• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölgeye lazer hakkında yardım ?

Evet canım, ben biraz aceleci davranmışım :1:
Şu an dökülmeye başladı, seyrekleşti baya :27:
Bi de bana bu ayın 3ünde rötüş verdiler, ama ben hasta olcam büyük ihtimal. Hastayken yapılmaz di mi? Erteletmem lazım :10:

ben de tüm gidiyorum lazere, koltuk altı ve genital bitti sayılır, bacaklarımla uğraşıyorum o da çok ihmal ediyorum, atlıyorum seansları fln :31::31::31:
hastayken gitmiyorum açıkcası ben:31::31:

ben de tüm gidiyorum lazere, koltuk altı ve genital bitti sayılır, bacaklarımla uğraşıyorum o da çok ihmal ediyorum, atlıyorum seansları fln :31::31::31:
hastayken gitmiyorum açıkcası ben:31::31:

Daha olmadım ama karın ağrısı başladı. Seans yarın :18: Olmam inşallah yarına kadar ama hiç zannetmem :31:
Bacaklarımı da yaptırmak istiyorum da daha var :10: Koltuk altım çabuk döküldü, rengi de açıldı. Güzel görünüyor :1:

Evet canım, ben biraz aceleci davranmışım :1:
Şu an dökülmeye başladı, seyrekleşti baya :27:
Bi de bana bu ayın 3ünde rötüş verdiler, ama ben hasta olcam büyük ihtimal. Hastayken yapılmaz di mi? Erteletmem lazım :10:

yok canım hastayken yapılmaz inşallah olmazsın da yaptıktan sonra olursun ama hastalığa yakında daha çok acıyor sanki

bir yer buldum aslında adanadayım ben cuma akşam gittim her yer ıpl demişti sonra bu yeri aradım direk alex dedi neden alex dedim diğerleri geçici dedi lazer diil dedi telefondaki bayan tüm kol tüm bacak genital bölge koltuk altı 8 seansı 1800 dedi fiyatları pek bilmiyorum bi doktorzaten sahibi..eylül ekim gibi giderim ancak maddi olarak güçlenmem lazım:1: gelecek yaz tüy istemiyorum ya ağdadan iki gün sonra çıkııyo :43: hep batık malum yerler:52: valla her ay 40 tl ağdaya para veriyorum yıllardır umarım istediğim gibi olur
alex bulmana sevindimm...
genellikle o meblalardaaa bacımmm... ve de hatta ucuz bile benceeeee benimm koltuk latı tüm bacak ve genital 1850 vede 6 seansdı sanırsammm

genitalde en zor biten yer aynen dediğin gibi üst erken alt biraz daha yavaş ilerliyor yani canım bu iş sabır gerektiriyor acele etme:34:
he ya elabcımmm... dudak kısımları vajide bitmiyormuşş bileeee...ama eskisi gibi olmazz:)
neydi beeee öleee ahhh gözünü sevdiğim teknolojiii sen nelere kadirsin:16:

Back