- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
-
Evde pire olabilirSabah genital bölgenin üst kısmında kaşıntıyla uyandım üzeri sinek ısırığıyla dolu çevreside öyle başta yuh sinek bu bölgeyi ısırır mı nası girmiş buraya dedim ama kaşıntı artınca bi google sorayım dedim kimsenin başına böyle bişi gelmemiş sanırım hiçbişi çıkmadı alerji filan mı acaba korktum bilen fikri olan varmıdır. Temizliğine çok önem veririm neden olur ki acaba
Bende ne sapık sinekmiş dedim böyle hunharca kaşınmadan evvelYani o kadar da sapık değillerdir bence sinekler ya..kan emiyorlar sadece dimi?)
Örümcek sapığı olabilir ama bakın.. yada giydiğiniz iç çamaşırı alerji yapmış olabilir deterjandan filan.
Sİnek değilde karınca falan olabilir sinek nasıl girecek orayaSabah genital bölgenin üst kısmında kaşıntıyla uyandım üzeri sinek ısırığıyla dolu çevreside öyle başta yuh sinek bu bölgeyi ısırır mı nası girmiş buraya dedim ama kaşıntı artınca bi google sorayım dedim kimsenin başına böyle bişi gelmemiş sanırım hiçbişi çıkmadı alerji filan mı acaba korktum bilen fikri olan varmıdır. Temizliğine çok önem veririm neden olur ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?