genital koku yardım

Duygu8001

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
33
16
hanımlar merhabalar evleneli 4 yıl olacak ilk başlarda böyle bir problem yoktu 1 kızım var 3 yaşında, son 1 yıldık genital bölgemde engel olamadığım koku oluşmaya başladı, doktora gittim enfeksiyon var dedi, ilaç veriyor, kullanınca geçiyor ama enfeksiyon sürekli nüksediyor, eşimle bu yüzden ilişkiye bile giremiyoruz, utanıyorum kokudan dolayı, eşimde temizliğine dikkat eden birisi iki günün birine banyo muhakkak yapıyor, ondan kapıyorum desem oda değil onu da götürdük, onda bir problem yok ama benim sürekli tekrarlıyor, başına gelen oldu mu acaba neyden kaynaklı olabilir

İç çamaşırından, genitali ıslak bırakmaktan, çok dar giyinmekten, bölgenin hava almamasından, bölgedeki kılların uzamasından, yediklerinizden bile kaynaklı olabilir koku ve enfeksiyon probleminiz.

Gece yatarken çamaşır giymeyin, özel intim jellerle vulvanızı yıkayın vajinanın içine kaçırmayın, tuvalet kağıdı ya da dezenfekte edilmiş pamuk bir bezle ıslaklığını alın; gündüzleri tamamen pamuk iç çamaşırı giyin. Naylon, polyester iç çamaşırlarından, lateks taytlardan kaçının. Beslenmenizi de düzenleyin, probiyotik takviyesi alın.

iç çamaşırlarımın hepsini pamuklu aldım, beslenmem pek normal değil işin açığı bende ondan şüphelenmiştim, abur cuburu çok yiyorum, suyu çok az içiyorum gün içerisinde peribiyotik takviyesinede başlayalım bakalım inşallah bir çözüm olur, çok kafama takılmaya başladı bu mesele eşim çözülür takma diyor ama ne derece içten söylüyor, benim iyi hissetmem için söylüyor olabilir

Bir şekilde floranız bozulmuş. Pamuklu iç çamaşırlarına geçmeniz mükemmel olmuş. Her gün değişin çamaşırınızı. Günlük ped takmayın, o da mantar, koku ve enfeksiyon yapıyor; sık külot değiştirmek çok daha sağlıklı. Çamaşırlarınızı da 60 derecede granül matik doğal deterjanlarla yumuşatıcısız yıkayın. Her yerde satılıyor Sebamed Intim Gel alabilirsiniz. Beslenmenizi düzene sokup, Activia tüketin, kefir ve yoğurt gibi fermente gıdalar tüketin.

Beyaz akıntı oluyor mu ?

Kesinlikle suyu bol içmelisiniz, su içmemek enfeksiyonlara davetiye yollamaktır direkt olarak. Prebiyotik de çok tavsiye edilir

Bir süre prebiyotik odaklı beslenin.
Bir kaç kase yoğurt muhakkak yiyin.
Şekeri kesin.
Muhtemelen mantar vardır o da bir şekilde besinlerden etkileniyordur.

ayy son günlerde hem çevremde çok duymaya başladım hem de kendim yaşıyorum. normalde koku olmuyo ama ilişki sırasında ölü balık gibi acayip bi koku geliyo benim bile midem bulanıyo açıkçası.. dün doktora gittim bi fitil verdi. kesinlikle sabunla veya intim jelle yıkama dedi. kefir ve yoğurt ye, floranı bozmuşsun dedi. bakalım etkili olacak mı

bu fitilden sonra geçmezse eğer probiyotikli fitil yazdı onu kullan dedi. vagi flora adı. doktorunuza danışıp bide bunu deneyin isterseniz umarım çare bulursunuz..

Genital bölgeyi sadece suyla temizleyin sabun-kimyasal hiç bir şey kullanmayın. Regl döneminizde Pedler yerine regl külotlarına başlayın.
Bol su için suyu çok içerseniz akıntılarınız vajinanızı temizler. Kefir ve ev yoğurdu iyi gelir.
İlişkiden önce wc de de iki dk bi yıkasanız yeterli olur bence. Ben bir tek Dalin veya uni ile yıkıyorum daha saf olduğu için o da kirlendiğini hissettiğim zamanlarda.

Merhaba. Benim tek tavsiye edebileceğim bol su ve muhakkak herkesin yazdığı gibi Kefir içmemiz..
Bende düzenli içmeye çalışıyorum. Gerçekten çok faydalı.. Hatta burda okuyunca kefirim bitmiş aklıma geldi :))

Ben de ayni sorunu yaşıyorum. Enfeksiyonum geciyor ve kisa sure sonra yine basa sariyor.
Ben doğal içerikli bir genital bakim kremi aldim. Cay ağacı yağı vs var içinde. Enfeksiyon, mantar, koku, akinti gibi sorunlara iyi geliyor. Onu gunde bir kez sürüyorum. Bir de birkac günde bir ic camasirima nioli yağı damlatiyorum. Ben cok faydasini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…