Genital mantar

kafein_

13.09.2015
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
4.258
3.276
248
Merabalar herkese.22 yaşındayım yeni evli sayılırım 7-8 ay önce evlendim.balayı dönüşünde kaşıntı ve yanma şikayetim oldu duramayınca doktora göründüm.doktor balayı havuz falan mantar olmuşsun dedi.tabi balayında çok sık ilişkiye girmemiz ve sentetik iç çamaşırlarımında etkisi var.doktorun verdiği ilaçları kullandım geçmişti.bikaç ay sonra yine hafif bi kaşıntı yanma oldu pek önemsemedim.gitmeyince sanırım arttı.son bikaç haftadır yoğun bi şekilde akıntım oldu tekrar göründüm.bu sefer farklı bi fitil farklı bi hap ve krem kullanıyorum.2 fitil 2 hap,fitil bitti hapın 1ini 3-4 gün sonra içicem.hapları kullanmaya başladığımdan beri ilişkide bulunmuyorum doktora da sormayı unuttum konu açmak istedim.hap bitimine kadar girmiycem ama haplar bittikten sonra ne kadar süre daha beklemeliyim.bu sefer kesin kurtulmak istiyorum ilişki esnasında aktarım oluyosa ilişkiye girmekten korkuyorum.birde temizleyici önerilerinizi bekliyorum dermokozmetik ürün olarak.şuanda da kullanıyorum ama her eczanede bulunmadığı için bittiğinde farklı bi üründe kullanabilirim.yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.

1 litre suya 1 çay bardağı elma sirkèikoy her tuvalete gittiğinde teharet aldıktan sonra o suyla yıka gün içinde bitir ertesi guñtekrar yap dua edecek bana bir de ıslak bırakma pamuklu giy

Back