• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil için ne yapacağımı bilmiyorum

yaklaşık iki hafta önce idar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik tedavisine başladı doktorum antibiyotik sonrası mantar oldum bir haftadır genital bölgede çok küçük kabarcıklar var sayısı artıyor sanki ne yapmalıyım hbv yi araştırdım hepatit b ben bunun için aşı oldum hbsag negatif hbv dna denilen kanida verdim sonuç negatif başka bir sebebi olabilir mi şuan adet dönemindeyim bitsin gideceğim kesin tanı nasıl konulur bana yardım edin lütfen. ..m.

Slmlar oncelikle korkma bende 3 yil once cikti gecen sene smear testim cin 2 .cin 3 du yani rahim kanseri baslangici dediler zamnla temizlendi ilacsiz tabii ama o sigiller geciyor (ayni sigilden bahsediyosak) senden esinede gecebilir korkmayin...oncelikle smear testi ver ama tekrar tekrar soyluorum sakin korkma bnm dedigim cin 2-3 yalnizca virus hpv dddigimiz sey yapiormus sigilleri hpv su an kalmadi zmnla gecti ama sigil gecmez zarari yok zaten doktorumun demesi...kafana takilan bisy olursa sor o kadar zararsizki bana bebek icin izin verdiler ....

Back