• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Arkadaşlar ben de yeni başladım bi arkadaşımın tavsiyesi ile. O çok menun kalmıştı ama burda okadar çok şey okudumki 7 seansa rağman inceldi az kaldı diyenler... 4 seansta bitti diyenler... 6 seans oldu bitmedi diyenler....kafam iyice karıştı.bacak kol ve yüüzn daha geç bittiğini duydum ama özellikle koltukaltı ve genital bölgeyi tamamen bitirmeyi başaran varsa benim için umut olucak en azından.cevaplarsnız çok sevinirim.

cevap gelmemesini olumlu mu algılamam gerek :) çünkü bitiren birinin forumda pek işi olmuyo artık başka konularla ilgilendiği için bida buraya uğramıyo bizde yaptırmaya devam edenler birbirimize sorup duruyoruz.. :) yoksa kendimimi kandırıyorum :)

bende senin gibi bu konuyu çok merak ediyorum canım. ama kimseden duymadım tamamen kurtum dediğini benimde eltim yüzü için gidiyor tam bir senedir daha ne kadar sürer bilmem

ya aslında yüz için gidenlerden duyduklarım genelde olumsuz bacak ve kollar için de öyle
ama genital ve koltukaltında çoğunluk 4-5 seanstan sonra halloldu demiş.Valla ne yalan söyleyeyim bu iki bölge için %80 azalma olsada razıyım yeterki azalsın

benim annemin arkadaşınınki 6 yıldır çıkmıyor 6 yıl önce lazer yaptırmış herkese tavsiye ediyor ki
ozamanlar teknoloji daha az gelişmişti şimdikilere kıyasla bende yaptırıyorum 3. seanstayım 3-4 tel var
inş. bitirebilirim

cybernurana katılıyorum arkadaşlar

bende kendimde çok uzun yıllar önce yaptırdım daha lazer ile epilasyonun ilk çıktığı zamanlar ozaman almanyadaydım şimdi türkiyede yaşıyorum 3yıldır
bence tamamen azalır ben yüzümden başladım bacaklar koltuk altı genital bölgenin dış çevreleri ve çok memnun kaldım ama tam bitene kadar gitmedim her birine iki seans gittim bacaklara 3 seans gittim ama yüzde 90 azalma oldu azıcık bişe kaldı ondanda rahatsız olmuyorum okadar vallaha ben çok memnun kaldım arkadaşlar

ben samsunda ikamet ediyorum aslında güvenilir bir yer bulsam burada belki şu genital bölge için giderim tekrar tamamen yok olması için o bölgeye 1seans yaptırdım bitek e insan evli olunca uğraşmak istemiyor fazla bıkıyor zamanla
ama herkese öneririm ben fakat dediğim gibi iyi sağlam güvenilir bir yer bulmak lazım burda fiyatları duyunca şaşırıyorum ben ozamanlar sadece 1 bacak için tek seasa bura parasıyla 300milyon veriyordum düşünün artık aradaki farkı
çok ucuz fiyatlar duyuncada terredüt ediyorum acaba yanlışmı uygulanıyor diye

bende kendimde çok uzun yıllar önce yaptırdım daha lazer ile epilasyonun ilk çıktığı zamanlar ozaman almanyadaydım şimdi türkiyede yaşıyorum 3yıldır
bence tamamen azalır ben yüzümden başladım bacaklar koltuk altı genital bölgenin dış çevreleri ve çok memnun kaldım ama tam bitene kadar gitmedim her birine iki seans gittim bacaklara 3 seans gittim ama yüzde 90 azalma oldu azıcık bişe kaldı ondanda rahatsız olmuyorum okadar vallaha ben çok memnun kaldım arkadaşlar

ben samsunda ikamet ediyorum aslında güvenilir bir yer bulsam burada belki şu genital bölge için giderim tekrar tamamen yok olması için o bölgeye 1seans yaptırdım bitek e insan evli olunca uğraşmak istemiyor fazla bıkıyor zamanla
ama herkese öneririm ben fakat dediğim gibi iyi sağlam güvenilir bir yer bulmak lazım burda fiyatları duyunca şaşırıyorum ben ozamanlar sadece 1 bacak için tek seasa bura parasıyla 300milyon veriyordum düşünün artık aradaki farkı

canım bende samsunda yaptırıyorum..gittiğim merkezin ismini istersen özelden verebilirim

lazerde tamamen bitti diyeni görmedim o yüzden bitti diyen olmaz burda teşekkürler.

ben yaptırmadım ama benim teyzem tüm vücut yaptırdı ve genital bölgesinin tamamen bittiğini söylüyor ve de tavsiye ediyor.ben de kadın doğum doktoruma sordum sakıncası olur mu diye hayır olmaz yaptırabilirsiniz dedi.

slm arkdşım şimdi sen genitale iki sans gittim diyosun ya aradan nekadr süre geçti uygulamadn sonra ve hiç kendi yöntemlernle aldınmı orayı yoksa lazelerle alındığı gibi kaldımı merak ettim cwplarsan sevinirm teşk a.s.

Kizlar benim iki sorum olacak; cevaplarsaniz sevirim...
1- Lazerin ucreti ne kadar?
2- Genital bolge icin lazerle aldirmadan once jiletle mi almak gerekiyor yoksa agda mi?
hihoyyyt

slm arkdşım şimdi sen genitale iki sans gittim diyosun ya aradan nekadr süre geçti uygulamadn sonra ve hiç kendi yöntemlernle aldınmı orayı yoksa lazelerle alındığı gibi kaldımı merak ettim cwplarsan sevinirm teşk a.s.

canım ben gideli yıllar oldu yanılmıyorsam bir veye iki kere yaptırdım ama almanyada yaptırdım orada kadınlar fazla genital bölgeye girmiyorlar dolayısıyla bikini bölgesi denilen yer ve azcık bişe içe doğru gittiler sonra yaptırmadım daha o seansla kaldı ama baya bi azaldı yani yüzde 45 gibi bi azalma oldu diye bilirim hala daha gidenlerin yerine çıkmadı kalanlarıda makine ile alıyorum

2- Genital bolge icin lazerle aldirmadan once jiletle mi almak gerekiyor yoksa agda mi?
hihoyyyt

canım şimdi teknoloji değişmiş olabilir ben ilk çıktığı zamanlar yaptırmıştım ozaman doktor şöyle demişti:
tüylerin tamamen yok olması için en iyi sonuç şöyle alınıyor tüylerin kesinlikle tam uzamış olması lazım ağda yapılmaz çünkü ozaman zaten kökü gitmiş oluyor ben her gittiğimde doktor kendisi jilete vuruyordu onunda tek sebebi lazer ışığı çok sıcak ya tüy uzun olursa deriye yapışır ve birdaha ordan alınamaz
yani kısacası uzamış olacak kökü kalacak derinin üzerindeki kesilecek

hihoyyyt

canım merkezine göre değişiyor fiyatlar benim gittiğim merkezde tüm genital seans başı 120 tl 3. seanstan sonra %10 indirimleri var.Tüylerde azalma oldukçada mağdur etmemek için belli indirim uyguluyoruz diyolar.genel olark da 5-6 seansta istediğin sonucu alırsınız diyolar.

kızlar ben de yaptırıcam baya bi araştırıorum ama bu konuda bence önemli olan hangi yöntem kullanıldığı. ıpl yani foto epilasyonlardan bahsedenler var. ama alexandrite daha ii etkili diyenler var. yardımcı olabilir misiniz yanlış işe kalkışmak istemiorum:utangac:

arkadaşlar konunun başında da söylendiği gibi lazer epilasyonla tamemen tüylerinden kurtulanlar bir daha buraya niye uğrasınlar ki? başka konularla ilgilenirler. bir de şunu biliyorum ki; bazı lazer epil. aletleri derinin altına kadar ışığı göndermiyormuş. yani epil. makinesinin cinsi çoook önemli. derimiz katman katman olduğundan atıyorum bir makine 1 kat altına iniyor orda kök varsa yakıyor ama daha derindeki köklere ulaşamadığından yakmıyor. sonuç alamayanların sonuç alamama sebebi bu bence. ben seda sayanın programında seda sayanın kendisine ağda makinesi hediye etmesi üzerine demet akalının '' ben lazerle o işten kurtuldum valla, hiç öyle dertlerim'' dediğini kulaklarımla duydum. ki esmer bir kadın muhtemelen tüylüdür baya. ve işte kurtuldum diyor :)

ya aslında yüz için gidenlerden duyduklarım genelde olumsuz bacak ve kollar için de öyle
ama genital ve koltukaltında çoğunluk 4-5 seanstan sonra halloldu demiş.Valla ne yalan söyleyeyim bu iki bölge için %80 azalma olsada razıyım yeterki azalsın

benım koltuk altı 6 seans oldu ınceldıler artık ama hala var bılmıyorum daha ne kadar daha devam etmem gerekıyor :::::????

benım koltuk altı 6 seans oldu ınceldıler artık ama hala var bılmıyorum daha ne kadar daha devam etmem gerekıyor :::::????

6 seans ve hala varlar öylemi... of yaaa valla ne sıkıcı bu işler bakalım ben kaç seans dayanabilcem 6 seans nerden baksan 12 ay eder 1yılda sadece incelme.... bekleyip görcem artık başka yolu yok yada pes edip incelmesine de razı olucam özellikle genital bölgenin...ben sadece 1 seans gittim 2.si ekimde bakalım ne olcak.valla biterse tozolup gitmiycem bu forumdan :) alnımın akıyla bittiiiii şükür diye başlık açıp öyle ayrılcam buradan :)

6 seans ve hala varlar öylemi... of yaaa valla ne sıkıcı bu işler bakalım ben kaç seans dayanabilcem 6 seans nerden baksan 12 ay eder 1yılda sadece incelme.... bekleyip görcem artık başka yolu yok yada pes edip incelmesine de razı olucam özellikle genital bölgenin...ben sadece 1 seans gittim 2.si ekimde bakalım ne olcak.valla biterse tozolup gitmiycem bu forumdan :) alnımın akıyla bittiiiii şükür diye başlık açıp öyle ayrılcam buradan :)

varlar canım malesef kı kıllarım ole sarı ınce falan degıldı forumun bı cok yerınde yazdıgım gıbı 2 ayda bır gıdıyorum ama yıne de memnunum ya ılk 1 ay hatta 1 ay 10 gun falan tamamen temız sonradan cıkıyo hatta gecen seferı bıraz uzatmısım 2 ayı gecmıs kadın bu kadar uzatma dedı dusun yanı bayaa uzamıslardı ama kolumuzdakı tuyler gıbıler kıl degıller artık bakalım ınsallah bıtecek ınsalla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back