bir senedir genital herpes varmış bende ancak ilk ataktan sonra hiçbir belirti vermedi ve o dönem ben de önemsemediğim için yeni öğrendim böyle bir şey olduğumu. iki ay önce sınava gireceğim hafta şiddetli bir atak geçirince doktora gittim ve araştırdıkça bir senedir bende bulunduğunu öğrendim. öğrendiğimden beri de stresten on günde bir çıkıyor. neyse ki hiçbiri acıtmıyor hiçbir şekilde. kendi haline bıraktım olayı kabullenmeye çalışıyorum sadece.
bu süreçte yeni biriyle bir ilişkim var ve ona bu durumu açıklamam gerektiğini biliyorum. bu zamana kadar bulaştırmamış olsam da ona nasıl açıklayacağımı bilemiyorum. tabi ki bunu kabul edip devam edip etmemesi sorun değil. üzülürüm vs geçer ancak vereceği olumsuz tepkiyi kaldırabilir miyim emin değilim. zaten bunu kabullenme sürecindeyim bir de çok olumsuz bir tepkiyle karşılaşırsam iyice moralman çökmekten korkuyorum. öğrendiğimden beri cinsel olarak uzak duruyorum çeşitli bahanelerle ve sağ olsun bu konuda çok anlayışlı. yine de birine bulaştırma fikri beni çileden çıkarıyor. düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.