Merhaba herkese. 5-6 yıl önce eşimle yeni sevgiliyken kasık bölgesinde siğilleri olduğunu farkettik. Çok da bilinçli değildi bu konuda, ben gibi bir şeyler çıktığını söyledi, ben farkettim siğil olduğunu. Benden birkaç ay önce yaşadığı ilişkisinden geçmiş olduğunu düşündük. Biraz kavga gürültü oldu aramızda ama benden önce yaşanmış bir şey ne denebilir ki.. Neyse yaktırdı tedavisini oldu, ben de hpv için test verdim negatif çıktı olay kapandı. Sonra da evlendik.
Şimdi bu olaydan 5-6 yıl sonra yine 1 tane siğil farkettim kasığında. Sorduğumda bir süredir olduğunu ama yine kavga etmemek için bana söylemediğini söyledi. İnanılmaz sinirlendim böyle bir bencillik yapmasına ve sağlığımı tehlikeye atmasına. Sonradan da içimde bir şüphe oluştu biriyle ilişkiye mi girdi diye. Bunca zaman sonra tekrar edebilen bir şey mi bu gerçekten? Siğillerin hepsi yakılıp iyileşmişti, iyileştikten bunca zaman sonra gerçekten tekrar ortaya çıkabilir mi?
Bu durumu ona ima ettiğimde büyük kavga ettik. Öyle bir şey olsa senden gizli gidip yaktıramaz mıydım dedi. Nasıl böyle bir şey düşünürsün, evet kavga etmeyelim diye sakladım ama bu kadar derin düşünerek saklamadım. Önemsemedim biliyorum hata ettim dedi. Aldattığına dair de hiçbir bulgu yok yani, aynı iş yerinde çalışıyoruz beraber gidip geliyoruz nerdeyse devamlı beraberiz. Ama gizlemesi çok mide bulandıran bir hareket degil mi sizce de? Gelip düzgünce söyleseydi bende yine bunlar tekrar etmeye başladı diye daha iyi olmaz mıydı? Hiç etrafınızda duydunuz mu bunca yıl sonra tekrar eden siğil vakası?