geçebileceğini söylediler öbür türlüsü nasıl oluyo da geçiyo anlayamadım.
Neyse :) önemli olan şu ki bu hastalıktan kurtulunabiliyor. Yaktırıp çok canım acıdı diyen arkadaşlar var bir de onu öğrenmek istiyorum uyutulmadan mı yaktırıosunuz ve sonrasında nasıl bir acınız oluyo ?
Ben size durumumu anlatıyım ; yurtdışındayken çıktı bu hastalık bende burda dondurma işlemini denediler acısız bi yöntem ama sonrasında biraz acı olabiliyor tabi ve bir işe yaramadı. Sonrasında türkiyeye döndüm ankarada bi klinik buldum özel orda beni uyuttular öyle yaktılar .uyandığımda başta ilk bi saat baya ağrım oldu ama hemen ağrı kesici verdiler sonra 2 saate evime gittim ki hiç bir ağrım olmadı o kadar ki acaba bi yanlışlık mı var diye doktoru aradım :) benim hiç ağrım yok neden diye :) bana bir yanık kremi verdi birde bepanthen ikisi sabah öğle akşam karıştırıp sürdüm , günlük hayatımı hiç etkilemedi ağrım sızım hiç bişiyim olmadı ve gayet iyi düzeldi hatta hiç bir iz filan kalmadı fakat sonrasında bir iki tane ufacık tekrar çıktı doktorum türkiyede olmıycağım için bana aldara krem verdi onu aldım 2-3 hafta kullandım o ufacık olan 2 tane de geçti ve şimdi tertemiz :) sonrasında cinsel ilişkiye de girdim tabiki korundum ve bulaşmadı partnerime de . size tavsiyem kulaktan dolma şeyleri asla yapmamanız iyi bir doktor bulun paradan sakınmayın bu sizin sağlığınız gerekirse borç alın ama geciktirmeyin tedaviyi ayrıca da onun sizi yenmesine izin vermeyin siz onu yenin ha bide unutmadan evli değilseniz mutlaka kondom kullanın !!!!
valla doktor da illaki temasla geçer bunlar dedi durdu ama benim biriyle cinsel temasım olmadı. Sütünme elleme gibi birşey de olmadı ama makat çevremde çıktılar ve genital siğil olarak adlandırılıyormuş bunlar da. Yani ister inanin ister inanmayın ama cinsel ilişkim olmadığı halde çıktı bunlar bende. Yani olabilen bir şey demek ki.