genital koku yardım

bana da doktorum hergün bir kase yoğurt tüketmemi ve nioli yağını tavsiye etmiştim. ayrıca bol bol sarımsak da tüketin doğal antibiyotik ve mantar düşmanı. bol su da vazgeçilmez tabi ki. günlük ped kullanımını kesinlikle bırakın. ben eski pamuklu atletleri kesip onları kullandım akıntıyla başedebilmek için. çamaşırlarınızı yüksek ısı ile ütüleyin.

hanımlar merhabalar evleneli 4 yıl olacak ilk başlarda böyle bir problem yoktu 1 kızım var 3 yaşında, son 1 yıldık genital bölgemde engel olamadığım koku oluşmaya başladı, doktora gittim enfeksiyon var dedi, ilaç veriyor, kullanınca geçiyor ama enfeksiyon sürekli nüksediyor, eşimle bu yüzden ilişkiye bile giremiyoruz, utanıyorum kokudan dolayı, eşimde temizliğine dikkat eden birisi iki günün birine banyo muhakkak yapıyor, ondan kapıyorum desem oda değil onu da götürdük, onda bir problem yok ama benim sürekli tekrarlıyor, başına gelen oldu mu acaba neyden kaynaklı olabilir
Dene bana dua ediceksin:-)kefirle vajina bölgesini yıka.1günde geçicek.3gece yatmadan önce kefirle yıka ve yat.1yıldır geçmeyen bakteri sorunum tek seferde gecti.doktora gittiğimde dpktor bile şok oldu,ne koku ne akıntı ne bakteri hiçbirşey kalmamış tertemiz dedi

iç çamaşırlarımın hepsini pamuklu aldım, beslenmem pek normal değil işin açığı bende ondan şüphelenmiştim, abur cuburu çok yiyorum, suyu çok az içiyorum gün içerisinde peribiyotik takviyesinede başlayalım bakalım inşallah bir çözüm olur, çok kafama takılmaya başladı bu mesele eşim çözülür takma diyor ama ne derece içten söylüyor, benim iyi hissetmem için söylüyor olabilir
Vajinal fitil kullandınız mı ?

Dene bana dua ediceksin:-)kefirle vajina bölgesini yıka.1günde geçicek.3gece yatmadan önce kefirle yıka ve yat.1yıldır geçmeyen bakteri sorunum tek seferde gecti.doktora gittiğimde dpktor bile şok oldu,ne koku ne akıntı ne bakteri hiçbirşey kalmamış tertemiz dedi
Bildiğimiz sıvı kefir mi bende aynı sorunu yasiyorum

X