- 21 Şubat 2024
- 11
- 0
- 20
-
- Konu Sahibi gamzenur612
merhaba. Bende iki sene boyunca çektim bunu. Sürekli antibiyotik ve fitil kullandım. Sonra tüpümde enfeksiyon olduğu tıkandığı akıntının ordan geldiği çikti ortaya ameliyat oldum düzeldim çok şükürMerhaba geçmek bilmeyen genital enfekisyonla mücadele ediyorum. Daha öncesinde klamidya teşhisi konuldu antibiyotik kullanıp tedavi oldum. Akıntı koku kaşıntı olarak hiçbir şikayetim yok. Beyaz berrak arası bi akıntı geliyor.
Ayrıca kasıklarımda lenf bezlerim şişti doktor enfeksiyon kaynaklı oldugunu söyledi.
Bugün tekrardan doktor enfeksiyon var dedi ve antibiyotik, fitil verdi. Bundan nasıl kurtuluyoruz kızlar? Geçiren atlatan var mı
20 yaşındayım cinsel olarak aktifim artık bunu düsünmek istemiyorum
Rahim filmi çekildi bana o şekilde çıktı ortaya. Cinsel olarak aktifim demişsiniz muayene için bir engeliniz olmaması lazım değil mi bu durumda?Tüplerime nasıl baktırabilirim ama evli değilim
doktorum bana evlendikten sonra gebelik yaşayanazsan onun için bakarız demişti o yüzden sordumRahim filmi çekildi bana o şekilde çıktı ortaya. Cinsel olarak aktifim demişsiniz muayene için bir engeliniz olmaması lazım değil mi bu durumda?
E sağlığı da etkileyen konu olunca onu beklemek gerekli mi ki yaşadığım için diyorum çok zor her şeyi etkiliyor umarım bir tedavi bulursunuzdoktorum bana evlendikten sonra gebelik yaşayanazsan onun için bakarız demişti o yüzden sordum
Kültürünüzde ve baska testlerde herhangı hır enfeksıyon uruyor muydu benımde sanırım oyle bır seyım varmerhaba. Bende iki sene boyunca çektim bunu. Sürekli antibiyotik ve fitil kullandım. Sonra tüpümde enfeksiyon olduğu tıkandığı akıntının ordan geldiği çikti ortaya ameliyat oldum düzeldim çok şükür
Evet oluyordu ama hiçbir ilaç tedavi etmiyordu. İlişki sırasında acı çekiyordum. Normal günde sürekli ped kullanıyordum. Çok yorucuyduKültürünüzde ve baska testlerde herhangı hır enfeksıyon uruyor muydu benımde sanırım oyle bır seyım var
Cok gecmıs olsun pekı ne uruyordu sızdeEvet oluyordu ama hiçbir ilaç tedavi etmiyordu. İlişki sırasında acı çekiyordum. Normal günde sürekli ped kullanıyordum. Çok yorucuydu
Şu an hiç hatırlamıyorum inanın değişik değişik yazıyor o isimler biliyosunuz kağıtları da yanımda değilCok gecmıs olsun pekı ne uruyordu sızde
Gardnerella mıkroplazma uroplazma klamıdya gonore falan bunlardan hatırlar öısınjzŞu an hiç hatırlamıyorum inanın değişik değişik yazıyor o isimler biliyosunuz kağıtları da yanımda değil
Staphlylococcus sp üredi yazıyordı. Doktorum o cok önemli bi şey degil dedi. Onun dışında klamidya antijeni verdim o pozitif cıktıKültürünüzde ve baska testlerde herhangı hır enfeksıyon uruyor muydu benımde sanırım oyle bır seyım var
Sizdeki belirtiler nelerdiE sağlığı da etkileyen konu olunca onu beklemek gerekli mi ki yaşadığım için diyorum çok zor her şeyi etkiliyor umarım bir tedavi bulursunuz
Merhaba vajinal kaşıntı ve koku için doktora gittim kan ultrason ve idrar kültürü falan yapıldı ama E nabız da idrarda üreme olmadı yazıyı tekrar sonuçlar için yakında doktora gideceğim ama tam Bi hastalık hastası oldum sanırım herhangi Bi siğil yara döküntü yada başka bir belirtim yok ama sizce cinsel hastalık olma ihtimali varmı bu durumda. Ve biraz çekindiğimden muayeneden, doktora cinsel ilişkim oldu diyemedimGardnerella mıkroplazma uroplazma klamıdya gonore falan bunlardan hatırlar öısınjz
Merhaba vajinal kaşıntı ve koku için doktora gittim kan ultrason ve idrar kültürü falan yapıldı ama E nabız da idrarda üreme olmadı yazıyı tekrar sonuçlar için yakında doktora gideceğim ama tam Bi hastalık hastası oldum sanırım herhangi Bi siğil yara döküntü yada başka bir belirtim yok ama sizce cinsel hastalık olma ihtimali varmı bu durumda. Ve biraz çekindiğimden muayeneden, doktora cinsel ilişkim oldu diyemedim
Tüpte tıkanıklık oldıgunu nasıl anladılar rahim filmimiMerhabalar bende de klamıdya ve tupte tıkanıklık cıktı actılar ne kullandınız acaba cok agrı yapıyor bu enfeksıyon