ben kkabullenmek ıstemıyorum malesef bu hastalık bende 4 senedır var 3kez doktra gıttım
bırı ozel bırı normal..
hepsı de bsey yapmadı hpv baslangıcı dedıler .ben kanser mı olucam dedım hayır dedı senınkı baslangıcta dedı .
korunmasız kesınlıkle ilişkiye girmeyin. ama ben bunu hıc uygulamadım malesef
ılk doktara gıttıgımde bana bı krem verdı .. o krem ı cıkan sıgıle surdum ve kendi kendine indi yok oldu ..
sonra ıllıskı yasadıkca bu sefer et ben cıkmaya basladı anadolu yakasında bır hastaneye gıttım doktor bana ozel bır asıt ılacı hazırlattı . eczane ye verdım kagıdı o bakarak hazırladı 2 saat sonra aldım o ılacı sonra o cıkan yerıme surdum 2 kere ama cok yakıcı dırek kopardı ordan o gunden bu yana ole cıkmadı ..
sımdı kadın hastalıklarına gıdıcem smear ıstıcem daah once yapmamıslardı ınsallah bsey cıkmaz. aşı da olmak ıstıyorum ama bazılarıda aşı zararlı dıyor ..
türkıyenın sartları cok sınırlı ..
bu hastalık kısırlıgada yol acıyor ama bujnu yenmek ıstıyorum endıse etmek ıstemıyorum..
bırbırımze destek olalım
Off canım off Aynı dertleri yaşıyoruz.Ne yapıcaz biz böyle.Aslında uygun tedavisi amerikada varmış.Araştırmacılar iyi bir şekilde yeni tedavi yöntemleri araştırıp uyguluyorlarmış.Türkiyeyede gelirse iyi olru.