Genital bölgeyi sinek ısırır mı?

Sabah genital bölgenin üst kısmında kaşıntıyla uyandım üzeri sinek ısırığıyla dolu çevreside öyle başta yuh sinek bu bölgeyi ısırır mı nası girmiş buraya dedim ama kaşıntı artınca bi google sorayım dedim kimsenin başına böyle bişi gelmemiş sanırım hiçbişi çıkmadı alerji filan mı acaba korktum bilen fikri olan varmıdır. Temizliğine çok önem veririm neden olur ki acaba
Gecen gun banada oldu acile gittim etrafinda döküntüsu olan bebek yetiskin birilerimi var bulasabilir dedi kanim temiz cikti kasinti icin igne yapti cildiyeye git dedi bde

Canım uyuz olabilir kasik ve genital bölgede öyle kaşıntılı döküntü yapar hemen doktora git

Sabah genital bölgenin üst kısmında kaşıntıyla uyandım üzeri sinek ısırığıyla dolu çevreside öyle başta yuh sinek bu bölgeyi ısırır mı nası girmiş buraya dedim ama kaşıntı artınca bi google sorayım dedim kimsenin başına böyle bişi gelmemiş sanırım hiçbişi çıkmadı alerji filan mı acaba korktum bilen fikri olan varmıdır. Temizliğine çok önem veririm neden olur ki acaba

Yenilerde temizleme yaptiysaniz ondan olabilir. Bende oluyor

Alerjiymiş krem verdi sürdükten sonra çoğalmadı henüz ama boyut olarak büyüyor bi hafta içinde geçmezse farklı doktora gidicem bu bana iğne filan yapmadı

Back