Bir şekilde floranız bozulmuş. Pamuklu iç çamaşırlarına geçmeniz mükemmel olmuş. Her gün değişin çamaşırınızı. Günlük ped takmayın, o da mantar, koku ve enfeksiyon yapıyor; sık külot değiştirmek çok daha sağlıklı. Çamaşırlarınızı da 60 derecede granül matik doğal deterjanlarla yumuşatıcısız yıkayın. Her yerde satılıyor Sebamed Intim Gel alabilirsiniz. Beslenmenizi düzene sokup, Activia tüketin, kefir ve yoğurt gibi fermente gıdalar tüketin.iç çamaşırlarımın hepsini pamuklu aldım, beslenmem pek normal değil işin açığı bende ondan şüphelenmiştim, abur cuburu çok yiyorum, suyu çok az içiyorum gün içerisinde peribiyotik takviyesinede başlayalım bakalım inşallah bir çözüm olur, çok kafama takılmaya başladı bu mesele eşim çözülür takma diyor ama ne derece içten söylüyor, benim iyi hissetmem için söylüyor olabilir
Beyaz akıntı oluyor mu ?hanımlar merhabalar evleneli 4 yıl olacak ilk başlarda böyle bir problem yoktu 1 kızım var 3 yaşında, son 1 yıldık genital bölgemde engel olamadığım koku oluşmaya başladı, doktora gittim enfeksiyon var dedi, ilaç veriyor, kullanınca geçiyor ama enfeksiyon sürekli nüksediyor, eşimle bu yüzden ilişkiye bile giremiyoruz, utanıyorum kokudan dolayı, eşimde temizliğine dikkat eden birisi iki günün birine banyo muhakkak yapıyor, ondan kapıyorum desem oda değil onu da götürdük, onda bir problem yok ama benim sürekli tekrarlıyor, başına gelen oldu mu acaba neyden kaynaklı olabilir
Kesinlikle suyu bol içmelisiniz, su içmemek enfeksiyonlara davetiye yollamaktır direkt olarak. Prebiyotik de çok tavsiye ediliriç çamaşırlarımın hepsini pamuklu aldım, beslenmem pek normal değil işin açığı bende ondan şüphelenmiştim, abur cuburu çok yiyorum, suyu çok az içiyorum gün içerisinde peribiyotik takviyesinede başlayalım bakalım inşallah bir çözüm olur, çok kafama takılmaya başladı bu mesele eşim çözülür takma diyor ama ne derece içten söylüyor, benim iyi hissetmem için söylüyor olabilir
ayy son günlerde hem çevremde çok duymaya başladım hem de kendim yaşıyorum. normalde koku olmuyo ama ilişki sırasında ölü balık gibi acayip bi koku geliyo benim bile midem bulanıyo açıkçası.. dün doktora gittim bi fitil verdi. kesinlikle sabunla veya intim jelle yıkama dedi. kefir ve yoğurt ye, floranı bozmuşsun dedi. bakalım etkili olacak mıhanımlar merhabalar evleneli 4 yıl olacak ilk başlarda böyle bir problem yoktu 1 kızım var 3 yaşında, son 1 yıldık genital bölgemde engel olamadığım koku oluşmaya başladı, doktora gittim enfeksiyon var dedi, ilaç veriyor, kullanınca geçiyor ama enfeksiyon sürekli nüksediyor, eşimle bu yüzden ilişkiye bile giremiyoruz, utanıyorum kokudan dolayı, eşimde temizliğine dikkat eden birisi iki günün birine banyo muhakkak yapıyor, ondan kapıyorum desem oda değil onu da götürdük, onda bir problem yok ama benim sürekli tekrarlıyor, başına gelen oldu mu acaba neyden kaynaklı olabilir
evet oluyorBeyaz akıntı oluyor mu ?
bunu bir kaç kişi daha söylemişti deneyeceğim inşallah bir çaresi olur yoksa psikolojim alt üst olacakHergün 1 bardak kefir içerseniz düzeli 40 gün boyunca aralıksız için
vagi flora fitilini kullandım, geçiyor ama yine tekrarlıyorbu fitilden sonra geçmezse eğer probiyotikli fitil yazdı onu kullan dedi. vagi flora adı. doktorunuza danışıp bide bunu deneyin isterseniz umarım çare bulursunuz..
Mantar olmuşsunuzdur büyük ihtimalevet oluyor