• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital lazer sonrası hamile kalanlar buraya

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Ben 5 seans genital lazer epilasyon yaptırdım ve şuan hamileyim. En çok merak ettiğim hamilelikte rahat edecekmiyim yoksa tüyler hormonlarında etkisiyle yine can sıkıcı şekilde çıkacak mı? Artık çıkan tüyler çok rahatsız etmiyordu umarım yine etmez. Lazerden sonra hamile kalanlar nasıl geçti hamileliğiniz? tüyler çıktı mı?

benimde merak ettiğim bir konu bu tüy çıkma durumu kişiye göre değişiyormuş ben evli değilim şuan 5.seansıma gidicem ve sonra 1-2 seans daha gitmeyi düşünüyorum.....hamilelerin deneyimlerini bekliyoruz

Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.

Back