• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Herpes Bulaştırma

Arkadaşlar merhaba.6 aydır genital herpes taşıyorum ve nüksetmemesi için günde 1000 mg valtrex ile baskılama yapıyorum.Şu an hayatımda bir erkek arkadaşım var. Bulaştırmaktan ve onu kaybetmekten çok korkuyorum.Bu hastalıkla uzun süredir yaşayan ve cinsel partnerlerine bulaştırmayan arkadaşlarım bana yardım edebilir misiniz?Bulaştırmamak için ne gibi tedbirler alıyorsunuz.Baskılama ile bu virüsün büyük oranda bulaşılıcığının azaldığını okudum.Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz.Yardımlarınıza ihtiyacım var.Ayrıca evli olup eşine bulaştırmayanlar var mı?
Merhaba, durumunuz nedir? Erkek arkadaşınıza bulaştı mı? Yoksa Baskılama için aldığınız ilaç etkili oldu mu, bulaşmadı mı?

Merhaba bulaşmadı.Ama ilacı doktor 6 ay kullan demişti.Su an bırakmam lazım.Siz ne durumdasınız
Bana asiviral tablet vermişti sadece bağışıklık sistemim düşer gibi olduğu durumlarda yada regl dönemlerimde çıkarsa kullanıyorum. Doktor Onun dışında sürekli bir ilaç kullanman gerekmiyor demişti herpes için. Fakat benim hayatımda biri yok şuan. Olsaydı tabiki önlem için her gün 1 adet alırdım. O nedenle size sormak istedim bulaş konusunda bilgi almak için. Kendi kendime düşündükçe bilinmezlikten dolayı sinirim bozuluyor çünkü.

Back