- 8 Mayıs 2013
- 24
- 1
- Konu Sahibi SonSavasci
Oncelikle benim iyilesmemi istiyor o. Destek cikiyor sonucta ondan dolayi da olabilir, niye neden diye arastirmayip destek olma durumundayiz. Buarada son 4 gundur adet gordum biras da ondan iyilesmesi gecikti galiba bugun 10.gundeyim tabletin, doktor 10 gun maksimum al demisti, ama halen hafif sislik var orda. Gecmezse toplam bir aya cikar tablet almayi demisti belki 2 hafta daha icerim boyle... Tabi kremi de aksattim hasta oldugum icin, bilemiyorum halen devam etsem mi 2 kez dedigin gibi. Supresif e gecme hemen dediler bana. Bian evvel istanbula gelicem bir hafta falan icinde, ozaaman doktora soracagim tam olarak napsam diye... Ama neyseki ates ve halsizlik kalmadi pek.. Dun ilkdefa disarida gezebildim oh.....:) saglikli olmak cokkkk onemli!! Degerini bilelim
buarada valtrex mideme dokundu, birakmak istiorum veya en azindan gunde 1 e gecis yapayum diorum. suanda ama tam emin de degilim ama yani lezyon yok gozukuyor sadece , yakininda etrafinda yakin bir noktada az bir kirmizzi sislik var, bu bitis asamasi mi demek ...