Genital bölgeye lazer hakkında yardım ?

ben de tüm gidiyorum lazere, koltuk altı ve genital bitti sayılır, bacaklarımla uğraşıyorum o da çok ihmal ediyorum, atlıyorum seansları fln
hastayken gitmiyorum açıkcası ben

ben de tüm gidiyorum lazere, koltuk altı ve genital bitti sayılır, bacaklarımla uğraşıyorum o da çok ihmal ediyorum, atlıyorum seansları fln
hastayken gitmiyorum açıkcası ben

Daha olmadım ama karın ağrısı başladı. Seans yarın :18: Olmam inşallah yarına kadar ama hiç zannetmem
Bacaklarımı da yaptırmak istiyorum da daha var Koltuk altım çabuk döküldü, rengi de açıldı. Güzel görünüyor

yok canım hastayken yapılmaz inşallah olmazsın da yaptıktan sonra olursun ama hastalığa yakında daha çok acıyor sanki

alex bulmana sevindimm...
genellikle o meblalardaaa bacımmm... ve de hatta ucuz bile benceeeee benimm koltuk latı tüm bacak ve genital 1850 vede 6 seansdı sanırsammm

genitalde en zor biten yer aynen dediğin gibi üst erken alt biraz daha yavaş ilerliyor yani canım bu iş sabır gerektiriyor acele etme
he ya elabcımmm... dudak kısımları vajide bitmiyormuşş bileeee...ama eskisi gibi olmazz:)
neydi beeee öleee ahhh gözünü sevdiğim teknolojiii sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…