Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genital Herpes (hsv2) olan var mı?
- Konu Sahibi npz0717
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- genital uçuk genital uçuk hastalığı hsv hsv 2
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Cinsel yolla bulaşır.. öpüşme ile tükürük yoluyla da bulaşır ama daha nadir. Çocuğunuza bir sorun teşkil etmez. Ama size de bulaşmıştır. tedavisi yok, atak azaltıcı ilacı var.. belirli sürelerde genital bölgede kaşıntılı içi su dolu lezyonlar oluşur, 1 hafta 10 gün içinde kendi kendine söner. Bir dahaki atak belki 1 ay belki 3 ay sonra olur, hastalığın seyri kişiye göre değişir.
Bağışıklık düştüğü vakitlerde virüs aktif olur. Bu yüzden beslenmeye kişisel bakıma ekstra özen göstermek gerekir.
Bağışıklık düştüğü vakitlerde virüs aktif olur. Bu yüzden beslenmeye kişisel bakıma ekstra özen göstermek gerekir.
Merhaba Denas14Cinsel yolla bulaşır.. öpüşme ile tükürük yoluyla da bulaşır ama daha nadir. Çocuğunuza bir sorun teşkil etmez. Ama size de bulaşmıştır. tedavisi yok, atak azaltıcı ilacı var.. belirli sürelerde genital bölgede kaşıntılı içi su dolu lezyonlar oluşur, 1 hafta 10 gün içinde kendi kendine söner. Bir dahaki atak belki 1 ay belki 3 ay sonra olur, hastalığın seyri kişiye göre değişir.
ilgin için teşekkür ederim öncelikle, tbana henüz bulaşmadı eşimle bana ve çocuğa bulaşmaması için titiz davarnıyoruz bu ara.. Bir de iki doktor ihtimal vermedi lezyonlara herpes olduğunu söyleyemem dediker, yine de kan testi yaptırdı sonuç bekliyoruz.. Belirtiler bu hastalıkla uyumlu olduğu için bulaşmaması veya uygun yaşam için öneri almak istedim. İnşallah değildir inşallah hasta olanlarada acilen aşı çıkarılır
Sizin bu hastalıkla ilgili tecrübeniz varmı bu aradaCinsel yolla bulaşır.. öpüşme ile tükürük yoluyla da bulaşır ama daha nadir. Çocuğunuza bir sorun teşkil etmez. Ama size de bulaşmıştır. tedavisi yok, atak azaltıcı ilacı var.. belirli sürelerde genital bölgede kaşıntılı içi su dolu lezyonlar oluşur, 1 hafta 10 gün içinde kendi kendine söner. Bir dahaki atak belki 1 ay belki 3 ay sonra olur, hastalığın seyri kişiye göre değişir.
- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Eğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..Merhaba Denas14
ilgin için teşekkür ederim öncelikle, tbana henüz bulaşmadı eşimle bana ve çocuğa bulaşmaması için titiz davarnıyoruz bu ara.. Bir de iki doktor ihtimal vermedi lezyonlara herpes olduğunu söyleyemem dediker, yine de kan testi yaptırdı sonuç bekliyoruz.. Belirtiler bu hastalıkla uyumlu olduğu için bulaşmaması veya uygun yaşam için öneri almak istedim. İnşallah değildir inşallah hasta olanlarada acilen aşı çıkarılır
Evet yıllardır herpes hastasıyım..Sizin bu hastalıkla ilgili tecrübeniz varmı bu arada
Geçmiş olsun Henüz birbirimize yaklaşmıyoruz henüz çok yeni bir konu en azından sonuçlar çıkana kadar Eşim çok emin, ağrılı kasık ağrısı, batma ve yanma hissi ile bir hafta geçirdi son birkaç gündür çok küçük sivilceye benzer ( ilki patlamış) gelenleri hiç sivilce gibi olmayan patlamayan kırmızı küçük noktalar halinde ve 5-6 saat sonra rengi normale dönüp küçüldü.. içerisinde genital bölgede koltuk altında kürek kemiğin üzernde tek tük boynunda çıkıyor... ayrı ayrı yerlerde bilmiyorum nedir bu Emin olmasının en geçerli nedeni masaj salonu hatası ve ordaki masözün elle tacizi cinsel birleşme asla olmadığını söylediği ve görüntülerden de doktorlar ihtimal vermiyor siz evli misiniz çocuğunuz var mı?Eğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..
Evet yıllardır herpes hastasıyım..
- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Anladim. Bahsettiğiniz belirtiler herpes gibi durmuyor. Genital herpes boyunda koltukaltinda cikmaz hele sizinki gibi yeniyken. Cikipta 5-6 saatte kuculmez. Hastaligin seyri boyle değil. Cildiyeye gidin basit teşhis koyar birkac krem ile geçer.Fotograftakininde hic alakasi yok. Umarim yanilmiyorumdur temiz cikar. Geçmiş olsun.Geçmiş olsun Henüz birbirimize yaklaşmıyoruz henüz çok yeni bir konu en azından sonuçlar çıkana kadar Eşim çok emin, ağrılı kasık ağrısı, batma ve yanma hissi ile bir hafta geçirdi son birkaç gündür çok küçük sivilceye benzer ( ilki patlamış) gelenleri hiç sivilce gibi olmayan patlamayan kırmızı küçük noktalar halinde ve 5-6 saat sonra rengi normale dönüp küçüldü.. içerisinde genital bölgede koltuk altında kürek kemiğin üzernde tek tük boynunda çıkıyor... ayrı ayrı yerlerde bilmiyorum nedir bu Emin olmasının en geçerli nedeni masaj salonu hatası ve ordaki masözün elle tacizi cinsel birleşme asla olmadığını söylediği ve görüntülerden de doktorlar ihtimal vermiyor siz evli misiniz çocuğunuz var mı?
İnşallah yanılmazsınız teşekkür ederim Geçmiş olsun size de.. Acil şifa diliyorumAnladim. Bahsettiğiniz belirtiler herpes gibi durmuyor. Genital herpes boyunda koltukaltinda cikmaz hele sizinki gibi yeniyken. Cikipta 5-6 saatte kuculmez. Hastaligin seyri boyle değil. Cildiyeye gidin basit teşhis koyar birkac krem ile geçer.Fotograftakininde hic alakasi yok. Umarim yanilmiyorumdur temiz cikar. Geçmiş olsun.
- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Teşekkürler sizede inşallahİnşallah yanılmazsınız teşekkür ederim Geçmiş olsun size de.. Acil şifa diliyorum
Merhaba, ilk test sonucumuz negatif çıktı şükür yalnızca hsv2 ye bakıldı... Doktor bir ay sonra tekrarlayacağız dedi, ama kırmızı lezyonlar çıkmakta hala şimdi önümüzdeki günlerde onları kontrol edecek umarım bu test yanıltmamıştır ve diğerleri de negatif çıkar Doğru teşhis yapabilseler de kurtulsakTeşekkürler sizede inşallah
- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Sevindim herpese hiç benzemiyordu zaten.hic sanmiyorum o zamanda negstif cikar insallah.Merhaba, ilk test sonucumuz negatif çıktı şükür yalnızca hsv2 ye bakıldı... Doktor bir ay sonra tekrarlayacağız dedi, ama kırmızı lezyonlar çıkmakta hala şimdi önümüzdeki günlerde onları kontrol edecek umarım bu test yanıltmamıştır ve diğerleri de negatif çıkar Doğru teşhis yapabilseler de kurtulsak
Yoğun stresli bir donemden geciyorsa zona tarzi birşey de olabilir. Alerjik reaksiyon da olabilir.iyi bir cildiye uzmani direk teşhis koyar.
- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Teşekkürler :)Teşekkür ederim Darısı başınıza, umarım kesin çözümü aşısı vs yakın zamanda çıkar...
Acil yardım yeni hsv 2 oldumEğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..
Biozonan denedinmi yarın denicem murat beser doktorda eşime gecer diye korkuyorumEğer lezyon aktifken muayene olduysa ve doktor değil gibi dediyse değildir diye düşünüyorum çünkü çok bariz anlaşılıyor bir sivilceden vs çok farkli. Inşallah kan sonucunuz da negatif çıkar. Çocuğa bulaşma ihtimali çok zor.. sizede bulaşmaması için korunuyorsunuzdur zaten..
Özelden yazarmısın ne yapmam gerek iki atak gecirdim vajinam yara oldu kenarı korkudan hayata küstümBiozonan denedinmi yarın denicem murat beser doktorda eşime gecer diye korkuyorum
Birsey cıkasa pozitif olurdu şükür allah bizimkinide negatif cıkarsınMerhaba, ilk test sonucumuz negatif çıktı şükür yalnızca hsv2 ye bakıldı... Doktor bir ay sonra tekrarlayacağız dedi, ama kırmızı lezyonlar çıkmakta hala şimdi önümüzdeki günlerde onları kontrol edecek umarım bu test yanıltmamıştır ve diğerleri de negatif çıkar Doğru teşhis yapabilseler de kurtulsak