Genital bölgeyi sinek ısırır mı?

Civciv saliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
1.548
1.121
133
33
Sabah genital bölgenin üst kısmında kaşıntıyla uyandım üzeri sinek ısırığıyla dolu çevreside öyle başta yuh sinek bu bölgeyi ısırır mı nası girmiş buraya dedim ama kaşıntı artınca bi google sorayım dedim kimsenin başına böyle bişi gelmemiş sanırım hiçbişi çıkmadı alerji filan mı acaba korktum bilen fikri olan varmıdır. Temizliğine çok önem veririm neden olur ki acaba

Ağda ile temizliyorum da alalı yeni olmadı onunla ilgili değildir çünkü kasıklarımda o kısma yakın bacak içimde de var bide iç içe bissürü

Jilet epilasyon yada ağda ile alıyorsanız çıktıkları için öyle olur

Evde pire olabilir

Mantarda olabilir, kil donmeside ama kabarik diyosun epilasyondan olabilir.Kasiklar biraz daha hassas ondan tuyler cikarken oluyo benimde olur ordan biliyorum yoksa sinek oraya girse birdaha cikamaz heralde

Batık da olabilir. Batıkların bazıları kırmızı sivilce gibi çıkıyor. Siğil de olabilir.

Doktora gitseniz, alerjik bir durum olabilir

Arlerji döküntüsüymüş ilaç verdi 1 hafta geçmezse kadın hastalıklarına git mantar olabilir dedi

Sİnek değilde karınca falan olabilir sinek nasıl girecek oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…