Genital bölgeye lazer hakkında yardım ?

yasmin batık kreminin adı ne bende kıl dönmesi gibi bişeyler oldu acaba oda onun için mi bi dahakine sorsana
Canım kremin adı Secalia A.H.A diye bi şey.
Seanstan 3 gün sonra başla her gün sür dedi doktor. Seansa 3 gün kala sürmeyi bırak dedi. Çok pahalı ama 65 tl verdim

Son düzenleme:
Canım kremin adı Secalia A.H.A diye bi şey.
Seanstan 3 gün sonra başla her gün sür dedi doktor. Seansa 3 gün kala sürmeyi bırak dedi. Çok pahalı ama 65 tl verdim

hımm acaba batık dediği kıl dönmesiyle aynı mı bende kıl dönmesi var biraz ondan sordum

evet hiç denk gelemedikk bacımm.. yoğunsun demek iyi yapmışın izini kurbana saklamayı ama kurban zaten 9günlük bir tatil onu bilde ona göre yap tatili.... sen yazı yaşa bacımm bende tatile gidemedik pekk öyle dolabı dolduryom okullar açılınca çok çok yoğun olucam okul y.lisans diğer 2.üniversite kitap defter derkennnn zerre vaktim kalmayacak o bakıma şimdiden yıkama yağlama işlermi yapıyorum bacım....
yaniii dediğin markayıda bilmiyom bacım evrim gelirse muhahkk okur cvb veriri o daha iyi bilyorrr ama önemli olan bitmesi bittiyse sorun yok benceee

yasmin batık kreminin adı ne bende kıl dönmesi gibi bişeyler oldu acaba oda onun için mi bi dahakine sorsana

hımm acaba batık dediği kıl dönmesiyle aynı mı bende kıl dönmesi var biraz ondan sordum
işte buna şaşırdımm lazer batık ve kıl dönmesi yapmamalı hatunlarrr... bende hiç olmadı tüm vucudd yaptıryom bide ne batık ne kıl dönmesii o bakıma şaşırdımmm

Lazer yapmadı ki canım, daha önce olan batıklardan bahsediyorum. Bende baya var çünkü. Lazer yapmaz bence de

Son düzenleme:

çok teşekkür edrim kızlar nereye gitsem IPL diyorlar dediğinz gibi tamda bitmi arkadaşlarımın hep kaldı sarı sarı ne anladım ki bn buğday tenliyim tüyler aşırı koyu diil olur mu alex. ?

zaten o 9 günlük tatilden bahsediyom extra izin almayacağım Allah kolaylık versin işin bayağı varmış doğru okul açılınca anca sende ona yetişirsin

canım benim batıklarda önceden kalma ağda zamanlarımdan lazer yapmadı galiba vardı zaten lazerle geçer dediler ama halen var o yüzden dedim yasmine önerilen kremi alayım

Lazer yapmadı ki canım, daha önce olan batıklardan bahsediyorum. Bende baya var çünkü. Lazer yapmaz bence de
haaa şöyle şimdimm çaktım jesmincimmmm

çok teşekkür edrim kızlar nereye gitsem IPL diyorlar dediğinz gibi tamda bitmi arkadaşlarımın hep kaldı sarı sarı ne anladım ki bn buğday tenliyim tüyler aşırı koyu diil olur mu alex. ?
ıpl den uzak dur zaten gruponlarda feci indirimle kampanyalar olyor epilasyondaa heps, ıpl denden iştee ona göre düşün bacım... ayrıca bende buğday tenliyim ve kıllarım allahtan kahvee... sende kesin kez yaptıracaksannn bir kaç ay öncesinden jiletlee derimmm

öylemiiii iyiii şimdiden ayarlamışın ne güzell bacım:)

batıklarıdaa dediklerinzle anladımm tmmm

hadi ya benim kol ve bacak açık renk ben bacakları jiletleyeyimm artık gidip güzellik salonu bulayım tabi önce

bir yer buldum aslında adanadayım ben cuma akşam gittim her yer ıpl demişti sonra bu yeri aradım direk alex dedi neden alex dedim diğerleri geçici dedi lazer diil dedi telefondaki bayan tüm kol tüm bacak genital bölge koltuk altı 8 seansı 1800 dedi fiyatları pek bilmiyorum bi doktor zaten sahibi..eylül ekim gibi giderim ancak maddi olarak güçlenmem lazım gelecek yaz tüy istemiyorum ya ağdadan iki gün sonra çıkııyo hep batık malum yerler valla her ay 40 tl ağdaya para veriyorum yıllardır umarım istediğim gibi olur

aslında bir çok yer doktor gözetiminde yapıyor güzellik salonlarında ıpl veya diod oluyor

iyi araştır bence bacım

bir yer buldum aslında adanadayım ben cuma akşam gittim her yer ıpl demişti sonra bu yeri aradım direk alex dedi neden alex dedim diğerleri geçici dedi lazer diil dedi telefondaki bayan tüm kol tüm bacak genital bölge koltuk altı 8 seansı 1800 dedi fiyatları pek bilmiyorum bi doktorzaten sahibi..eylül ekim gibi giderim ancak maddi olarak güçlenmem lazım gelecek yaz tüy istemiyorum ya ağdadan iki gün sonra çıkııyo hep batık malum yerler valla her ay 40 tl ağdaya para veriyorum yıllardır umarım istediğim gibi olur

Kızlar nerdeyse 10 gün oldu benim kıllarım çok az dökülüyor, normal mi? Yani ben hepsi dökülcek bir anda diye bekliyordum ama :26:
Kısa kol giymek kabus oldu, dökülmedi koltuk altım halen

Kızlar nerdeyse 10 gün oldu benim kıllarım çok az dökülüyor, normal mi? Yani ben hepsi dökülcek bir anda diye bekliyordum ama :26:

15 gün diye biliyorum Yasemin ben.

Dökülmeyenler içinde rötuşa gitmen gerekiyor.

Söylemediler mi sana?

Son düzenleme:
15 gün diye biliyorum Yasemin ben.

Dökülmeyenler içinde rötuşa gitmen gerekiyor.

Söylemediler mi sana?

Söylediler canım evet Sanırım ben biraz tezcanlıyım, bir an önce kurtulayım diye kafayı sıyırdım Bi de genitalin üst tarafı dökülüyor, alt taraf hiç dökülmedi ona gıcık oldum

Son düzenleme:
Söylediler canım evet Sanırım ben biraz tezcanlıyım, bir an önce kurtulayım diye kafayı sıyırdım Bi de genitalin üst tarafı dökülüyor, alt taraf hiç dökülmedi ona gıcık oldum

Sana söylenen güne kadar dökülmezse, dökülmeyenler için rötuşa gideceksin tatlım.

canım hepsi bir anda dökülmüyor kalanlar oluyor tabi sabırlı ol biraz

genitalde en zor biten yer aynen dediğin gibi üst erken alt biraz daha yavaş ilerliyor yani canım bu iş sabır gerektiriyor acele etme

canım hepsi bir anda dökülmüyor kalanlar oluyor tabi sabırlı ol biraz

genitalde en zor biten yer aynen dediğin gibi üst erken alt biraz daha yavaş ilerliyor yani canım bu iş sabır gerektiriyor acele etme

Evet canım, ben biraz aceleci davranmışım
Şu an dökülmeye başladı, seyrekleşti baya
Bi de bana bu ayın 3ünde rötüş verdiler, ama ben hasta olcam büyük ihtimal. Hastayken yapılmaz di mi? Erteletmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…