Genital siğil ve bir soru :(

sweven15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
1
0
36
İzmir
Kızlar merhaba..moralim açıkçası çok bozuk.2 gün kadar önce anüs ve vajina arasında ufak bir kabartı hissettim.hemen doktora gittim ve genital siğil olduğunu söyledi.ancak çok yenilermiş daha ve oldukça erken gitmişim doktora.bugünse hemen yakma işlemi uygulandı siğillere ve hemen aşı oldum.bundan sonra beslenmeme çok dikkat edicem ve bu hastalığın tekrar etmemesini sağlıcam İNŞALLAH :) ancak şöyle bir sorum var.bu hastalık bana 5-6 y kadar önce ayrıldığın erkek arkadaşımdan bulaştı.hayatımda yakınlaştığım tek kişiydi ve sadece sürtünme yoluyla birlikte olmuştuk..ancak bu bile yeterli olmuş sanırım ancak şöyle bir sorum var.yaklaşık 2aydır çok güzel bir ilişkim var.erkek arkadaşım geçen hafta ailesiyle tanıştım ve ilişkimiz ciddi bir şekilde ilerliyor.2aydır herhangi bir yakınlaşma olmamıştı aramızda.ancak cuma günü çok abartmadan sürtünme tarzı bir ilişki yaşadık.vajinamın üst kısmına sürtündü sadece.ve o zaman ben bu siğillerin farkında bile değildim.belki yoktular bile..ama olsalar bile erkek arkadaşım kesinlikle siğilli bölgeye temas etmedi.ve doktorumun yaptığı kontrolde vajina ve çevresine herhangi bi şey bulaşmadığı ortaya çıktı.ancak yine de içim hiç rahat değil..bilsem asla böyle bir ilişki yaşamazdm onunla ancak düne kadar bu hastalığın adını bile bilmiyorum.sizce böyle bir durumda siğillere temas etmeden erkek arkadaşıma bulaşmış olma ihtimali var mı bu virüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…